Am testat Sempasi Virgo, dispozitivul facial inteligent pentru îngrijire personală 6 în 1

Am testat Sempasi Virgo, dispozitivul facial inteligent pentru îngrijire personală 6 în 1

Redactor Andreea Baluteanu

Când vine vorba despre frumusețe, constanța în îngrijire are un cuvânt greu de spus. Un tratament facial scump o dată pe an nu va avea cine știe ce efecte, dar masajul facial realizat cu loialitate, seară de seară, va deveni rapid un scut anti-aging cu abilități nebănuite.

Dar dacă ai intensifica puterea masajului prin intermediul celor mai avansate tehnologii? Atunci, rezultatele nu numai că te-ar surprinde, te-ar lăsa cu gura căscată, lipindu-te de oglinda ce revelează un ten tânăr, luminos și atât de frumos. Este exact senzația pe care am experimentat-o după ce am testat Sempasi Virgo, dispozitivul facial inteligent 6 în 1 care poate schimba din temelii rutina de îngrijire a pielii tale.

L-am încercat cu drag și îți povestim mai jos ce impresie ne-a făcut!

Tinerețe fără de bătrânețe? Se poate cu Sempasi Virgo

Când auzi cuvintele Dispozitiv facial inteligent 6 în 1 pentru îngrijire personală, gândul ți se duce automat la un gadget complicat pentru care îți trebuie cunoștințe temeinice de programare și de IT. Cel puțin așa am gândit eu, cea care nu a reușit încă să învețe să folosească toate funcțiile uscătorului de păr inteligent și încă mai are de furcă  cu peria rotativă. Dar Sempasi Virgo mi-a spulberat aceste preconcepții, dovedindu-mi că smart poate să însemne și ușor de folosit, nu numai incredibil de eficient.

sempasi virgo asezat pe o coala de hartie creponata intre bile colorate

Dar să începem cu începutul: momentul când am făcut pentru prima dată cunoștință cu Sempasi Virgo. Eram la curent cu inovațiile wow ale brandului Sempasi și nu o dată admirasem în secret designul sleek, atât de feminin și de atrăgător, dar și funcțiile complexe ale delicatului gadget. Când l-am atins pentru prima dată, nu mi-a venit să cred cât de mic și de ușor e, încăpând minunat în palmă. Formatul ergonomic e menit să se muleze perfect pe trăsături și nu am simțit nicio clipă vreun inconvenient.

Rezultate dupa 4 săptămâni de utilizare

Respectând întocmai cerințele producătorului, am curățat fața cu o apă micelară delicată și apoi am aplicat crema de față. Cât timp sorbeam din cafea, pe balcon, alintată de razele soarelui, am pornit dispozitivul și m-am pregătit să fiu cât mai obiectivă și mai lucidă în analiza mea. 

Cu toate acestea, am fost clar impresionată. Pentru prima utilizare am ales funcția de masaj cald, despre care creatorii ne povestesc că presupune o frecvență ridicată a vibrațiilor, de până la 12000/minut, și o temperatură de până la 45 de grade. În practică, masajul a fost delicios, iar suprafața produsului catifelată, parcă mângâind pielea. Am pornit de jos în sus, pentru a intensifica efectul de lifting, schimbând zona de masaj de câte ori auzeam semnalul sonor. E foarte ușor, la fel de simplu cum e să utilizezi periuța de dinți electrică, și atât de relaxant. Desigur, trebuie să avem în vedere faptul că deși se văd unele rezultate încă de la primele utilizări, este nevoie de o perioadă de minim patru săptămâni pentru a ne bucura de rezultate optime! 

sempasi virgo dispozitiv scos din cutie

Am insistat sub pomeți, pentru a „ridica” trăsăturile, și pe linia mandibulei, pentru că știm toate cât de terifiantă e numai ideea bărbiei duble. În sine, experiența a fost minunată, o oază de relaxare în care cafeaua și lumina blândă a dimineții s-au potrivit perfect.

La final, am masat zonele de acupunctură și meridianele de relaxare de la tâmple și am simțit cum ajung ușor în al nouălea cer. Senzația e imposibil de redat în cuvinte, iar dacă e să o compar cu ceva ce am mai simțit înainte, ar fi lejeritatea de după o ședință de cardio în forță asociată cu plăcerea de care vibrezi după un masaj facial profesionist.

