Începe anul cu o rutina completă de îngrijire!

Începe anul cu o rutina completă de îngrijire!

Redactor Andreea Baluteanu

An nou, noi rezoluții: ce moment mai bun decât seninătatea unui început pentru a face pace cu noi, pentru a ne îmbunătăți viața și a aduce lumină în părțile cele mai întunecate ale ființei? Îți propunem să faci din anul 2023 anul grijii față de sine, cu atât mai mult cu cât și tendințele în societate o spun: punem mai mult accent pe starea de bine, pe wellness și pe bucuria de a fi noi înșine.

Așadar, îți recomandăm mai jos produsele cu care să îți construiești rutina de îngrijire. Alege formule naturale, cu ingrediente de calitate, fără substanțe periculoase, și investește în texturi prietenoase atât cu tenul, cât și cu mediul! Iată 4 promisiuni pe care să ți le faci în noul an!

Cum arată rutina de îngrijire pe gustul lui 2023

Nu ne mai dorim ca prin rutina de îngrijire să ștergem imperfecțiuni, ci vrem să aducem bucurie, să respectăm echilibrul, să manifestăm dragostea față de propria ființă. Acest ritual conștient trebuie să plece de la formule delicate, dar eficiente, așa cum găsești la Onconect!

Iată ce rezoluții am adoptat pentru 2023!

Nu voi mai avea grijă doar de păr, ci și de scalp!

Dacă în trecut aveam în vedere numai sănătatea șuvițelor, cu timpul am înțeles că această abordare e dezastruoasă. Astfel am ajuns să ne confruntăm cu necazuri precum mătreața, acumularea de depozite pe scalp, piele exfoliată și uscată a capului și chiar căderea părului.

Produsele pentru îngrijirea părului și scalpului de la Onconect vizează scalpul iritat, cu mâncărimi, roșeață sau mătreață, dar nu uită nici de șuvițe, astfel că vei găsi șampoane potrivite pentru orice tip de păr și balsamuri ce hidratează, întăresc și netezesc cuticula. Lor li se adaugă gama de tratamente pentru păr și pentru scalp. Produsele provin de la branduri respectate precum Biosince 1975, Thymuskin, MEME Cosmetics sau Eye Care Cosmetics.

Un loc aparte în haircare îl au tratamentele împotriva căderii părului. Vorbim despre gamele THYMUSKIN CLASSIC, THYMUSKIN MED si THYMUSKIN FORTE, ce includ complexul GKL-02, care blochează enzimele răspunzătoare de căderea părului, reactivează keratinocitele, respectiv celulele ce stimulează creșterea și îngrijesc rădăcina părului, favorizând funcționarea celulelor din matrice. Vei avea la dispoziție șampoane și tratamente contra căderii părului cu rezultate wow!

Nu uita să verifici și categoria pentru îngrijirea părului și a scalpului care, alături de gama contra căderii părului, desăvârșesc rutina de îngrijire a cosițelor sănătoase.

Am să îmi îngrijesc tenul ținând cont de sensibilitatea lui.

Tenul sensibil, odinioară rar întâlnit, e tot mai prezent din cauza factorilor care compromit sănătatea pielii, de la poluare, alimentație dezechilibrată, radiații, stres sau climă.

La Onconect ai la dispoziție tot ce îți trebuie pentru îngrijirea de efect a tenului sensibil și nu numai, căci azi aproape orice tip de piele demonstrează astfel de tendințe. Începem cu curățarea, prioritară, căci e adesea o provocare pentru tenul uscat sau sensibil, dar care redevine plăcută și reconfortantă cu produse precum Balsamul demachiant delicat MEME Cosmetics sau Apa micelară organică Biosince.

Balsamul demachiant delicat MEME Cosmetics

După ce ai curățat cu blândețe tenul, este timpul pentru hidratarea sa. Alege o cremă ușoară, dar bogată în ingrediente nutritive, care să mențină umiditatea din derm până la 24 de ore, așa cum este crema hidratantă pentru față Beaute Pacifique sau un ser ușor, precum cel de la același brand.

ser Beaute Pacifique

Gama este completată de creme pentru ochi și balsamuri reparatoare care vor face distincția în rutina ta de îngrijire.

Nu voi mai uita că manichiura e cartea mea de vizită.

Da, unghiile colorate sunt fun, iar modelele de nail art atrag cu siguranță atenția, dar știi pe ce avem de gând să mizăm în 2023? Ai ghicit: pe o unghie sănătoasă și puternică. Dacă ai unghiile deteriorate sau fragile, vei aprecia diversitatea de produse de la Onconect, cu tratamente pentru unghii care au drept obiectiv întărirea și creșterea rezistenței, combaterea uscării și protecția față de radiațiile UV. Un produs ce va deveni nelipsit din ritualul tău poate fi un fortificant pentru unghii.

fortifiant unghi

Vei învăța acum că oricât de intensă și de pigmentată ar fi nuanța lacului, ea va intra în grațiile unghiei tale numai atunci când e asociată cu o bază de calitate, precum cea cu siliciu. Nu rămâne decât să îți cunoști favoritele printre produsele cu ingrediente naturale și eficiență maximă!

Am să redescopăr virtuțile și puterea machiajului.

Machiajul nu mai e în 2023 numai un instrument de camuflare sau de înfrumusețare, devine o prelungire a personalității noastre. Pune accent tot pe îngrijire și alege produse care respectă pielea, cu ingrediente blânde și hrănitoare, adaptate pentru pielea sensibilă și fragilă.

Fie că intenționezi să stimulezi creșterea genelor sau a sprâncenelor cu un produs excepțional precm Booster-ul tratament pentru gene și sprâncene de la MEME Cosmetics sau dorești corectoare, farduri de obraz și fonduri de ten naturale și organice, Onconect este destinația perfectă de shopping.

Booster-ul tratament pentru gene și sprâncene de la MEME Cosmetics

O categorie aparte, pe care nu putem să nu o subliniem, e machiajul ochilor sensibili. Da, există produse pe măsură. Dacă ai renunțat să mai aplici rimel fiindcă îți lăcrimează întruna ochii, trebuie să consulți neapărat secțiunea Onconect. Fie că suferi de alergii, ai ochi sensibili sau porți lentile de contact, ai parte de cosmetice cu un grad ridicat de tolerabilitate, formulate cu cele mai benefice ingrediente, precum creioanele de ochi, rimelurile, tușurile și linerele, corectoarelor și fardurile care sunt gata să te cucerească.

An nou, noi obiceiuri, am spus noi! Dă întâietate îngrijirii blânde a tenului, adoptând în rutina ta produse atent formulate, naturale, cu compoziție delicată, ce respectă unicitatea ființei tale, precum cele de la Onconect! Adio, sensibilitate, bun venit confortului în propria pielii, îți urăm în acest an al binelui și încrederii în sine!

Articolul urmator
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.