Coafura primăverii 2018 te va face să uiți de coada de cal

Coafura primăverii 2018 te va face să uiți de coada de cal

Redactor Divahair.ro

 Știm deja ce coafuri și tunsori se poartă în 2018, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne limităm doar la acestea. Internetul abundă de idei interesante din care putem alege iar din acest exemple putem să amintim împletitura cascadă și părul corset, care a făcut senzație vara trecută. 

 În primăvara 2018, poți uita de coada de cal! O nouă coafură a început să facă furori pe Instagram și a fost adoptată atât de fashioniste, cât și de vedete. Împletitura funie îți oferă personalitate și poate fi aleasă atât la ținute sport, cât și la cele casual și feminine. Ești curioasă cum arată aceasta și cum o poți realiza? Află mai jos!

Iată cum arată coafura primăverii 2018!

femeie blonda cu par impletit

Sursă foto: Instagram

 Împletitură funie este o idee perfectă pentru festivaluri, concerte sau chiar pentru ieșirile în oraș. Artista daneză Nicci Welsh este cea care a inventat această împletitură boemă unică, care va face furori în primăvara 2018.

Iată cum poți realiza coafura primăverii 2018!

 Pentru a realiza această împletitură, trebuie să începi cu o cărare pe mijloc și apoi să separi părul în două secțiuni. Tehnica de împletire seamănă cu cea pe care probabil o foloseai în generală pentru a realiza brățări de prietenie. Nicci ia o șuviță de păr pe care răsucește o altă șuviță și le fixează cu noduri. Apoi, aceasta adaugă păr mai întâi din partea stângă, apoi din partea dreaptă.

femeie cu par impletit

Sursă foto: Instagram

 Această tehnică poate fi folosită pentru a face codițe de purceluș, cozi de cal sau împletituri în vârful capului. De asemenea, poți alege între împletituri strânse sau unele mai lejere, pentru un look boho.

 Renunță la coada de cal și la coafurile banale în această primăvară! Alege, în schimb, împletitura funie pentru a avea un look unic.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Opt obiceiuri simple care îți vor face pielea fericită și impecabilă
Opt obiceiuri simple care îți vor face pielea fericită și impecabilă
Ce te face speciala?
Incepe quiz
Ce te face speciala?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.