Nu Skin

10 tunsori pentru păr scurt și rar

Redactor Alexa Galgau

Dacă ți-ai stricat părul din cauza coafatului excesiv sau pur și simplu nu ai fost înzestrată cu un păr prea bogat, nu înseamnă că nu ai nicio șansă să ai un look impecabil și fără a apela la nenumărate produse cosmetice care îi fac mai mult rău decât bine. De fapt, totul pornește de la tunsoarea pe care o adopți, care poate să facă diferența între un aspect banal și unul de divă.

Tunsorile pentru păr scurt și rar au ca scop crearea texturii prin stratificarea podoabei capilare. Cu cât părul este mai scurt, cu atât el va părea mai bogat, în vreme ce un fir subțire începe să fie tot mai vizibil pe măsură ce crește părul. Alege una dintre aceste tunsori și nu te vei mai chinui niciodată să ai o podoabă capilară demnă de o vedetă!

Tunsori pentru păr scurt și rar

1. Bobul scurt

Bobul este una dintre tunsorile care te avantajează cel mai mult dacă ai părul scurt și rar, pentru că îi oferă volum în special în partea din spate, unde de obicei stă lăsat dacă nu îl coafezi. Pentru mai multă textură, vopsește părul într-un șaten mov sau ochi de tigru, care este culoarea anului 2017!

2. Bobul scurt cu breton

Bobul scurt poate fi „îmbunătățit” cu un breton drept, care la rândul lui creează impresia de păr mai bogat. Poți să optezi și pentru un breton asimetric sau pentru unul scurt, dacă vrei să ai un look jucăuș și feminin. În ceea ce privește culoarea, tot una închisă este cea mai potrivită pentru a da impresia de volum și fir mai gros.

3. Tunsoare scurtă, franțuzească

Franțuzoaicele sunt întotdeauna stilate și frumoase, chiar dacă nu depun foarte mult efort pentru a arăta bine - de fapt, tocmai această lipsă de efort face parte din farmecul lor. Dacă ai părul scurt și rar, te-ar putea prinde excelent o tunsoare franțuzească, iar actrița din al cărei look te poți inspira cu încredere este simpatica Audrey Tautou.

4. Tunsoare pixie clasică

Indiferent de textura părului și de grosimea firului, tunsoarea pixie este una „salvatoare”. Mai mult, ea se potrivește aproape oricărei forme a chipului și are un efect instant de întinerire, fiind o opțiune excelentă și pentru femeile trecute de prima tinerețe.

5. Tunsoare pixie asimetrică

Dacă ai părul rar, stiliștii îți vor spune că una dintre cele mai simple metode de a-l face să pară mai des este să adopți o tunsoare asimentrică. Poți aranja părul astfel încât să pară mult mai bogat, iar pixie-ul este o tunsoare foarte „jucăușă” și feminină, așa că nu are cum să nu îți vină bine.

6. Tunsoare pixie cu breton lateral lung

O altă variațiune foarte frumoasă a tunsorii pixie este cea în care îți lași un breton lateral lung. Acesta încadrează foarte frumos chipul și creează iluzia unui fir mult mai gros, mai ales dacă îți și ciufulești puțin părul și te dai cu puțină spumă pentru a fixa coafura messy.

7. Pixie cu undercut

În cazul în care ai chef de o schimbare de look extremă, poți opta întotdeauna pentru un pixie cu undercut, care îți va da un aer de bad girl. Contrastul dintre partea foarte scurtă și cea lungă a părului creează iluzia unui fir mai gros.

8. Tunsoare băiețoasă

Dacă ai părul rar, nu este recomandat să îl lași prea lung. De fapt, tunsorile scurte și ușor băiețoase sunt foarte potrivite pentru tine, iar partea cea mai bună este că ele nu îți reduc deloc din feminitate. Dimpotrivă, o tunsoare scurtă îți scoate în evidență ochii și îți oferă un look inocent.

9. Tunsoare scurtă cu cărare laterală

Orice tunsoare scurtă cu cărare laterală, fie ea bob sau pixie, este mult mai potrivită pentru tine decât una cu cărare pe mijloc. Părul pare mult mai bogat și voluminos atunci când alegem o cărare laterală, în vreme ce se aplatizează dacă îl purtăm mereu cu o cărare pe centru.

10. Tunsoare choppy

În 2017 se poartă tunsorile choppy, în care sunt create multe straturi de păr. Astfel, acesta capătă volum si prinde „viață”. Chiar și o tunsoare scurtă poate fi realizată astfel și nu este doar foarte șic, ci și ușor de întreținut.

Care dintre aceste tunsori pentru păr scurt și rar ți-a plăcut cel mai mult? Încearcă și aceste coafuri pentru păr rar la modă în 2017!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta