Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Coafurile hippie nu se demodează niciodată! Iată 14 stiluri pe care să le porţi în 2020

Redactor Andreea Baluteanu

Evocând libertate, creativitate, romantism, coafurile hippie reflectă exact acele valori pe care dorim să le imprimăm și existenței noastre actuale. Sunt pline de imaginație și lejere, fără să provoace dureri de cap pentru că sunt prea fixe. Sunt fabulos de bogate în detalii, așa că nu vor trece niciodată neobservate, sau atât de simple încât le îndrăgești instantaneu.

Îți spunem în rândurile de mai jos care sunt cele mai frumoase coafuri hippie musai de încercat acum! Îți recomandăm 14 stiluri pe placul lui 2020! Iată cum să vrăjești în acest an!

Coafuri hippie cu împletituri

Poate cele mai fanteziste și mai ispititoare coafuri hippie sunt cele cu împletituri. Reflectând imaginație și talent cât cuprinde, ele se remarcă și prin lejeritatea codițelor: nici să nu te gândești să țintești spre forme perfecte, deoarece nu aceasta este ideea. Iată ce îți recomandăm!

Coadă de pește

Una dintre cele mai celebre împletituri este perfectă pentru stilul hippie. Trage neapărat de ochiurile pe care le formezi, ca nu cumva stilul să fie mult prea pretențios. Coafura este minunată dacă ai părul des și o coamă bogată și liberă precum a modelului din imaginea de mai jos. Dacă nu știi cum să obții o coadă de pește, află de aici!

coada de peste

Sursa foto: Pinterest

Coadă împletită în frunte

Iată lookul care este practic tradițional pentru styling-ul hippie. Coada împletită subțire poate fi asociată atât cu bucle rebele, dar și cu cosițe în care sunt intercalate ale împletituri. Această coafură amintește de lookul unei amazoane rebele, deci scoate-o la înaintare pe Wonder Woman din tine și cucerește!

Coadă împletită în frunte

Sursa foto: Pinterest

Cât mai multe codițe

Nu asculta de nicio lege, te roagă din tot sufletul coafurile noastre hippie. Într-o zi, apucă-te  de împletit și, cât timp stai și visezi, pur și simplu decorează-ți coafura cu împletituri cât cuprinde. Coronițe, cozi subțiri, spicuri: nu există limită, așa că joacă-te, că doar o viață avem!

coafura cu codite

Sursa foto: Pinterest

Codițe afro

Am ajuns acum cu onoare la una dintre cele mai cool coafuri hippie ale tuturor timpurilor! Codițele afro emană libertate, romantism, creativitate, precum nicio altă variantă de look și de aceea le iubim atât. Conjugă cu un mini coc în vârful capului și nu te teme de acel aspect în aparență „dezlânat”, fiindcă e exact ceea ce ar trebui să obții.

Codițe afro

Sursa foto: Pinterest

Împletituri colorate

Ne dăm în vânt după acesr hairstyling! Deși e adevărat că se dovedește mai dificil de recreat decât variantele de mai sus, cu siguranță va face ravagii printre cunoscuții tăi și în sufletul tău. Mai întâi colorează niște șuvițe (poți folosi mascara colorată sau cretă pentru păr ori o vopsea care se ia la prima spălare), apoi împletește-le după bunul plac!

Împletituri colorate

Sursa foto: Pinterest

Spic

Ce părere ai despre coafura de mai jos? Noi credem că ar face-o mândră și pe Daenerys Targaryen, regina „împletiturilor” din filme și seriale. Pe părul lung, foarte ușor ondulat sau prezentând textura sa naturală, se împletește un spic lateral. Cu cât e mai gros și mai wild, cu atât mai bine: sunt trăsături ideale pentru stilul hippie.

coada spic

Sursa foto: Pinterest

Coroană

Una dintre sursele de influențe boho pe care le adorăm este Vanessa Hudgens. Actrița cu care am crescut în High School Musical emană de fiecare dată un romantism aparte, cucerind cu coafurile și cu stilul hippie atât de diafane. De data aceasta, americanca ne propune o coroană din împletituri, alături de bucle suave și de mărgele care fac legea (despre ele, mai multe mai jos).

