Produsele Kleral - solutii pentru parul tau

Produsele Kleral - solutii pentru parul tau

Necunoscut

     Piata produselor de ingrijire a parului in Romania cunoaste o expansiune tot mai mare. Nume din ce in ce mai cunsocute isi fac loc in topul preferintelor clientilor, competitia fiind stimulanta si ducand la o selectie de incredere a adevaratelor produse profesionale. In aceasta categorie a produselor de calitate, apte sa asigure bune rezultate pentru o larga categorie de probleme legate de par, se incadreaza si KLERAL SYSTEM, o marca italiana de exceptie care ofera standarde de calitate recunoscute european la preturi accesibile in tara noastra.
     In decursul a 40 de ani, Kleral System a satisfacut, prin saloanele unde se foloseste, exigentele unui public utilizator foarte larg(in Scandinavia pana in Liban, din China pana in Canada si Brazilia), cu nevoi diverse si cu exigente dintre cele mai mari.
     Produsele oferite sunt atent preparate si testate astfel incat utilizarea lor sa garanteze din start succesul. Tratamentele, vopselele si toate celelalte linii de ingrijire a parului sunt testate pe numeroase persoane in laboratoare specializate din cadrul Facultatii de Medicina, Farmacologie si Stiinte Naturale a Universitatii din Pavia, certificand o data in plus increderea pe care o puteti acorda gamei Kleral System.
     Problemele parului sunt tot mai multe in zilele noastre iar multe dintre produsele de ingrijire nu fac decat sa le agraveze. In cazul gamei Kleral System, statisticile vorbesc singure: 90% dintre utilizatori au declarat ca problemele lor au fost rezolvate in totalitatede tratamentele urmate. Fie ca veti folosi tratamente cu selenium si plante pentru parul gras, matreata, caderea parului, calvitie sau alte probleme ale scalpului, fie ca alegeti liniile Senjal si Milk pentru par degradat, rezultatele vor fi aceleasi: un par sanatos si implicit frumos.
     Desi au ajuns in saloanele romanesti doar de cateva luni, produsele Kleral System si-au cucerit deja o pozitie de marca in domeniu: succesul din cadrul expozitiei Cosmetics Beauty Hair din acest an, numarul tot mai mare de saloane bucurestene si din tara care adopta gama, sutele de cliente care si-au rezolvat problemele grave si foarte grave legate de sanatatea parului confirma previziunile pozitive asupra ascensiunii si utilizarii pe scara tot mai larga a acestor produse care cuceresc vizibil piata romaneasca din domeniu.
     Produsele sunt disponibile in saloanele de coafura, iar una dintre referinte este API ESTETIC, din Bucuresti. In cadrul acestui salon Kleral System ofera gratuit analiza microscopica a firului de par si a scalpului, personalizand tratamentul. Si in tara puteti beneficia de tratamentele personalizate Kleral System(analiza microscopica a firului de par si a scalpului), Centrul de frumusete si fitness MAXFORM din Buzau fiind un alt nume de referinta. Puteti achizitiona produse Kleral System si din cadrul magazinelor B&B Collection din toata tara iar pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.kleral.com.
     Iata, pe scurt, ce vi se ofera in gama Kleral System:

     VOPSELELE PROFESIONALE KLÉRAL SYSTEM MAGICOLOR (cu amoniac) si MILKCOLOR (fara amoniac) reprezinta rezultatul unor atente cercetari de laborator asupra calitatii. Ofera o acoperire de 100% a parului alb, o durata de peste 6 saptamani o stralucire exceptionala si o protectie maxima a firului capilar.
      LINIA DE TRATAMENTE SELENIUM KLÉRAL SYSTEM reprezinta o evolutie in cadrul tratamentelor pentru firul de par si scalp. Incepand cu producerea excesiva de sebuum (asa numit „par gras”), a matretii pana la caderea parului (atat sezoniera cat si drastica) Kléral System ofera solutii de exceptionala calitate in tratamente bazate pe Selenium si plante. Eficacitatea unica a acestor tratamente a fost demonstrata nu numai prin minutioasele teste de laborator efectuate pe grupuri de sute de persoane pe durate de minim 1 an, dar si prin raspunsul direct al miilor de clienti care le folosesc. Pure la mai mult de 99%, tratamentele Selenium Kléral System nu au nici un fel de contraindicatii.

     LINIA MULTIVITAMINICA RESTRUCTURANTA SENJAL KLÉRAL SYSTEM contine o multitudine de produse de eficacitate exceptionala in regenerarea parului degradat de tratamente chimice. Mineralele si vitaminele continute in formule actioneaza asupra parului multe ore dupa aplicare, contribuind la insanatosirea firului de par. Deja dupa primele aplicatii parul ars si uscat, isi recapata vigoarea, elasticitatea si stralucirea.

     LINIA HIDRATANTA MILK KLÉRAL SYSTEM contine o multitudine de produse rafinate, cu extrase naturale din plante, incluzand samponul, conditionatorul si o serie de lacuri si spume ecologice. Aceasta linie exceptionala este indicata si pentru ingrijirea parului copiilor.

     LINIA DEFINITION KLÉRAL SYSTEM cuprinde produse care satisfac orice necesitate a unui salon de coafura, realizate din substante naturale care nu incarca si nu usuca parul, ba mai mult, protejand si hidratand firul de par fara a impiedica actiunea de fixare sau volumizare.

Articolul urmator
Toamna în părul tău! Singura nuanța de roșcat care se poartă sezonul acesta
Toamna în părul tău! Singura nuanța de roșcat care se poartă sezonul acesta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (108)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    campan lenuta (anonim)
    22 ianuarie 2014 21:09

    produsele kleral sunt produse de foarte buna calitate deoarece am folosit si am adorat rezultatele iar clientele au ramas foarte multumite, as vrea sa stiu cum pot cumpara produse kleral online.