Tunsori pentru păr mediu pe care toate fashionistele le vor adopta în 2017

Tunsori pentru păr mediu pe care toate fashionistele le vor adopta în 2017

Redactor Alexa Galgau

Am început un nou an și deja ne dorim o schimbare de look, iar cea mai ușor de realizat este o tunsoare. Părul de lungime medie este, de obicei, cel mai îndrăgit de către femei, deoarece este ușor de întreținut și foarte feminin.

Descoperă care sunt tunsorile pentru păr mediu pe care toate fashionistele le vor adopta în 2017!

Tunsori pentru păr mediu în 2017

Tendințele în materie de tunsori pentru păr mediu în 2017 nu sunt fundamental diferite față de cele de anul trecut, însă ele sunt foarte versatile și ne permit să ne „jucăm” cu foarte multe coafuri șic. 

Bobul lung cu breton

Bobul rămâne în topul celor mai populare tunsori și în 2017, iar cel lung este foarte feminin și avantajează orice formă a feței. Principala tendință este cea a combinării bobului cu bretonul, iar pe podiumuri s-a remarcat o popularitate clară a bretonului drept, până la nivelul sprâncenelor, adesea întins cu placa, pentru a arăta cât mai ordonat. 

Desigur, acest tip de breton nu se potrivește oricărui tip de față, fiind contraindicat femeilor cu chip pătrățos și celor care au, de pildă, nasul mai mare, deoarece bretonul accentuează această trăsătură. Din fericire, în 2017 se poartă și bretonul lateral, lung, care îndulcește trăsăturile.

Lob fără breton

Bobul lung (lob) se poartă anul acesta și fără breton și este una dintre cele mai elegante tunsori pentru păr mediu. Optează pentru un bob subtil, cu o diferență de lungime mică între spate și față. Totodată, nu uita că anul acesta se poartă balayage-ul în culoarea anului, ochi de tigru, care merge de minune la bobul lung, nu doar la părul lung. Ai grijă să mergi la un salon unde să fii sigură că vei obține un balayage sau un ombre frumos și subtil, pentru că un contrast puternic între nuanțe este de prost gust. 

Tunsoarea până la umeri în linie dreaptă

Dacă porți bobul de ani în șir și ai vrea să mai schimbi tunsoarea, fără a face o schimbare dramatică, îți recomandăm să optezi pentru o tunsoare în linie dreaptă, cu sau fără breton. Este încă o dovadă că stilul simplu și elegant este nemuritor și de aceea se revine atât de des la el. Dacă ți se pare prea banală această tunsoare, alege să o „condimentezi” cu una dintre culorile de păr care se poartă în 2017!

Tunsoarea cascadă

Tunsoarea cascadă este ideală pentru femeile care vor să ofere volum și textură părului. În vreme ce bobul și tunsoarea în linie dreaptă sunt mai degrabă potrivite persoanelor care au firul de păr de grosime medie, cea în cascadă este perfectă dacă au un fir subțire, iar părul tău nu stă niciodată așa cum ți-ai dori. Tunsoarea în cascadă este potrivită pentru orice fizionomie, deoarece lungimea șuvițelor poate fi adaptată formei chipului tău, astfel încât să îl avantajeze. 

Alege una dintre aceste tunsori pentru păr mediu în 2017  și vei arăta ca o divă!

Află care sunt culorile de păr în tendințe în 2017!

Articolul urmator
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?
Incepe quiz
Ce loc de munca ai avut in Evul Mediu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.