Trend alert! Tunsoarea pentru păr mediu cu breton este din nou la modă

Trend alert! Tunsoarea pentru păr mediu cu breton este din nou la modă

Redactor Andreea Baluteanu

Deși în ultima vreme a tot stat pe buzele și în pletele tuturor fetelor frumoase, bretonul e parcă mai cool ca niciodată în 2020. Iar atunci când e asociat cu lungimea noastră preferată în acest an, respectiv părul mediu, rezultatele sunt mai surprinzătoare și mai ispititoare ca niciodată: tunsoarea pe păr mediu cu breton e fără urmă de îndoială favorita tendințelor actuale din hairstyle.

Azi îți prezentăm câteva variante de tunsoare pentru păr mediu cu breton, dar și haircut-urile care vor arăta demențial în funcție de tipul tău de față. Iată ce ne-a tentat în acest an!

Tunsori pentru păr mediu 2020 cu breton: hitul momentului

Care să fie haircut-ul momentului? Tunsoarea pentru păr mediu cu breton, spun specialiștii. Dar nu oricare: trendul cel mai dorit acum este reprezentat de bobul mediu, până la umeri, întovărășit de un breton drept și drăgălaș.

tunsoare par mediu

Sursa foto: Pinterest

Această tunsoare e ușor de întreținut și se pretează atât la șuvițele drepte și netede, dar și la părul creț. În plus, emană o simplitate și un rafinament specific franțuzesc, acel je ne sais quoi de care te vei îndrăgosti la prima vedere.

Cele mai frumoase tunsori cu breton

Când vine vorba despre tunsoarea pentru păr mediu cu breton, nu numai varianta de mai sus le surâde fetelor și femeilor. Din fericire, există nenumărate alte imagini pe care să le colecționezi și să le oferi stilistului tău drept sursă de inspirație.

Aerat

Ana de Armas este o adevărată vrăjitoare cu acest haircut mediu, cu șuvițe lejere și luminoase, însoțit de un breton aerat și diafan. Bonus: tunsoarea chiar este perfectă pentru orice tip de față.

Ana de Armas

Sursa foto: Pinterest

Creț

Unul dintre moto-urile anului 2020 este să îți accepți textura naturală: până la urmă, pandemia ne-a dat tuturor o lecție, aceea că am devenit prea dependenți de partea materială și că nu mai știm să ne bucurăm de viață. Așa că o tunsoare simplă, diafană, cu șuvițe lejere și cu un breton ciufulit este practic irezistibilă.

par cret cu brton

Sursa foto: Pinterest

Breton plin

Dacă ai părul drept, tunsoarea de mai jos va deveni rapid favorita ta. Se ia o tunsoare medie cu scări foarte subtile, aproape insesizabile, și se adaugă un breton plin, care să acopere în întregime fruntea. Nu mai rămâne decât să te bucuri de frumusețea ta!

Breton plin

Sursa foto: Pinterest

Tunsoare păr mediu pentru fața ovală

Avem o veste excelentă pentru tine: dacă ai fața ovală, atunci bretonul și tunsorile medii ți se potrivesc mănușă. Cum proporțiile chipului tău sunt cele spre care tind și celelalte forme de față, poți alege orice fel de breton. Cel plin, glam, sau cel asimetric sunt însă deciziile excelente.

Iată cum cucerește Naomi Campbell cu un haircut care a făcut-o practic celebră pe supermodel!

Naomi Campbell

Sursa foto: Pinterest

Tunsoare păr mediu pentru fața pătrată

Cum știi dacă ai fața pătrată? În cazul acestui tip de chip, lungimea și lățimea feței sunt egale. Pomeții trebuie să aibă aceeași lățime cu maxilarul, care e puternic și bine definit, iar fruntea e în general mică.

Scopul tău este acela de a alungi fața, de aceea un breton drept, despărțit la mijloc, va atrage atenția asupra frunții și de la maxilar. Ciara ne demonstrează la perfecție farmecul acestui haircut!

Ciara

Sursa foto: Pinterest

Tunsoare păr mediu pentru fața rotundă

În contrast cu fața pătrată, fața rotundă are lățimea mai mare decât lungimea, majoritatea femeilor cu acest tip de chip având trăsături feminine, copilărești aproape. Obrajii sunt cea mai „plină” parte a feței, iar scopul este tot acela de a alungi.

