Nu Skin

Curcubeul ascuns, cel mai surprinzător trend de hairstyling

Eugenia Dinescu, redactor

Dacă lucrezi într-un mediu corporate sau trebuie să te supui unui cod vestimentar extrem de riguros, nu trebuie să renunţi la visul tău de a-ţi vopsi părul în toate culorile curcubeului. Nu, aceasta nu este doar o figură de stil, ci un trend care câştigă tot mai multe adepte: de la roşu la indigo, întreg spectrul de lumini se poate regăsi în părul tău!

După mermaid hair, „curcubeul ascuns” este trendul care face furori în blogosfera de beauty. Descoperă şi tu efectul spectaculos pe care îl creează şi cum îl poţi obţine!

Pentru că şuviţele colorate sunt ascunse sub o secţiune de păr, curcubeul este vizibil doar atunci când îţi ţii părul prins sau îl împleteşti, aşa că poţi alege când vrei să îl dezvălui. La birou, nimeni nu va bănui că în cosiţele tale se ascunde o întreagă explozie de culori!

Însă cea mai mare provocare nu este să găseşti moduri creative prin care să arăţi şuviţele colorate, ci de a obţine o nuanţă de bază suficient de deschisă pentru ca toate culorile curcubeului să strălucească la adevărata lor intensitate. În mâinile unei persoane fără o experienţă prea mare în decolorarea părului, procesul poate afecta sănătatea şuviţelor tale, iar rezultatul obţinut poate fi diferit de ceea ce sperai să obţii. De exemplu, albastrul suprasaturat la care visezi poate căpăta o tentă verzuie în cazul unui păr blond, aşa că apelează la serviciile unui profesionist pentru această schimbare de look.

Înainte de a suna pentru o programare, descoperă toate modurile şi familiile de culori prin care poţi crea un „curcubeu ascuns”. Am reunit pentru tine şi cele mai frumoase „curcubeie ascunse” pe care să i le arăţi stilistului tău!

 

O fotografie postată de (@yolacote) pe

 

O fotografie postată de(@yolacote) pe

Ţie îţi place trendul curcubeului ascuns? Spune-ne în secţiunea dedicată comentariilor! 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!