5 coafuri speciale pentru parul scurt

5 coafuri speciale pentru parul scurt

Andreea Catrina

   Iata cateva tunsori la moda in acest sezon, care pot fi adoptate in functie de temperamentul fiecarei persoane. De multe ori probabil ai crezut ca daca ai parul scurt, nu il poti purta decat aranjat cu putina spuma si atat. Ei bine, noi iti propunem sa depasesti aceasta faza, pentru ca acum ai de unde alege:
   1. Pentru femeia independenta - propunerile sunt de tunsori geometrice, asimetrice cu elemente discontinue, suvite mai subtiri sau chiar mai largi, care pot fi accentuate de nuante reci de blond, aramiu si cantaniu, nisipii.  
   2. Pentru copilul cuminte din tine - Este vorba de tunsori bine conturate care pot fi realizate in par mediu sau scurt si la care se obtine un volum real prin folosirea unei spume pentru volum, tapare si suprapunerea straturilor tunsorii.  
   3. Pentru femeia romantica - tunsoarea se refera mai mult la o o filare a parului, care-i pastreaza lungimea. In acest caz, volumul se obtine prin ondularea usoara a parului chiar cu ajutorul difuzorului de la foen. Impresia de natural este data si de folosirea tonurilor calde, luminoase, care debordeaza de romantism, cum sunt blondurile aurii, rosul vulcanic sau castaniul aramiu. Pentru mai mult volum se poate recurge si in acest caz la taparea parului, in special in crestet.  
   4. Pentru femeia excentrica - tunsorile au accente surprinzatoare de culoare sau linie. Multe elemete fara legatura intre ele, jocuri de mai multe nuante si asimetrii care amintesc de colturi diferite ale lumii si de o moda inspirata din infatisarea animalelor.  
   5. Pentru femeia vesela - Culorile se extind pe toata gama, putandu-se alatura cele reci cu cele calde, iar tunsorile pot descoperi arii largi ale capului ca apoi sa revina pe alte parti cu lungimi mai mari si mai mult volum.  
Articolul urmator
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Cat de rezistent este parul tau?
Incepe quiz
Cat de rezistent este parul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.