Nu Skin

Ce machiaj să adopți în 2017 dacă ai ochi albaștri

Redactor Alexa Galgau

Ochii albaștri sunt cei pe care îi preferă majoritatea bărbaților, iar femeile care au această nuanță a ochilor se pot considera norocoase - de câte ori nu or fi auzit de la bărbați că privirea lor este precum un ocean? Există atât de multe tipuri de machiaj pentru ochi albaștri pe care să le încerci în 2017, încât poți să renunți liniștită la machiajul clasic pe care l-ai purtat zi de zi și să încerci ceva nou și incitant. 

Descoperă câteva tipuri de machiaj pe care trebuie să le „probezi” în 2017!

Machiaj pentru ochi albaștri în 2017

Multe femei care au ochi albaștri au un aspect inocent și un chip de copil, iar unul dintre tipurile de machiaj care le avantajează enorm este cel simplu și romantic. Uită de creionul dermatograf pentru o vreme și folosește doar o combinație de farduri nude și unul rozaliu ușor metalizat, care să creeze un look radiant și dulce. Utilizează doar o nuanță puțin mai închisă sub arcadă, pentru a crea adâncime, iar în colțul interior al ochiului și sub pleoapa inferioară folosește o nuanță deschisă, iluminatoare. 

Un alt machiaj pentru ochi albaștri cu care vei face senzație este cel cu fard albastru metalizat, care firește că merge perfect cu nuanța ochilor, dacă alegi o nuanță apropiată de a lor. Folosește un fard albastru metalizat sau cu puțin glitter pe mijlocul pleoapei superioare și inferioare, apoi aplică un fard de o culoare mai închisă spre colțul interior și exterior al ochiului, având grijă să blenduiești bine culorile. Finisează machiajul cu un strat generos de mascara sau cu gene false, dacă vrei să obții un look mai sexi. 

Pentru că am adus vorba de glitter, iată un machiaj perfect pentru o noapte în club. Fardurile cu sclipici nu ar trebui niciodată folosite în timpul zilei, ci numai noaptea sau la evenimente speciale. Folosește un fard cu glitter argintiu pe colțul interior al ochiului și aplică-l până la mijlocul pleoapei, atât sus, cât și jos. Adaugă apoi un fard negru în colțul exterior al ochiului și combină-l cât mai bine cu cel cu sclipici, pentru ca trecerea să nu fie bruscă. Creează o linie foarte subțire cu tușul și aplică mascara în strat dublu pentru a obține o privire hipnotizantă.

Pentru un contrast foarte plăcut din punct de vedere vizual, folosește un fard portocaliu pe pleoapa superioară, dar și pe cea inferioară. Dacă folosești acest machiaj în timpul zilei, renunță la creionul dermatograf sau la tuș și rezumă-te la mascara într-un singur strat. Opțional, pentru a crea iluzia unor ochi mai mari, dă-te cu un creion alb pe linia interioară a pleoapei inferioare. 

Iar pentru femeile care adoră să experimenteze și să abordeze stiluri de machiaj ieșite din comun, unul dintre cele mai reușite pentru ochi albaștri în 2017 este o combinație între un fard de culoarea cuprului și unul albastru. Aplică-l pe primul pe pleoapa superioară și pe al doilea pe pleoapa inferioară, dă-te cu puțin tuș, finisează cu mascara și ești gata! Desigur, te poți „juca” cu nuanțele fardurilor, optând pentru unele mai închise sau mai deschise. 

Este obligatoriu să încerci aceste idei de machiaj pentru ochi albaștri în 2017, așa că dă fuga până la raionul de cosmetice și fă-ți „provizii” pentru un look de divă!

Descoperă și ce culori de păr ți se potrivesc dacă ai ochii albaștri! 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    top 5 divahair.ro - make up

    1. Make-up perfect pentru sezonul de vară (184 vizite)