Iar când m-am privit în oglindă, am fost și mai încântată. Tenul strălucea, sau, mai bine spus, radia de la interior. Cu o tentă rozalie tinerească pe care nu am mai sesizat-o din adolescență, netedă și catifelată, pielea mea arăta mai bine ca niciodată. Parcă și ochii îmi străluceau (una dintre funcțiile dispozitivului este aceea de a reda luminozitatea ochilor), și, vă mărturisesc sincer, am simțit cum mă îndrăgostesc de chipul meu.

Seara am testat și programul de masaj de revigorare, la rece, al Sempasi Virgo. După o baie fierbinte în care mi-am deschis porii, am aplicat o mască șervețel și am lăsat-o să acționeze în încăperea plină de aburi. După ce am îndepărtat produsul, am masat serumul în piele și am invitat Sempasi Virgo să îmi țină din nou companie. Cu o frecvență de până la 8500 de vibrații/minut, masajul rece a fost exact ceea ce îmi trebuia după baia fierbinte. La final, tenul era neted ca al unei fete de 15 ani și la fel de proaspăt și de luminos.

femeie tine in mana sempasi virgo

Sempasi Virgo ne tentează cu 6 efecte: funcția de masaj cald deschide porii și accelerează pătrunderea nutrienților, masajul rece relaxează, încetinește îmbătrânirea, redă luminozitatea ochilor, reduce ridurile și stimulează circulația sângelui. Dacă ultima afirmație a fost deja dovedită prin tenul cu aspect rozaliu și tineresc, iar relaxarea e indiscutabilă, ce pot spune despre celelalte?

Aspectul tenului este, fără dubii, mult mai frumos. Pielea e catifelată și hidratată chiar și acum, când temperaturile alternează. Am observat de asemenea că ridurile din jurul gurii sunt mai puțin profunde, iar bărbia e mai fermă. Asociat cu un machiaj de tip contouring, Sempasi Virgo mi-a dăruit pomeți pe care și Bella Hadid ar fi invidioasă.

Dar nu e tot. Experiența folosirii este incredibilă și nu de puține ori am constatat că mă trezesc cu mai mult chef de viață pentru că știu că mă așteaptă cafeaua mea delicioasă și masajul ce mi-a intrat deja în reflex. În doar câteva minute mă pregătesc pentru orice zi, oricât de dificilă ar fi, știind că voi radia de la interior. Chiar și cei din jur au observat: deși în condițiile de azi e greu ca străinii să îți observe tenul acoperit de mască, sora mea m-a întrebat dacă nu cumva mi-am făcut un lifting, iar mama m-a rugat să îi recomand și ei crema pe care o folosesc.

Ce mi-a mai plăcut? Faptul că producătorii au acordat atenție și necesității de a economisi, esențială mai ales azi. Recunosc că sunt o ferventă susținătoare a luptei de protecție a mediului și am apreciat că o încărcare completă oferă o utilizare de până la 30 de minute de masaj cald și 10 ore de masaj rece. Produsele Sempasi au adunat și un cumul impresionant de certificări, așa că cârcotașa din mine chiar nu a avut ce comenta.

În consecință, recomand cu căldură Sempasi Virgo. Dacă suferi pentru că a trebuit să rărești vizitele la salon, ți-e dor de tenul tău tânăr sau pur și simplu dorești să duci masajul facial la un alt nivel, Sempasi Virgo îți stă la dispoziție. Alături de el, serumul acela scump e și mai magic, dar și crema din supermarket își face treaba perfect. Stimulând circulația sângelui și intensificând pătrunderea nutrienților în piele, dispozitivul tocmai a ocupat locul întâi în topul produselor mele preferate.

Sempasi Virgo te așteaptă în mediul online, putând fi achiziționat de asemenea prin plata în rate cu cardul de cumpărături. Adaugă în coș și pregătește-te să devii cea mai frumoasă, cea mai fericită și cea mai bună versiune a ta!

Articolul urmator
7 beauty devices în care merită să investești
7 beauty devices în care merită să investești
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.