E la modă prospețimea! 6 tunsori pentru păr scurt la modă în toamna 2017

E la modă prospețimea! 6 tunsori pentru păr scurt la modă în toamna 2017

Sorina Corneanu

Părul scurt este întotdeauna o idee bună! Sexi, șic și cu un aspect foarte fresh, o tunsoare scurtă te poate întineri și îți poate schimba radical lookul. Dacă ești în căutarea tunsorii perfecte și îți dorești o schimbare, în această toamnă încearcă una dintre tunsorile în trend pentru păr scurt. Dacă ai deja părul scurt, optează pentru o tunsoare care să îți dea refresh în toamna 2017!

Vezi cele mai rapide zece coafuri pentru păr scurt!

Iată câteva tunsori pentru păr scurt care să te inspire în toamna aceasta!

Bobul scurt. Mereu actual, foarte sexi și ușor de întreținut, bobul scurt îți poate da un aer parizian și te poate face să te simți adolescentă din nou. Dacă vrei și o schimbare de culoare, alege o nuanță arămie, de toamnă, sau clasicul negru: nu se demodează niciodată!

tunsoare bob

Foto: Pinterest Wild One Forever

Pixie. Dacă vrei ceva cu totul ieșit din comun, îndrăznește o tunsoare stil pixie. Indiferent că îi faci un breton drept, asimetric, scurt, mai lung sau rămâi la cărarea care poate fi mutată în funcție de preferințe, tunsoarea pixie te scoate din anonimat și îți oferă un aer proaspăt. Culorile ideale sunt cele solare, luminoase, care să îți deschidă tenul.

tunsoare pixie

Foto: Pinterest Suzanne Cummings

Mai ales atunci când ai părul moale și greu de ținut sub control, o tunsoare scurtă, asimetrică, te va ajută să arăți mereu ca scoasă din cutie. Colțurile rebele, pe care le poți pieptăna în direcția in care vrei să îți stea părul, te vor scoate din criză oricând. Totodată, răsucind șuvițele pe degete, cu puțin gel sau spumă, vei obține un look proaspăt și foarte stilish.

tunsoare scurta asimetrica
Foto:Pinterest Lively

Perfectă pentru toamnă, tunsoarea scurtă cu breton, în stil parizian, îți oferă delicatețe, te scoate din zona de confort și îți evidențiază feminitatea și trăsăturile. Dacă ești deja obișnuită cu tunsorile scurte, atunci cu siguranță o vei îmbrățișa cu mai multă deschidere. Dacă ești în căutarea unei schimbări, ai putea risca pentru frumusețe! O astfel de tunsoare îți permite să îți aranjezi părul așa cum îți dorești, în fiecare zi, pentru că, deși este scurt, are lungimea necesară să îți permită diferite experimente stilistice! Cu siguranță vei fi încântată!

tunsoare cu breton scurt

Foto: Pinterest Margie Wells 

Bobul scurt cu breton scurt. O astfel de tunsoare, deși este scurtă, îți permite să folosești și placa, și ondulatorul și să realizezi și un wet look, atunci când vrei să schimbi ceva. Iar acest lucru e foarte important, pentru că orice femeie își dorește confort, fără a renunța la diversitate și trenduri.


bob scurt cu breton 

Foto: Pinterest Erin LoCascio

Bobul asimetric. Imaginează-ți un bob scurt îmbinat cu un bob mediu și gândește-te câte poți face cu o astfel de tunsoare! Poți avea o coafură împletită într-o parte, poți face un coc lateral și te poți bucura, în același timp, de volum și de posibilitatea de a experimenta numeroase tunsori false și coafuri, oricând vrei să schimbi ceva.

bob impletit

Foto: Pinterest Crystal Sturgis

Dacă vrei o tunsoare comodă, care să nu îți dea prea multe bătăi de cap în sezonul rece, să îți permită să porți pălării, căciuli sau berete fără să îți turtești părul, iar între timp să te bucuri și de regenerarea acestuia, alege întotdeauna o tunsoare scurtă. Mitul potrivit căruia o astfel de tunsoare nu îți permite diversitate nu ar trebui să te sperie. Dacă alegi tunsoarea potrivită, vei putea experimenta o mulțime de coafuri și vei putea utiliza liniștită vechile accesorii.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Morpheus 8: beneficii și recomandări
Morpheus 8: beneficii și recomandări
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion
Incepe quiz
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.