Cea mai nouă tendință în machiaj din 2016: makeup pentru ureche

Cea mai nouă tendință în machiaj din 2016: makeup pentru ureche

Redactor Alexa Galgau

Chiar dacă am avut ocazia să trecem prin nenumărate trenduri în materie de makeup, se pare că inspirația stiliștilor este inepuizabilă și cumva reușesc mereu să vină cu ceva nou. De data aceasta te vom surprinde și fermeca în același timp cu una dintre cele mai interesante tendințe în machiaj din 2016: makeup pentru ureche!

Află totul despre acest trend îndrăzneț și despre cum se poartă machiajul urechii conform surselor de inspirație de pe podium și din reviste!

Cea mai îndrăzneață tendință în machiaj din 2016

Puțini ar fi crezut că acest trend în makeup ar fi putut să părăsească revistele și prezentările de modă pentru a pătrunde în moda de zi cu zi, dar se pare că nu mai e mult și se întâmplă și acest lucru. Chiar dacă la început va fi întâmpinat cu reticență, adevărul este că acest tip de machiaj este ca o gură de aer proaspăt după multe alte trenduri care au apărut și au dispărut rapid.

Machiajul pentru ureche trebuie să fie neapărat complementar unei perechi de cercei, fie ei statement sau nu. Fără aceste accesorii, nu ar putea să arate la fel de bine. Desigur, el trebuie asortat culorii și materialului acestor bijuterii.

 

A photo posted by Violette (@violette_fr) on

Dacă porți niște cercei discreți, aurii, poți să obții un look cu totul și cu totul special dacă apelezi la această tendință în machiaj care a făcut ravagii în 2016. Puțin makeup auriu pe lobul urechii, care se extinde în sus, îți va da un aer de zeiță olimpiană. Dacă preferi bijuteriile de argint, asortează machiajul urechii la acestea și folosește-ți creativitatea pentru a picta urechea în cele mai originale moduri. Poți să creezi conturul acesteia sau să realizezi un model puțin mai discret. Atât timp cât ești dispusă să experimentezi, nu există limite!

 

A photo posted by Violette (@violette_fr) on

Machiajul urechii se potrivește la fel de bine și cu o pereche de cercei statement. Deși nu vei purta cercei imenși precum cei cu care se afișează modelele pe podium sau în reviste, nu trebuie să excluzi acest trend doar din cauza exagerărilor cu tentă artistică din lumea modei. Poți să găsești cerceii statement potriviți pentru tine și pentru tipul tău de față și să alegi un machiaj mai discret al urechii, care să fie în completă armonie cu aceste bijuterii îndrăznețe.

 

A photo posted by Diane Kendal (@diane.kendal) on

 

A photo posted by FRAU MORGENSTERN (@frau_morgenstern) on

Noi suntem de părere că varianta cea mai bună este machiajul discret, cel puțin la început, când abia îți faci curaj să explorezi acest nou „teren de joacă”. Apoi, pe măsură ce prinzi încredere în tehnica ta, poți să încerci și modele de machiaj pentru ureche ceva mai îndrăznețe.

Dintre toate tendințele în machiaj din 2016, aceasta este, fără îndoială, cea mai inovatoare. Deși îți trebuie puțin curaj să încerci machiajul pentru ureche, te vei obișnui rapid cu el și cu siguranță nu vei regreta că ai adoptat acest trend!

Descoperă alte două trenduri interesante în această toamnă: tenișii croșetați și blondul platinat, adoptat și de Kylie Jenner!

Articolul urmator
Plasturi pentru coșuri: ce sunt și cum îi folosești corect
Plasturi pentru coșuri: ce sunt și cum îi folosești corect
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!
Incepe quiz
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.