Vanessa Hudgens

Sursa foto: Pinterest

Cele mai simple coafuri hippie

Să nu cumva să rămâi cu impresia că ale noastre coafuri hippie nu pot fi decât complicate. Adevărul e că nu îți trebuie nici pe departe îndemânare de hairstylist ca să decorezi cu ochiuri meșteșugite părul tău de prințesă hippie. Ba dimpotrivă, ideile de mai jos sunt super simple!

Bucle

Bucle lejere, libere, sălbatice, cu care abia te-ai trezit, pe malul pustiu al unei mări exotice: cam așa sună definiția coafurii hippie de mai jos. Desigur că, cel mai probabil, fata în cauză fie și-a aranjat buclele cu o cremă specială, fie le-a îngrijit cu sfințenie toată viața sa, dar cert este că onduleurile arată desăvârșit….de hippie.

coafura cu bucle

Sursa foto: Pinterest

Coc

Nici aici nu intervin coafuri hippie complicate, ba dimpotrivă. Începe prin a pieptăna părul, apoi răvășește-l și prinde-l lejer la ceafă. Fixează coafura cu o eșarfă cât mai colorată, numai bună pentru un spirit liber. Ține însă minte, cuvântul de bază aici este lejeritatea, așa că nu cumva să te abați de la ea.

coafura cu coc

Sursa foto: Pinterest

Lung și messy

Gemele Olsen sunt câteva dintre style influencerii de peste Ocean care au cucerit prin onestitate. Adevărate trendsetter, ele nu au renunțat nici acum la moda boemă care le-a consacrat, în ciuda faptului că nu mai este neapărat pe val. Iar coafura lungă, messy, cu cozi împletite (sau nu) subțiri pierdute timid printre bucle, e practic lege în acest stil.

Ashley Olsen

Sursa foto: Pinterest

Space buns

La prima vedere, poate că spațiul nesfârșit și coafurile hippie nu au nimic în comun unul cu celălalt, dar în realitate, lucrurile nu stau tocmai așa. Space buns se caracterizează printr-o rebeliune jucăușă și asumată care place de minune spiritului boho. Așa că prinde două cocuri fie din tot părul, fie din câteva șuvițe, plasează-le în vârful capului și mândrește-te cu ele!

Space buns

Sursa foto: Pinterest

Coafuri hippie cu accesorii

Se știe că spiritul hippie e mai mult decât generos, așa că face loc cu bunătate și accesoriilor cât mai felurite în coafurile sale. Iată ce ne-a făcut nouă cu ochiul!

Eșarfa

Nici nu realizezi cât de fermecătoare se poate dovedi o banală eșarfă. Prinde cu ea un coc, intercaleaz-o printre ochiurile împletiturii sau pur și simplu așeaz-o grațios pe cap precum un pirat. Lasă părul liber, în valuri romantice, și vei fi cea mai frumoasă dintre toate!

coafura cu esarfa

Sursa foto: Pinterest

Flori

Dacă există un accesoriu pentru coafuri pe care îl considerăm eminamente hippie, acela este reprezentat de flori. Naturale (minunat) sau artificiale (acceptat), florile prinse printre șuvițe aurii ca soarele sau negre precum tăciunele sunt atât de șarmante. Dar și mai irezistibil este stylingul de mai jos: împletituri cu flori, inspirate de un look gipsy pe care îl dorim acum!

coafura cu flori

Sursa foto: Pinterest

Mărgele

Iată una dintre cele mai simple și mai wow coafuri hippie cu putință. Elogiu adus mărgelelor, te va lăsa să farmeci cu frumusețea ta naturală, pusă în evidență în chip minunat de eleganța acestor accesorii. Ondulează părul lejer, împletește câteva codițe subțiri și apoi prinde în ele mărgele: a sunat vreodată legea seducției mai simplu de atât?

coafuri cu margele

Sursa foto: Pinterest

E clar: cele mai frumoase coafuri hippie la noi sunt! Încearcă măcar o dată un astfel de styling, îți garantăm că te va face cea mai cea dintre toate!

Vezi și care sunt cele mai frumoase coafuri lejere pentru păr mediu!

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta