Culoarea de păr care nu se mai poartă în toamna 2017

Redactor Andreea Baluteanu

Am aflat care sunt culorile care se poartă în toamna 2017 și suntem încântate de-a dreptul: adevărul este că de abia așteptăm să ne vopsim cosițele după ultima modă!

La fel de important ca nuanțele care au făcut isterie în tendințe în această perioadă sunt însă și culorile care nu se mai poartă! Ca să eviți să te înfrunți cu trendurile tocmai la vreme de toamnă, noi îți prezentăm tonul de păr care nu mai e la modă acum!

Nuanța de păr care nu a mai trecut testul toamnei

Se poartă tonurile profunde din nou, roșul cald și seducător, blondul auriu sau șatenul delicios, de ciocolată. Toamna și-a reintrat în drepturi și nu mai așteaptă aprobarea nimănui: după  specificul ei, ne-a aprins din nou dorul în suflete de accente bogate, intime, îndepărtând momentan culorile turbate ale verii.

blond platinat
Foto: Instagram @dylanakendal_stylist

Este motivul pentru care blondul alb, platinat, care provoacă isterie de câteva sezoane, a făcut un pas înapoi în toamna 2017! Nu se potrivește deloc cu dragostea pentru accente puternice, dar calde, a toamnei 2017, și încalcă și afecțiunea ei pentru tonuri delicioase și gurmande.

Dacă ești însă fană a blondului platinat, nu dispera! După stilul ultimelor sezoane, e posibil ca tonul înghețat să revină în centrul atenției odată cu sezonul de iarnă 2017-2018, atunci când nuanța respinsă azi va reflecta din nou specificul naturii.

blond detaliu
Foto: Instagram @ truecolours_hair

Dar noi trebuie să recunoaștem și că, într-un fel, ne simțim oarecum ușurate de faptul că blondul alb și-a pierdut din popularitate. Oricât de frumoase ar fi fost cosițele de regină a gheții, să le obții nu era chiar „floare la ureche”, ba dimpotrivă; decolorările pronunțate și vopsirea repetată a părului ne-au costat de multe ori sănătatea podoabei capilare.

Așa că îmbrățișăm, așa cum toamna își dorește, nuanțele profunde și bogate și abia așteptăm să aducem și culorile delicioase în garderoba noastră!

blond platinat
Foto: Instagram @k.blarehair

Dar, dacă nu poți spune că ne împărtășești convingerile, îți arătăm și care sunt nuanțele de păr care încă se poartă în toamna 2017 și care îți pot alina dorul de blondul platinat.

Nu îți mai poți vopsi şuviţele în argintiu pur, dar revine griul în tendințe. După bunul plac al toamnei 2017, el nu este însă singur, ci primește acum mai multe reflexii argintii și un strop de mov. Prin urmare, se curăță de reverberațiile de granny hair, dobândind mai multă profunzime și semănând uluitor de mult cu blondul nostru platinat.

par gri
Foto: Instagram @ mysilverhair

Mai departe, nuanțele pastel se poartă și ele în continuare, deși nu în tandem. Cu delicatețea ei rafinată, toamna 2017 renunță la toate nebuniile de asocieri și nu mai vrea nici păr precum un curcubeu, nici tonuri de înghețată, ci optează pentru o singură nuanță dominantă. Așa cum ne așteptam, favorita este din nou millennium pink, culoarea de care generația actuală de fashioniste nu se mai satură.

par roz
Foto: Instagram @ sarahlaidlaw

Prin urmare, nu e cazul să disperi, chiar dacă blondul platinat nu se mai poartă în toamna 2017! Ai în continuare ocazia de a miza pe nuanțe irezistibile, iar noi am găsit și un substitut pentru tonul respins de anotimpul actual!

Tu ce părere ai despre faptul că, după o mulțime de sezoane în care a fost regină, nuanța de blond platinat nu se mai poartă în toamna 2017?

 

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Toamna în părul tău! Singura nuanța de roșcat care se poartă sezonul acesta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.