Masca vrăjitoarelor, secretul magic al părului superb! O poţi obţine la tine acasă!

Masca vrăjitoarelor, secretul magic al părului superb! O poţi obţine la tine acasă!

Redactor Andreea Baluteanu

Poate că vrăjitoarele au fost portretizate în desene animate drept bătrâne lipsite de inimă, dar noi preferăm să ne detaşăm de imaginea Disney şi să ne amintim în schimb de frumoasele seducătoare cu păr lung şi bogat, care smulgeau (la propriu şi la figurat) inimile bărbaţilor!

Te tentăm în rândurile care urmează cu un pic de magie neagră! Însoţeşte-ne în partea întunecată a frumuseţii şi te vei întoarce la lumină cu un păr absolut... superb!

Masca vrăjitoarelor, secretul „întunecat” pe care trebuie să îl cunoşti

Trage draperiile, fereşte-te de lumina soarelui, aprinde câteva lumânări parfumate şi pregăteşte-te de prima vrajă (sau nu) din viaţa ta: o mască de păr inspirată de ritualurile Wicca (religie nepăgână care proslăveşte natura). Nu te teme, nu implică niciun pic de magie neagră, dar rezultatele sale asupra părului tău vor fi de-a dreptul... supranaturale!

Un alt atu cu neputinţă de ignorat al acestei măşti? Este extrem de simplu de făcut. Nu ai nevoie de poţiuni miraculoase, de ierburi rare sau de alte ingrediente cu potenţial obscur! Compoziţia măştii vrăjitoarelor nici măcar nu te va trimite într-o expediţie forţată la piaţă sau la supermarket, ci îţi va pune la lucru puterile supranaturale în... bucătărie, deoarece ai cel puţin trei din ingredientele componente acasă!

De ce ai nevoie pentru a prepara masca vrăjitoarelor:

- o ceaşcă de ulei de măsline;

- un ou;

- două linguriţe de apă de lavandă (o poţi obţine amestecând o linguriţă de ulei esenţial cu apă);

- sucul de la o lămâie.

Nu eşti convinsă de potenţialul acestei vrăji de frumuseţe? Ea reuneşte capacitatea hrănitoare excelentă a uleiului de măsline cu compoziţia bogată în proteine (întăresc firul de păr) şi acizi graşi a oului. Vei adăuga calităţile lămâii (repară cuticula, înlătură mătreaţa, tratează mâncărimile, stimulează creşterea părului) şi ale lavandei (conferă un miros plăcut „poţiunii” tale şi îţi oferă un păr lung şi strălucitor).

Ai făcut rost de ingrediente? Sperăm că nu pe căi necurate! Amestecă uleiul, lavanda şi sucul de la o lămâie într-un bol, apoi adaugă oul, rostind o incantaţie la alegere, care să conţină însă termenii „păr ca al lui Blake Lively” sau „cosiţe de Rapunzel”.

Aplică mixtura pe părul umed, lasă să acţioneze între 15-30 minute, în funcţie de cât de încărcat este programul tău de vrăjitoare, timp în care te poţi amuza citind legende ale Salemului. Clăteşte cu apă călduţă şi priveşte-te în oglindă: nu, nu este magie, ci rezultatul măştii vrăjitoarelor!

Tu ce părere ai? Vei încerca masca vrăjitoarelor? Dacă da, scrie-ne şi povesteşte-ne cum s-a desfăşurat prima ta experienţă în lumea magică a vrăjilor!

Descoperă aici un alt secret al fetelor cu păr frumos: co-washing, curăţarea părului cu balsam în loc de şampon.

Articolul urmator
Mătreața la bărbați: cauze, simptome și remedii
Mătreața la bărbați: cauze, simptome și remedii
Ce obiect magic esti?
Incepe quiz
Ce obiect magic esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.