Nu Skin

Cum să te machiezi când porți masca de protecție

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Etapa 5: Machiajul sprâncenelor

Etapa 5: Machiajul sprâncenelor

Nu-ți neglija sprâncenele, mai ales dacă sunt genul rebel, pentru că devin și mai vizibile, atunci când jumătate de față este acoperită. Acordă-ți câteva minute să le dai formă, pentru a avea un aspect cât mai îngrijit. După ce ai smuls firele dezordontate cu o pensetă, folosește un gel de sprâncene și un creion special, pentru a arăta cât mai uniform.

Etapa 6: Folosirea  rimelului

Etapa 6: Folosirea  rimelului

Desăvârșește machiajul ochilor folosind un rimel, pentru a face ca genele tale să iasă în evidență. Este bine să eviți conturul de ochi atunci când porți mască, pentru că poate da senzația că ochii tăi sunt mai mici. Folosește un rimel negru, distribuindu-l cu grjă pe toată suprafața genelor. În felul acesta ochii vor părea mai mari și vor ieși foarte bine în evidență.

Etapa 8: Aplicarea unui balsam de buze

Etapa 8: Aplicarea unui balsam de buze

Pentru că gura oricum nu se vede sub mască, alege un balsam în loc de ruj, pentru a-ți hidrata buzele. Contactul cu masca poate fi foarte iritant, determinându-te să-ți lingi tot timpul buzele, ceea ce poate dăuna barierei epidermale. Folosind un balsam care conține substanțe umectante și agenți ocluzivi, ca untul de shea, vei asigura o barieră protectoare pentru buze, care le va împiedica să se usuce când porți masca.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    top 5 divahair.ro - make up

    1. Make-up perfect pentru sezonul de vară (186 vizite)