Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cele mai sexy tunsori pentru femei cu păr mediu, în tendinţe în 2020

Redactor Andreea Baluteanu

Considerat multă vreme plictisitor, sclav al unei lungimi de tranziție, părul mediu e în ultimii ani cea mai hot tunsoare. Bobul, cu precădere, a fost adoptat de toate vedetele, de la actrițe la supermodele, de parcă nimeni nu ar mai vrea să audă de părul lung.

Putem afirma, deci, că pletele de Cosânzeană au lăsat locul de „cea mai sexy tunsoare” părului mediu. Ceea ce face ca misiunea noastră de azi să fie extrem de plăcută și totodată cuceritor de simplă: îți spunem care sunt tunsorile din 2020 pentru femei cu păr mediu ce fac ravagii. Descoperă cele mai sexy propuneri în rândurile de mai jos!

Tunsori la modă în 2020 pentru femei cu păr mediu: lista hot

Aerat, diafan, libertin, bobul are acea aură de stil franțuzesc nonșalant, acel je ne sais quoi ce îl face irezistibil. Poate e senzația de fericire ce ne încearcă de fiecare dată când mai pierdem câțiva centimetri, poate că e faptul că ne simțim mai ușoare în compania șuvițelor scurte sau poate e pur și simplu o vrajă naturală pe care părul mediu o deține din plin: cert este că acestea sunt cele mai sexy tunsori ale momentului. Vezi mai jos haircuturile ce vor fi pe buzele tuturor în 2020!

Bobul angular

De la Rihanna încoace, bobul angular a pierdut teren și a intrat undeva în negura uitării, de unde anul 2020 speră să îl scoată cu succes la lumină. Această tunsoare vine ca o salvare pentru fetele care adoră șuvițele ultranetede și luminoase, ce s-au văzut puse la colț de dragostea pentru tunsorile naturale și messy ale ultimilor ani. Nu ne înțelege greșit, tunsorile ultratexturate continuă să fie baza, dar și bobul angular, sofisticat, perfect dacă ai firul fin și drept, se încadrează de minune printre tunsorile sexy pentru femei din 2020.

bob angular

Sursa foto: Pinterest

Bobul cu breton

Bobul scurt până la bărbie cu breton a fost tunsoarea sfârșitului de 2019 și continuă să strălucească și acum. E practic stilul-semnătură al seducătoarelor french girls și de aceea încununează cu succes orice topuri de tunsori din 2020 pentru femei cu părul mediu. Adoptă un breton până la sprâncene și linii curate, dar nu ultrastilizate ale bobului, și nu mai rămâne decât să înveți, precum Jeanne Damas, să îți tunzi singură părul: atât de șic ești!

bob cu breton

Sursa foto: Pinterest

Bobul cu cărare pe mijloc

Dacă nu ai breton, cărarea pe mijloc e practic cel mai cool element de styling la care să apelezi. Le permitem superbelor locuitoare ale Franței un moment de respiro și ne îndreptăm acum către țara tuturor posibilităților, unde descoperim un alt bob celebru, cel al lui Jennifer Lawrence. Deși actrița a intrat într-un con de umbră, tunsoarea ei e la fel de dorită, cu cărarea pe mijloc, bobul ondulat și culoarea platinată din nou pe val. Iar dacă acest haircut nu e uluitor de sexy, atunci nici nu știm cine ar putea pretinde această titulatură!

Jennifer Lawrence

Sursa foto: Pinterest

Bobul cu cărare laterală

Rămânem în America și o rugăm pe Margot Robbie să ne arate cum stă treaba cu cel mai iubit bob al Cetății Filmului. Australianca i-a luat locul lui Lawrence și schimbă cărarea, orientând-o spre laterală și arătându-ne cât de sexy e această tunsoare pentru păr mediu. Truc de stil: alternează cărarea o dată la două săptămâni, astfel accentuând în mod natural volumul părului. E unul dintre cel mai bine păzite artificii ale stiliștilor.

Margot Robbie

Sursa foto: Pinterest

Bobul drept

Dacă bobul angular abia mai scoate capul la suprafață, bobul drept zboară liber și triumfător printre cele mai dorite tunsori din 2020 pentru femei cu părul mediu. Haircutul lui Dua Lipa e delicat, tuns cu o precizie de artist și destul de ușor de întreținut. Dacă părul tău are însă tendințe de rebeliune, mai bine optează pentru o altă tunsoare, pentru că în acest caz ai fi obligată să folosești placa zilnic!

Bobul drept

Sursa foto: Pinterest

LOB-ul

Regele tunsorilor de acum câțiva ani, bobul lung revine în atenția noastră. Ce e diferit e faptul că renunțăm la proporționarea exactă și mizăm tot pe naturalețe, punctând imaginea unui păr aflat în etapa de creștere. Investește într-un serum bun care să îți protejeze vârfurile de la degradare, deoarece LOB-ul actual trebuie să arate impecabil de sănătos. Este practic menirea oricărei tunsori la modă în 2020!

LOB

Sursa foto: Pinterest

Bobul natural

Kaia Gerber a șocat pe toată lumea atunci când a renunțat la pletele lungi și castanii, dar trebuie să recunoaștem că arată chiar mai bine cu această tunsoare fresh și sexy. Bobul natural presupune ca șuvițele să fie tăiate astfel încât să încadreze frumos fața, fără a miza însă pe o formă dreaptă sau angulară. Marele avantaj al acestui haircut e că se dovedește extrem de ușor de întreținut: e suficient să te speli pe cap și să îl usuci cu foehnul. Cum să nu iubești tunsorile din 2020 pentru femei cu păr mediu?

Kaia Gerber

Sursa foto: Pinterest

Bob texturat

Dacă ești în căutarea unui idol în materie de tunsori și coafuri pentru bob, atunci numele pe care e musai să îl reții este Lucy Boynton. Actrița de naționalitate britanică are un bob drept pe care îl poartă adesea texturat și arată de o mie de ori mai sexy decât dacă ar fi mizat pe un coc ultrastilizat. Tunsoarea scurtă îi pune în valoare de minune chipul angelic și se dovedește una dintre cele mai bune alegeri pentru 2020.

Lucy Boynton

Sursa foto: Pinterest

Tunsoare în trepte

Vine un moment în care, dacă vrei să îți lași părul lung, trebuie să renunți la bob. Cea mai bună sugestie? O tunsoare medie, în trepte. Cere stilistului să tundă părul cu șuvițe care să încadreze frumos fața și care să confere volum părului tău. Dacă vei picta și câteva highlights în cosițe, după modelul de mai jos, vei vedea că în curând nici nu o să mai știi ce înseamnă cuvântul „bob”.

tunsoare cu trepte

Sursa foto: Pinterest

Părul de lungime medie nu e o etapă preliminară, nu e o fază, ci reprezintă o tunsoare ultra chic! Noi ți-am prezentat câteva dintre cele mai sexy tunsori pentru femei cu păr mediu din 2020 și abia așteptăm să aflăm dacă ți-au plăcut!

Vezi și care sunt cele mai frumoase tunsori din 2020! Descoperă care sunt și tunsorile moderne din 2019 care se poartă și acum!

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!