Nu Skin

Cum să folosești fardul de ochi în 2017 ca să arăți fabulos

Redactor Alexa Galgau

Oboseala și stresul fac parte din rutina zilnică pentru multe dintre noi, dar atunci când încep să se vadă inclusiv pe chip, este clar că au atins un nivel prea ridicat. Soluția pe termen lung este să găsești diverse tehnici de relaxare care să te ajute să ai o minte mai liniștită, dar ce faci pe termen scurt pentru a arăta mai fresh? Ochii sunt primii care dezvăluie oboseala, așa că poți folosi machiajul pentru a ascunde semnele vizibile ale somnului insuficient.

Astăzi te învățăm cum să folosești fardul de ochi în 2017 ca să arăți fabulos și să scapi de semnele oboselii!

Fard de ochi pentru un look fresh în 2017

Ochii obosiți te pot face să arăți mai bătrână cu câțiva ani buni și îți pot compromite lookul, în ciuda tuturor eforturilor tale de a arăta bine. La polul opus, ochii fresh și odihniți te pot întineri, chiar dacă nu porți prea mult machiaj sau chiar deloc.

Atunci când ai ochii roșii de oboseală, poate fi foarte util să folosești niște picături pentru a combate inflamația la nivelul acestora. Totodată, ține minte că umflăturile de sub ochi, cauzate tot de oboseală, pot fi combătute cu ajutorul câtorva tratamente naturiste rapide. Unul dintre cele mai eficiente este cel cu felii de castraveți, care hidratează ochii și duc la vindecarea zonei. La fel de bine poți folosi pliculețele după ce ți-ai făcut un ceai verde, după ce le ții 10 minute la frigider.

Aceste soluții sunt destul de simple, dar uneori tot nu sunt suficiente pentru a ne oferi un look proaspăt și odihnit. Aici intervine machiajul, care ne scoate din încurcătură, ca de obicei.

Iată ce trebuie să faci pentru a combate aspectul obosit al ochilor:

1. Aplică puțin concealer peste cearcăne și zonele cu imperfecțiuni.

2. Aplică un produs iluminator peste concealer, insistând pe zona cearcănelor și pe colțul interior al ochilor.

3. Dă-te cu fard foarte deschis la culoare pe colțul interior al ochilor, dar și pe centrul pleoapelor, pentru a face ochii să pară mai luminoși și mai alerți. În rest, poți folosi un fard nude pentru a-l blendui cu cel deschis la culoare.

Atunci când ai chipul obosit, nu aplica niciodată un fard închis la culoare, deoarece poate accentua oboseala, îmbătrânindu-ți chipul. Renunță la smokey eye și la cat eye în favoarea unui machiaj foarte light, realizat cu un fard deschis la culoare. Folosește și mascara, dar nu te da cu un strat foarte gros și nu uita să îți ondulezi genele pentru a face ochii să pară mai mari.

Iată și câteva exemple de machiaj foarte discret care te ajută să arăți fabulos!

Acum știi cât de simplu este să folosești fardul de ochi pentru a arăta mereu fresh în 2017!

Descoperă și opt trucuri de machiaj care îți vor schimba viața!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta