Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Agonia unei mame! S-a vopsit singură acasă și a rămas desfigurată! Gestul greșit care a condamnat-o...

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În perioada carantinei, multe femei s-au vopsit singure, acasă, pentru că saloanele de coafură erau închise. Dar această acțiune de înfrumusețare nu a dat întotdeauna rezultatele dorite. Ba chiar, uneori, s-a transformat într-o dramă. 

Este și cazul unei mame din Marea Britanie, North Shields, Newcastle-upon-Tyne, care a trăit o adevărată ”agonie”, după ce a încercat să se vopsească acasă și a avut o reacție alergică violentă. 

lauren roots 1

Sursa foto: Pinterest

Femeia arăta ”ca un extraterestru”

Pe 28 aprilie, Lauren Rootes,  mamă a doi copii, a încercat să-și schimbe culoarea părului în negru. Dar a avut o puternică reacție alergică la vopsea, iar fața ei s-a umflat foarte tare.

Deși se vopsea de mai bine de 10 ani, Lauren nu părea să aibă nici o problemă cu produsele de colorare. Până la acea ultimă vopsire, când fruntea ei a devenit ”de patru ori” mai mare, conform declarațiilor femeii și s-a acoperit de o erupție dureroasă, iar o parte din păr i-a căzut. 

”Primul lucru pe care l-am văzut când m-am uitat în oglindă și toată fața se umflase a fost că arătam ca un extraterestru”, a declarat Lauren.

În prezent, femeia este la pat și suferă încă efectele devastatoare ale alergiei la vopsea. 

Lauren insistă ca femeile să-și facă testul de alergie, înainte de a se vopsi

Mămica de 22 de ani a postat imaginile cu fața ei devastată, pentru a îndemna alte femei să-și facă întotdeauna testul de alergie atunci când se vopsesc, chiar dacă nu au avut probleme înainte.

roots

Sursa foto: Pinterest

Femeia descrie cum s-a declanșat alergia în cazul ei.

”Fața și ochii au început să se umfle rapid, fruntea a început să mă mănânce, au început să cadă smocuri de păr, acoperit de o gelatină de culoarea mierii.”

”Durerea pe care o simt este de nesuportat, nu mă pot întinde, nu pot dormi, am tot timpul o senzație de greață, nu pot mânca, mă simt amețită; nu vreau ca altcineva să mai treacă prin ce am trecut eu.”, a spus Lauren. 

Reacția alergică s-a declanșat la 48 de ore după ce femeia s-a vopsit. Fața ei a început să se umfle vertiginos, iar femeia a mers la spital, unde doctorii au confirmat că este vorba de o alergie la vopsea. 

”Mă vopseam de multă vreme, încă de la 9 ani. Am avut tot felul de culori, chiar și culorile curcubeului și nu am avut niciodată probleme înainte.”, a declarat Lauren. 

A început ca o ușoară iritație

Femeia a ales o vopsea neagră, după ce nu se mai vopsise de ceva vreme și, pentru că saloanele erau închise, a decis să se vopsească acasă. 

”Nici nu m-am gândit să fac un test de alergie, de vreme ce mă vopsisem timp de 10 ani fără probleme.”

Culoarea pe care o dorea i-a ieșit, iar Lauren a simțit inițial doar o ușoară usturime a scalpului, dar s-a gândit că este doar o iritație. 

A doua zi, însă, femeia a descoperit că pe corpul ei apăruseră o mulțime de bășici din care curgea puroi. Imaginându-și că este doar o reacție ușoară la vopsea, Lauren a luat antihistaminice și analgezice. 

lauren

Sursa foto: Pinterest

Dar ”agonia” ei nu s-a terminat și femeia a început să se simtă din ce în ce mai rău și a mers la spital, unde a aflat că este atât o reacție alergică, dar și o infecție și i s-au prescris antibiotice. 

În ziua următoare, însă, întreaga sa față, inclusiv ochii, buzele, fruntea erau umflate. Îngrozită, Lauren a mers din nou la spital și a primit o altă cură de antibiotice și steroizi. 

”Au trecut două săptămâni de atunci și încă mai am umflături și puroi, mă trezesc amețită și cu o stare de rău în fiecare zi. Probabil vor trece săptămâni sau luni până voi arăta din nou normal.”

roots 4

Sursa foto: Pinterest

Doctorii au confirmat că vopseaua este declanșatorul alergiei, iar Lauren a jurat să nu se mai vopsească niciodată. Ea le-a îndemnat pe alte femei să facă mereu testul de alergie. 

”Nu faceți ca mine să vă gândiți «Am folosit și înainte vopsea și nu s-a întâmplat nimic.», faceți-vă întotdeauna testul, să nu sfârșiți ca mine.”, a insistat ea. 

Surse foto: Pinterest, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!