Tocmai de aceea, un breton drept, tăiat în dreptul sprâncenelor, va defini frumos trăsăturile tale. Alege și trepte care să accentueze nivelul bărbiei, deoarece vor crea impresia de chip oval.

Vanessa Hudgens trebuie să fie idolul tău în materie de tunsori pentru păr mediu cu breton dedicate feței rotunde.

Vanessa Hudgens

Sursa foto: Pinterest

Tunsoare păr mediu pentru fața în formă de inimă

Dacă la tipurile de fețe de mai sus obiectivul principal era reprezentat de „alungirea” vizuală a trăsăturilor, în cazul feței în formă de inimă, ceea ce ne dorim este să distragem atenția de la bărbia proeminentă. Partea cea mai plină a feței rămâne însă fruntea.

Recomandarea perfectă de tip de breton pentru fața în formă de inimă este reprezentat de bretonul ușor „arcuit”, mai lung pe părți.

Reese Witherspoon ne demonstrează cât de bine funcționează acest tip de breton!

Reese Witherspoon

Sursa foto: Pinterest

Tunsori pentru păr mediu cu breton filat

Parcă nu e nimic mai drăgălaș pe lume decât un breton filat, ușor ciufulit. Este elementul de styling care le detașează pe franțuzoaice de restul lumii și care le imprimă acel farmec inefabil.

Karlie Kloss, simbolul the american dream girl, aduce însă însă pe plajele însorite din California o tunsoare pentru păr mediu cu breton filat. A se observa șuvițele ei blonde, care intercalează perfect acest look.

Karlie Kloss

Sursa foto: Pinterest

Acum ne mutăm la Londra, unde Suki Waterhouse ne îmbie cu tot un breton filat, dar mai plin decât al supermodelului Kloss. Părul ondulat, tuns în scări, se potrivește de minune cu look-ul englezoaicei.

Suki Waterhouse

Sursa foto: Pinterest

Tunsori pentru păr mediu cu breton drept

Tunsoarea pentru păr mediu cu breton drept e practic una dintre cele mai frumoase definiții ale unui look sofisticat în 2020. Atenție, însă, dacă ai părul creț, nu e recomandat să adopți acest hairstyle.

Când vine vorba despre idolii noștri în materie de păr, Dakota Johnson este cu siguranță unul dintre ei. Interpreta suavei Anastasia din seria de filme „50 Shades of Grey” are un breton drept, tip „cortină”, și o tunsoare medie ușor de întreținut.

Dakota Johnson

Sursa foto: Pinterest

Tot drept este și bretonul Nataliei Dyer, din „Stranger Things”. Actrița îl asociază cu un bob până la umeri, ușor de aranjat. Iar acest blond nude îi vine perfect!

Natalia Dyer

Sursa foto: Pinterest

Tunsoare pentru păr mediu cu breton asimetric

În 2020, am schimbat zicala! Nu blondele se distrează cel mai bine, ci fetele cu păr mediu și breton asimetric. Dacă nu ne crezi, îți vorbesc de la sine imaginile de mai jos!

Deși această tunsoare a lui Taylor Swift a fost demult uitată, noi considerăm că i-a stat vedetei cel mai bine. Tunsoarea medie de tip shag se potrivea de minune cu un breton asimetric, plin de volum.

Taylor Swift

Sursa foto: Pinterest

Emily Ratajkowski arată precum una dintre divele de odinioară ale Hollywood-ului cu această tunsoare pentru păr mediu cu breton asimetric. Dacă dorești să arăți strălucitor, ca o vedetă de cinema, acesta este răspunsul.

Emily Ratajkowski

Sursa foto: Pinterest

Tunsoarea pentru păr mediu cu breton este favorita anului 2020! Explorează mai departe acest univers și descoperă și care este tunsoarea care vine bine pe oricine, dar și cum să alegi bretonul potrivit pentru părul lung. Află și care sunt culorile pe val în vara 2020!

Surse foto: Pinterest, Getty/Guliver

Articolul urmator
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?
Incepe quiz
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.