19 tunsori bob scurt asimetric pentru inspiraţie, dacă vrei să adopţi acest look

19 tunsori bob scurt asimetric pentru inspiraţie, dacă vrei să adopţi acest look

Redactor Andreea Baluteanu

Fără doar și poate, tunsoarea bob e cea mai fierbinte obsesie a prezentului nostru stilistic. Șarmantă, eliberatoare, ușor de aranjat și reflectând stil și independență, această tunsoare se află pe buzele tuturor. Iar atunci când dive precum J-Lo sau Kim Kardashian renunță la pletele care le-au consacrat, mai e de mirare că tunsoarea bob scurt asimetric este fantezia oricui?

Azi îți propunem 19 tunsori bob scurt asimetric la care să apelezi dacă ai poftă să te tunzi acum! Descoperă haircut-urile pe care să le duci la stilistul tău drept sursă de inspirație!

Cine a inventat tunsoarea bob?

Adorăm tunsoarea bob scurt asimetric, o invenție a timpurilor recente. Dar câte dintre noi știu cine este cea căreia îi datorăm acest haircut atât de iubit?

Ioana Darc

Sursa foto: Pinterest

Deși există numeroase imagini cu Regina Cleopatra a Egiptului purtând o tunsoare bob, se pare că una dintre cele mai frumoase femei din lume doar trișa, adoptând un accesoriu care semăna bobului actual.

Pentru a descoperi cine a inventat tunsoarea bob, mergem în secolul al XV-lea, în Franța, când eroina Ioana D’Arc își tundea părul și primea astfel statutul de sfântă. La cinci secole distanță, în 1909, într-un salon din Paris, celebrul hairdresser Antoine se lăsa inspirat de eroina poporului francez și crea prima variantă de bob obținută la stilist.

Coco Chanel în 1916, vedetele cinematografiei americane în tulburătorii ani 20, bobul lui Audrey Hepburn din anii 50, cel purtat de Twiggy în decada șaizeci, Debbie Harry 10 ani mai târziu și pleiada de boburi a anilor 80 și 90, în care vedete precum Madonna, Julia Roberts, Whitney Houston sau Courtney Love popularizau această tunsoare sunt alte momente de reținut din istorie.

Azi, bobul scurt asimetric este to die for: azi îl poartă cu dragoste vedete ca Kylie Jenner, Naomi Watts sau superba Jenna Dewan.

Naomi Watts

Sursa foto: Pinterest

Tunsori bob scurt asimetric: 3 variante de care te vei îndrăgosti

Tunsoarea bob scurt asimetric conferă un aer rebel și tineresc trăsăturilor tale. În plus, vine într-o varietate de forme, așa cum vei constata și în rândurile de mai jos. Iată ce îți propunem!

Michelle Williams poartă un bob scurt asimetric pe care trebuie să ai curaj ca să îl abordezi, dar care te va răsplăti cu un look pur și simplu fenomenal. Actrița e superbă cu pletele sale blonde și angelice, condimentate de tunsoarea cu asimetrii.

Michelle Williams

Sursa foto: Pinterest

Jenna Dewan ne aduce în centrul atenției o altă abordare celebră a tunsorii bob scurt asimetric. De data aceasta, asimetriile sunt mai dulci, temperate de onduleuri rafinate.

Jenna Dewan

Sursa foto: Pinterest

Mergem și mai departe și ne reîntoarcem la un bob scurt asimetric și rebel. Cu cărare laterală adâncă, cu un joc de șuvițe superb și foarte mult caracter, ne-a cucerit inima.

bob asimetric

Sursa foto: Pinterest

Tunsori bob scurt asimetric pentru fața rotundă

E clar că bobul scurt asimetric e una dintre cele mai flatante tunsori, dar cum îl adaptăm diferitelor tipuri de față? Chipul rotund are nevoie de alungire și de temperarea dimensiunilor, pentru a nu conferi și mai mult volum feței.

Un joc inteligent de șuvițe, care să confere dimensiune coafurii, dar nu și volum, e o strategie ideală. Astfel distragi atenția de la plinătatea trăsăturilor și conferi în schimb iluzia de alungire.

bob cu suvite

Sursa foto: Pinterest

Volumul în creștetul capului reprezintă o altă modalitate de a avantaja fața rotundă, alungind-o. Netezește șuvițele pe măsură ce curg în jurul chipului și conferă formă cu ajutorul treptelor diafane.

tunsoare bob cu volum

Sursa foto: Pinterest

Dacă îți dorești onduleuri pentru tunsoarea bob scurt asimetric pentru fața rotundă, ai grijă să le îmblânzești. Mizează pe câteva bucle și nu încreți tot părul, fiindcă astfel riști să faci fața să pară mai mare.

bob asimetric cu bucle

Sursa foto: Pinterest

Tunsori bob scurt asimetric pentru fața pătrată

Precum în cazul chipului rotund, și fața pătrată se înțelege bine cu anumite tipuri de tunsori bob scurt asimetric. Iată-le pe cele victorioase!

