Nu Skin

Tendinţa în hairstyle: părul care străluceşte în întuneric

Eugenia Dinescu, redactor

Să începi să străluceşti pe întuneric este un motiv serios de îngrijorare – cel mai probabil, nu te-ai transformat peste noapte într-un supererou, ci ai fost expusă la radiaţii. Însă cel mai nou trend în materie de hairstyling îţi permite să devii fluorescentă, fără să îţi pui sănătatea în pericol. Guy Tang, hairstilistul adorat de celebrităţile de la Hollywood, a împins limitele colorimetriei la extrem, creând cea mai nouă modă printre pasionatele de beauty: `Phoenix hair”, părul care străluceşte pe întuneric!

 

Un clip video postat de Guy Tang pe

Curcubeul ascuns”păleşte în comparaţie cu intensitatea nuanţelor neon din Phoenix Hair, inspirat de pasărea mitică ce poate renaşte din propria cenuşă într-o explozie de lumină. În lumina naturală, culorile sunt suficient de vibrante pentru a atrage toate privirile, dar nu te lasă încă vrăjită de acest spectacol cromatic. În urma expunerii la lumina UV, părul tău se transformă într-un look care rivalizează uşor cu unicitatea coamei unui unicorn!  

 

Un clip video postat de Guy Tang pe

Recunoaştem, Phoenix Hair s-ar putea să nu fie pentru toată lumea. Este nevoie de o doză sănătoasă de curaj pentru a încerca acest trend, însă părul fluorescent este cea mai bună dovadă a faptului că tehnicile de înfrumuseţare au într-adevăr abilitatea de a ne ajuta să renaştem din propria cenuşă, întocmai ca o pasăre Phoenix. Guy Tang îţi explică modalitatea prin care a obţinut acest look:

Deşi nu trebuie să te îngrijorezi că vei deveni radioactivă în urma vizitei la salon, părul care străluceşte în întuneric necesită totuşi mai multă grijă decât modalităţile convenţionale de colorare a părului. Phoenix hair nu trebuie să afecteze sănătatea cosiţelor tale, dar necesită un anumit grad de prudenţă, deoarece nuanţele puternice tind să se aplice neuniform pe părul degradat. Aşadar, dacă plănuieşti să adopţi acest trend, asigură-te că părul tău este hidratat în profunzime.

 

O fotografie postată de Hairtastic pe

Pentru a te asigura că nuanţele vor străluci la adevărata lor intensitate, Guy Tang recomandă decolorarea completă a părului înainte de aplicarea vopselei fluorescente. Odată ce fibra capilară este complet lipsită de pigment, se aplică vopseaua fluorescentă. Ce îţi mai rămâne de făcut? Să stingi lumina şi să te bucuri de spectacol!

Tu eşti tentată să adopţi tendinţa părului care străluceşte pe întuneric? Spune-ne părerea ta în secţiunea dedicată comentariilor!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta