Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

20 de coafuri simple pentru păr lung

Duminică, 05.08.2018

Părul lung te face să arăți perfect şi să te simţi ca o zeiță. În plus, spre deosebire de părul scurt sau mediu, părul lung îţi permite să experimentezi o mulţime de coafuri simple, rapide, gata în câteva minute şi la îndemâna oricui.

Descoperă mai jos cele mai simple şi frumoase coafuri pentru păr lung!

Coafuri perfecte pentru părul lung, la modă acum

Coada tip funie. Extrem de simplu de realizat, coada tip funie nu necesită decât... un elastic. Prinde părul cât mai sus, într-o coadă de cal, apoi răsuceşte de la bază către vârfuri. Surprinzător de rapid şi simplu de realizat!

Fata bruneta cu coada funie

Foto: Pinterest

Coada de cal. Deşi poţi fi tentată să o cataloghezi ca banală, coada de cal reuşeşte să se adapteze cu succes unei game largi de ţinute şi stiluri, fiind întotdeauna uşor de realizat şi extrem de comodă!

coada de cal

Foto: Pinterest

Spicul. Iată o coafură simplă, potrivită atât pe timpul zilei, dar şi la evenimente care presupun o ţinută rafinată. 

fata cu coafura tip spic

Foto: Pinterest

Cocul neglijent. Cocul neglijent te salvează în multe situaţii de criză. Deşi se realizează uşor şi poate ești tentată să îl consideri simplist, acesta a câştigat teren şi este privit ca o coafură elegantă, rafinată şi potrivită nu numai pe timpul zilei, dar şi la evenimente unde eleganţa este obligatorie.

fata cu parul prins in coc

Foto: Pinterest

Împletiturile. Mereu surprinzătoare, împletiturile se pot realiza imediat, oricând eşti în criză de idei. E suficient să începi să împleteşti părul din creştetul capului, ca şi cum ai realiza un spic, însă te opreşti la o simplă coadă împletită... pierdută printre şuviţele rebele.

par lung impletit

Foto: Pinterest

Bucle lejere. Câteva minute sunt suficiente pentru a obţine bucle lejere şi un aspect relaxat. Pentru mai multă strălucire, un accesoriu prins într-o parte te poate ajuta!

 par lung bucle lejere

Foto: Pinterest

Hippie style. Tinerească, mereu actuală şi lejeră, coafura hippie este delicată şi potrivită în aproape orice împrejurare. E suficient să iei şuviţele din faţă şi să le prinzi într-o agrafă la spate. Vei obține un look îngrijit şi extrem de feminin.

 fata blonda stil hippie

Foto: Pinterest

Coada împletită într-o parte. Indiferent dacă începi să o împleteşti din partea opusă, înconjurând creştetul asemenea unei bentiţe, sau optezi pentru o coadă împletită clasică, simplă, această coafură nu va fi deloc demodată! Mai mult decât atât, pe timpul verii se va potrivi perfect ţinutelor boho, feminine şi relaxate.

 par lung blond impletit intr-o parte

Foto: Pinterest

Cocul degajat este o idee excelentă, cool, modernă şi extrem de fashion. Prinde doar şuviţele din faţă şi lasă pe spate să curgă părul liber. Eventual îl poţi întinde cu placa sau poţi face câteva bucle lejere.

 fata cu coronita si coc simplu

Foto: Pinterest

Coada de cal dublă. Dacă vrei să obţii efectul unei cozi mai lungi, realizează două cozi de cal suprapuse: prinde o parte a părului aproape de creştetul capului şi o parte cât mai aproape de ceafă. Vei obţine o coadă lungă şi extrem de dichisită. Pentru mai mult styling, uită de placă şi optează pentru părul ondulat!

 pasi pentru a face o coada dubla

Foto: Pinterest

Coada ondulată într-o parte. Oferă-i părului câteva bucle lejere, apoi prinde-l într-o parte şi lasă-l să curgă elegant pe umăr. Poţi accesoriza coada cu o agrafă strălucitoare, o floare naturală sau o bijuterie pentru păr.

 par lung ondulat cu coada intr-o parte

Foto: Pinterest

Două spice. Exact la fel cum realizezi un spic, poţi realiza şi două. Efectul va fi dublu, iar dacă împleteşti părul doar până în zona urechii şi laşi şuviţele libere să continue cozile, vei obţine un efect triplu stilizat!

 coafura doua spice

Foto: Pinterest

Cocul strâns la spate e foarte simplu de realizat. O coadă de cal realizată cât mai aproape de ceafă şi răsucită este punctul de plecare. Nu îţi mai rămâne decât să prinzi vârfurile cu câteva agrafe şi să te bucuri de un look degajat şi feminin.

 Fata cu coc strans la spate

Foto: Pinterest

Wet look rămâne o variantă excelentă de coafură pentru orice lungime de păr. Mai ales pe timpul verii, aceasta este o variantă comodă şi uşor de purtat întreaga zi, fără teama că va trebui rearanjată.

 coafura tip wet look

Foto: Pinterest

Barbie style. Păstrează părul perfect drept şi ondulează-i doar vârfurile. Prinde-l într-o coadă de cal cât mai aproape de creştetul capului. Vei obţine lookul Barbie, inconfundabil şi întotdeauna perfect!

 par lung despletit

Foto: Pinterest

Părul întins cu placa are „trecere” întotdeauna. Pentru un plus de stil, optează pentru înlocuirea cărării pe mijloc cu o cărare într-o parte şi bucură-te de un look îngrijit, gata imediat! 

 par lung intins

Foto: Pinterest

Cărarea într-o parte. Te-ai plictisit de acelaşi look banal? Ştiai cât de simplu e să îţi schimbi alura doar schimbându-ţi cărarea? Dacă până acum ai purtat-o pe mijloc, e momentul să încerci cărarea într-o parte. Vei fi surprinsă de rapiditatea cu care ţi se va modifica întreg lookul!

 par lung cu carare

Foto: Pinterest

Două codiţe. Dacă pentru unele femei sunt banale şi copilăreşti, pentru fashioniste codiţele sunt extrem de ofertante. Pot fi uşor adaptate la numeroase stiluri, pot schimba lookul şi te pot ajuta să arăţi cu câţiva ani mai tânără!

 par lung blond cu codite impletite

Foto: Pinterest

Bob fals. Când ai părul lung, totul e mai simplu. Îţi poţi folosi imaginaţia şi poţi obţine coafuri dintre cele mai diverse. Una dintre acestea este şi bobul fals, o variantă extrem de rapidă şi cochetă pentru momentele în care te grăbeşti, dar vrei ceva care să arate fără cusur. Strânge părul la spate şi leagă-l cât mai jos, astfel încât să obţii iluzia de bob, la lungimea dorită.

 coafura bob fals

Foto: Pinterest

Coc în vârful capului. Iată cât de simplu poţi arăta fantastic, fără să renunţi la confort. Prinde partea din față a părului într-un coc neglijent în vârful capului, apoi lasă-ţi părul din lateral și de la spate să se bucure de libertate şi de bucle lejere.

 coafura par lung coc in crestet

 Foto: Pinterest

Iată, așadar, care sunt coafurile pentru păr lung în tendințe acum. Află și care sunt coafurile pentru păr scurt pe care să le încerci în 2018!

Surse foto: Pinterest, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!