Nu Skin

7 miracole pentru ten, direct din natura

DivaHair

Uleiurile naturale sunt un adevarat miracol pentru tenul nostru! Tonifierea pielii, hidratarea intensiva, prevenirea si diminuarea ridurilor, sunt doar cateva dintre efectele terapeutice pe care astfel de uleiuri bogate in vitamine si antioxidanti, le pot avea asupra tenului fiecareia dintre noi.   

Descopera care sunt cele 7 uleiuri pentru ten cu adevarat miraculoase, ce contin ingrediente direct din natura, ideale pentru pielea ta!  

Uleiul din seminte de cactus

Uleiul de seminte de cactus este un antioxidant de zece ori mai puternic decat uleiul de Argan. Adevarat "botox" natural, acest ulei miraculos este foarte greu de obtinut, un litru de ulei rezultand prin presarea manuala la rece a aproape doua tone de seminte uscate de cactus.

Cu o concentratie mare de vitamina E - de peste 1000 mg/kg -, dar si de acizi grasi nesaturati - din care peste 60% acid linoleic - uleiul de seminte de cactus Opuntia Ficus Indica stimuleaza formarea ceramidelor, reface stratul hidrolipidic, fiind un puternic antioxidant cu intens efect de lifting.

Proprietati:

- reduce semnificativ si previne ridurile si semnele de imbatranire a pielii;
- atenueaza cearcanele;
- hidrateaza si hraneste pielea in profunzime;
- reda luminozitatea si stralucirea fetei;
- accelereaza regenerarea celulara;
- tonifiaza tenul, gatul, zona decolteului si a bustului;
- estompeaza cicatricile.

Uleiul de Rosa Mosqueta

Uleiul de Rosa Mosqueta are un continut bogat in vitamina A, omega 3 si omega 6, prevenind aparita si avand o contributie majora la diminuarea ridurilor si petelor pielii.

Datorita continutului bogat in grasimi nesaturate, acest ulei este indicat mai ales pentru pielea uscata, iritata sau matura. Stimuleaza refacerea si innoirea celulelor si producerea de colagen, conferind o stralucire aparte si o suplete de invidiat tenului dumneavoastra. Foarte bune rezultate ca tratament ajutator impotriva cuperozei.

 19 lei

Uleiul de nuca de Macadamia

Uleiul de nuca de Macadamia este extrem de eficient in tratarea afectiunilor pielii. Foarte hranitor pentru piele, uleiul de Macadamia este o sursa extraordinara de calciu, contine complexul de vitamine B, fosfor si fier.

Uleiul de Macadamia are cea mai mare concentratie de acid palmitoleic (acid gras monosaturat omega 7), acid care se gaseste din belsug in pielea noastra in anii tineretii, dar care scade pe masura ce inaintam in varsta. Utilizarea constanta a uleiul de Macadamia va conferii pielii suplete si elasticitate.

Uleiul de Macadamia este hidratant si emolient. Hidrateaza pielea in profunzime si, spre deosebire de alte uleiuri, se absoarbe foarte rapid in piele. Bun emolient, mentine hidratarea pielii timp indelungat.

 15.50 lei

Uleiul de Macadamia amana aparitia ridurilor!

Concentratia mare de acid palmitoleic si de acid oleic ajuta la imbatranirea prematura a pielii, amanand aparitia ridurilor. Uleiul de Macadamia regenereaza podoaba capilara. Cu un scalp sanatos, parul tau va radia de frumusete si stralucire. Mai mult, acesta trateaza vergeturile, cicatricile si iritatiile.

Bogat in vitaminele A, B1, B2 si E, minerale si antioxidanti, uleiul de Macadamia combate radicalii liberi si contribuie decisiv la regenerarea rapida a celulelor. Micile rani sau iritatii pot fi vindecate foarte usor cu ulei de Macadamia, un adevarat miracol al naturii.

Uleiul de susan

Uleiul de susan, bogat in vitaminele B si E, se adapteaza bine la pielea grasa, fiind usor de absorbit si seboechilibrant, non-camedogenic.

Este recomandat pentru pielea uscata si calmeaza pielea predispusa la eczeme. Se poate adauga la cremele obisnuite sau se poate folosi ca atare; foarte bun pentru zona sensibila din jurul ochilor, previne formarea ridurilor si reimprospateaza privirea, conferindu-i un aspect proaspat si odihnit.

De asemenea se poate folosi in prepararea mastilor homemade, pentru tipurile de piele grasa, impreuna cu argila verde sau alba. In mastile pentru piele uscata si foarte uscata se poate folosi impreuna cu iaurt si miere pentru a-i da si efect antirid.

Uleiul de susan caldut, aplicat si masat pe scalp si pe lungimea parului, patrunde adanc in interiorul firului de par hranindu-l si lasandu-l matasos si stralucitor.

