Columna Esthetic, cel mai avansat Laser Medical Center din Romania, si-a deschis portile

Eugenia Dinescu, redactor


Miercuri, 23 septembrie, Bulevardul Primaverii nr. 29 a fost locul unde frumusetea si-a dat intalnire cu sanatatea si cu vedete precum Andreea Marin, Amalia Enache, Ilinca Vandici, Corina sau Anca Serea la evenimentul de lansare Columna Esthetic, cel mai avangardist Laser Medical Center din Romania, unde tehnologiile de ultima ora si experienta medicilor specialisti se imbina pentru a deveni un reper pe harta healthcare din Bucuresti.


Doamna Ramona Tudor – ownerul Columna Esthetic - a decis ca dupa 15 ani de experienta in calitate de simplu consumator de astfel de servicii sa fie prezenta si de partea cealalta, a celor care ofera servicii de inalta tinuta, punand bazele a ceea ce lipsea pe piata romaneasca: un Laser Medical Center unde tehnologia de ultima generatie, alaturi de profesionalismul si experienta medicilor din echipa Columna Esthetic sa ofere garantia unor rezultate deosebite, prin tratamente testate clinic.


Doamna Doctor Adriana Celebidache si partenerii Columna Esthetic – Columna Medical Center (clinica medicala pluridisciplinara precum si modern centru de fertilizare in vitro), Academia de FIV, Dentexcela 3 si Top Line (grup cu peste 18 ani de experienta pe piata romaneasca, lider in industria solutiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium) - a inaugurat cel mai avangardist Laser Medical Center din Romania in seara de 23 septembrie 2015.


Intr-o atmosfera distinsa, festivitatea a imbinat momentele de socializare cu prezentarea telurilor acestui centru de excelenta in frumusete. Pornit de la ideea ca orice om trebuie sa isi ingijeasca pielea in mod regulat, ca preventie si pentru intretinere, nu doar atunci cand apar semnele imbatranirii, Columna Esthetic este un proiect de elita adresat in egala masura barbatilor si femeilor.


Scopul Columna Esthetic este de a aborda frumustea prin cunostinte medicale. Astfel invitatii au putut lua cunostinta cu echipa medicala, una formata din specialisti cu experienta in tratarea problemelor dermatologice, oameni alesi cu atentie astfel incat tratamentele urmate sa ofere cele mai eficiente rezultate. In ajutorul acestora vin cele mai avansate tehnologii disponibile pe piata, de la echipamentele cu radiofrecventa de ultima generatie de la Alma Accent, pana la sisteme de epilare fara durere (Soprano ICE) sau cel de biostimulare corporala Ultratone Futura Ultra Pro. Dezideratul declarat al clinicii este de fi un centru de elita in ceea ce priveste estetica personala, atat faciala cat si corporala.


Inaugurarea clinicii a avut parte si de o premiera in Romania, lansarea aparatului Ultratone Dreamshaper. Vedetele si invitatii au avut ocazia sa primeasca recomandari personalizate pentru o silueta si un ten perfect de la doamna Centofanti – inventatoarea Ultratone Dreamshaper si considerata, pe buna dreptate, specialistul numarul unu  in Biostimulare.


„Cu noi deveniti mai frumosi” nu este doar motto-ul Columna Esthetic, ci o realitate pe care o vor impartasi toti cei care vor trece pragul acestui centru medical. “Tenul nu are varsta”, a spus in speech-ul sau doamna Ramona Tudor, care a continuat: “Am realizat acest centru din pasiune pentru frumos si din dorinta ca din ce in ce mai multa lume, barbati sau femei, deopotriva, sa constientizeze ca tenul nu are varsta. Din experienta mea de consumator de astfel de servicii si  din cea a medicilor care formeaza echipa Columna Esthetic, stim ca este bine sa intretii si sa previi”.


Columna Esthetic vine nu doar cu tehnologii si tratamente de ultima ora, cum ar fi sistemul helioterapeutic multiplex Ultratone Futura Ultra Pro, cea mai completa si eficienta solutie de indepartare a parului, fara durere si rapid – Soprano Ice, cea mai noua versiune LPG Endermolab Cellu M6 (model de referinta in stimularea celulara corporala si faciala) sau Harmony Clearlift (o abordare non-invaziva si lipsita de durere de intinerire a pielii prin metoda laser), dar si cu o echipa de medici specialisti care vor personaliza tratamentele fiecaruia printr-un diagnostic profesionist si printr-o propunere de servicii care sa asigure cele mai bune rezultate.


Noul Laser Medical Center propune o gama complexa de servicii, de la cele de rejuvenare faciala, pana la cele de remodelare corporala, epilare sau chiar estetica dentara, toate asigurate intr-un cadru elegant intr-un mod profesionist.


Columna Esthetic ne asteapta pe toti cei care vor sa ne simtim si sa aratam bine sa le trecem pragul pe Bulevardul Primaverii, Nr.29, unde cu siguranta, cu ajutorul lor, vom deveni mai frumosi!

Articolul urmator Cel mai sexy machiaj rapid al anului 2022 vine de la Beyonce

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.