Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Inscrie-te la scoala de machiaj ART ET BEAUTE by PARISAX PROFESSIONAL!

DivaHair

Machiajul este imagine... machiajul comunica... machiajul dezvaluie personalitatea! Fiecare femeie are frumusetea ei, insa se pare ca acest lucru nu este intotdeauna suficient pentru ea. Femeia vrea sa straluceasca!

Cu o bogata experienta in formarea Makeup Artist- ilor in Constanta, Scoala de Machiaj ART ET BEAUTE by PARISAX PROFESSIONAL, este acum si in Bucuresti! ART ET BEAUTE are o abordare profesionala, bazata pe indrumarea atenta a cursantilor, diferentiindu-se prin tehnici inovatoare de predare si tematica standard.    

Scoala de Machiaj  ART ET BEAUTE by PARISAX PROFESSIONAL te introduce in tainele makeup-ului si te familiarizeaza cu tehnica unei arte ce pune in valoare atu-urile feminine. Intr-un cadru special creat si dotat cu profesionalism, va invitam sa alegeti, in functie de necesitati, unul dintre modulele de curs puse la dispozitie de Scoala de Machiaj ART ET BEAUTE by PARISAX PROFESSIONAL.

Modul 1 - AUTOMACHIAJ - este cursul care te va invata secretele care iti vor pune in evidenta frumusetea!

Formator : VALENTINA IONESCU - make-up artist

Durata curs : 8 saptamani, 2 zile/saptamana, 4 ore/zi

Cost: 215 euro/luna

Modul 2 - MACHIAJ PROFESIONAL
- este cursul care te transforma in Makeup Artist. Vei invata sa  modelezi chipuri prin machiaj, sa accentuezi frumusetea naturala si sa estompezi micile imperfectiuni. Este modulul cu programa completa, in care inveti machiajul de A la Z.

Formator: NATALIA KISELEV - make-up artist

Durata curs: 5 luni,  2 zile/saptamana, 4 ore/zi

Cost: 315 euro/luna

La absolvirea modulului 2 vei primi o diploma avizata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si o diploma oferita de brand-ul PARISAX PROFESSIONAL.

Pentru ambele module, produsele folosite sunt puse la dispozitie de Scoala de Machiaj ART ET BEAUTE by PARISAX PROFESSIONAL.

Machiajul face parte din viata oricarei femei. Este o adevarata arta, al carei scop este desavarsirea frumusetii feminine!

Inscrie-te acum la Scoala de Machiaj ART ET BEAUTE by PARISAX PROFESSIONAL pentru a deveni specialist intr-o arta complexa: MACHIAJUL!

Pentru mai multe informatii referitoare la modalitatile de inscriere, viziteaza si tu site-ul www.artetbeaute.ro!  

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!