Datorita continutului ridicat de vitamina E, se poate adauga in sampon (nu mai mult de 5 picaturi) sau intinzandu-l pe par ca atare.

 15.50 lei

Este foarte bun si ca ulei pentru masaj, fiind relaxant, decongestionant si calmant. Deasemenea poate fi folosit si dupa dus in caz de piele foarte uscata. Indicat si ca ulei post epilator pentru a calma iritatiile provocate de ceara sau zgarieturile provocate de lama.

Uleiul de jojoba

Uleiul de Jojoba este bogat in vitamina E ( tocoferol, antioxidant natural ), F si minerale care ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii si la restabilirea ph-ului natural. In plus are o caracteristica cu totul singulara: are o structura foarte similara cu cea a sebumului uman, substanta pe care organismul nostru o produce pentru a proteja pielea si a o mentine hidratata. Actiunea sa antiinflamatoare si emolienta il face util in caz de arsuri, eczeme, psoriazis.

Proprietati si utilizari:

- hidrateaza parul si il lasa usor de pieptanat
- pe unghii, pentru a le intari
- pe scalp, in caz de matreata
- pentru a ajuta pielea sa se regenereze in caz de arsuri si rani
- pe ten si in jurul ochilor in locul obisnuitei creme hidratante
- pe gene pentru a le face mai rezistente
- ca masca pentru par uscat si casat
- inainte sau dupa sarcina pentru a preveni vergeturile

 25.60 lei

- pe pielea copiilor pentru a evita roseata pielii
- ideal pentru masaj, chiar si combinat cu uleiuri esentiale: lipsa de grasimi permite o absortie excelenta in piele, lasand-o moale si catifelata.

Una din principalele proprietati ale uleiului de jojoba este aceea de a fi un bun antirid, puternic penetrant cu care ridurile prezente pe fata pot fi usor combatute. Printre alte proprietati ale uleiului de jojoba le gasim pe cea hidratanta si emolienta, care permite sa contracareze in mod eficient exfolierea epidermei.

Uleiul de migdale dulci

Uleiul de migdale dulci este un ulei fin, hranitor, bun emoilent pentru orice tip de piele in special pentru cea uscata, sensibila sau fragila, ideal pentru masaj corporal sau facial. Poseda proprietati regenerante si calmante.
 Utilizat inca din antichitate de catre egipteniii din inalta societate pentru prepararea produselor de masaj, uleiul de migdale face parte din aplicatiile cosmetice ale zilelor noastre.

Uleiul de migdale este astazi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru toate tipurile de piele. Pentru ca se absoarbe rapid in piele reprezinta o buna baza pentru masaj si este purtator de ingrediente active ale uleiurilor esentiale si diversele ingrediente cosmetice.

Ulei de migdale dulci - 15.50 lei

Proprietati:
- emolient si hidratant
- hranitor
- regenerant
- usor antiinflamator
- contribuie la integritatea barierei de protectie a pielii
- catifelant si delicat
- calmant, inclusiv pentru mancarimi

Recomandari in cosmetica:
- masaj facial si corporal
- piele deshidratata, aspra, crapata
- demachiere
- piele sensibila si delicata
- diminuarea cearcanelor si ridurilor
- ingrijirea pielii gravidelor
- ameliorarea iritatiilor si a mancarimilor

Uleiul de avocado

Uleiul de avocado are multiple proprietati si utilizari posibile. Foarte bogat in vitamine ( A, B, C, D, E, H, K, PP), uleiul de avocado contracareaza foarte bine imbatranirea celulara si aparitia ridurilor, fiind perfect pentru tratamente anti-age. Se gaseste atat in cosmetice traditionale cat si in cele de ultima generatie.

Proprietati:

- regenerant, restructurant, anti-age
- calmant, protector, reda elasticitatea pielii fragile
- foarte penetrant, protejeaza pielea de agresiunile agentilor atmosferici.
- hranitor si regenerant capilar.

Datorita continutului sau de substante nutritive, uleiul de avocado catifeleaza, tonifica, restructureaza epiderma si stimuleaza cresterea parului. Efectul sau hidratant si regenerant il face sa fie foarte util pentru repararea pielii uscate si deteriorate. 

 15.95 lei

Face minuni asupra parului uscat si opac si este foarte indicat si pentru protejarea pielii de efectele negative ale soarelui, daca este asociat cu uleiul de masline. Pe pielea fragila dezvolta un efect calmant, protector impotriva agresiunilor agentilor atmosferici, conferind elesticitate si catifelare.

CLICK AICI pentru a descoperi intreaga gama BIO & PURE Elements din magazinul BIO-Cosmetics, magazin recomandat DIVA HAIR!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!