Liniile rotunde ale tunsorii sunt minunate pentru fața pătrată, deoarece îi îndulcesc asprimea trăsăturilor. Kylie Jenner ne e cel mai bun profesor: un bob scurt cu asimetrii delicate e perfect pentru fața pătrată.

Kylie Jenner

Sursa foto: Pinterest

Cărarea laterală e de asemenea o idee bună, conferind volum la rădăcini și alungind astfel tipul tău de față. Păstrează liniile rotunjite ale tunsorii și mizează pe aceleași asimetrii subtile.

tunsoare bob cu carare

Sursa foto: Pinterest

Ombre-ul e una dintre tehnicile de colorare prietene la cataramă cu fața pătrată, având efectul de a o alungi. Alege un bob scurt asimetric astfel pictat și nu o să te mai gândești să te tunzi altfel niciodată.

bob cu ombre

Sursa foto: Pinterest

Tunsori bob scurt asimetric pentru fața ovală

În cazul feței ovale, ai libertate absolută pentru orice tunsori bob scurt asimetric îți poftește ție inima. Iată ce anume îți recomandăm!

O tunsoare bob scurt asimetrică în stilul clasic, ce încadrează chipul, se va preta de minune feței tale. Ține cont că acest tip de haircut e mai dificil de abordat de către alte fete, așa că sărbătorește pentru că ție ți se potrivește.

bob asimetric

Sursa foto: Pinterest

Poți opta de asemenea și pentru diferențe extrem de vizibile la nivelul treptelor bobului asimetric. Dacă în cazul formei rotunde sau pătrate a feței aceste lungimi trebuie echilibrate, dacă ai fața ovală, „îți permiți”.

bob asimetric diferente de lungime

Sursa foto: Pinterest

Încheiem cu un bob scurt asimetric aproape drept, adică cea mai hot tunsoare care se poartă acum. Asociaz-o cu un machiaj hot și cu haine revelatoare și vei arăta precum o vedetă!

bob asimetric drept

Sursa foto: Pinterest

Bob scurt ondulat asimetric: ce se poartă acum

Tunsorile bob scurt asimetric cu onduleuri pun în evidență jocurile de lungime într-un mod romantic și diafan. Iată ce anume ne-a cucerit nouă inima!

Alege texturi messy, mai ales că la un bob asimetric chiar îți permiți. Deși tendințele actuale mizează mai mult pe onduleuri lejere, îți permiți să fii puțin mai sălbatică. Până la urmă, ai ales tocmai un bob plin de personalitate.

bob messsy

Sursa foto: Pinterest

Ce spui despre o tunsoare bob scurt asimetric colorată în nuanțe pur și simplu fabuloase? Adorăm pur și simplu acest blond căpșună și modul în care se împletește cu tunsoarea.

bob asimetric blonf

Sursa foto: Pinterest

Încheiem cu un bob scurt asimetric ondulat tulburător de romantic. Alege bucle lejere și ieși la cucerit: punem pariu că toate privirile vor fi lipite de tine și de tunsoarea ta.

bob ondulat

Sursa foto: Pinterest

Tunsori bob scurt asimetric cu volum în creştetul capului

Dacă îți dorești o tunsoare care să contrabalanseze proporțiile faciale, bobul scurt asimetric cu volum în creștetul capului poate fi un concurent serios pentru poziția de favorit al tău.

Mizează pe un haircut cu volum în creștetul capului și cu șuvițe netede și strălucitoare în rest. Deși este o tunsoare care a făcut furori acum câțiva ani, o poți aborda cu la fel de mult succes și acum.

bob cu volum in crestet

Sursa foto: Pinterest

O cărare laterală este varianta ideală de a conferi volum în creștetul capului atunci când ai o tunsoare bob scurt asimetric „cuminte”. Abordează cu linii rotunjite și vei obține acel haircut după care 2020 „s-a topit”.

bob asimetric

Sursa foto: Pinterest

Ultima noastră reprezentantă în galeria de tunsori bob scurt asimetric este o adevărată mândrețe de curaj! Dacă nu îți lipsește dorința de a fi în centrul atenției, cu siguranță o vei adora. Bifăm volum în creștetul capului, atitudine cât cuprinde și șuvițe de un blond angelic care îmblânzesc aceste proporții. Noi vom spune „da”.

bob asimetric rebel

Sursa foto: Pinterest

Tunsorile bob scurt asimetric sunt cu siguranță marea noastră feblețe acum! Descoperă variantele care ne-au mers la inimă și spune-ne care au fost și favoritele tale!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Trend-ul care a scandalizat internetul: seul de vită folosit în rutina zilnică de îngrijire a tenului! Ce spun dermatologii
Trend-ul care a scandalizat internetul: seul de vită folosit în rutina zilnică de îngrijire a tenului! Ce spun dermatologii
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.