Secretele machiajului de intinerire si ale machiajului in gel eyeliner, dezvaluite de Paulina Buldumea

Secretele machiajului de intinerire si ale machiajului in gel eyeliner, dezvaluite de Paulina Buldumea

Eugenia Dinescu, redactor

Pe 29 martie a avut loc un nou seminar Style IQ, comunitatea dedicata specialistilor din industria beauty din Romania, sustinut de makeup artistul Paulina Buldumea. Sub indrumarea Paulinei, cursantele care si-au dorit sa isi imbunatateasca abilitatile de machiaj, cat si makeup artisti profesionisti, au invatat secretele a doua dintre cele mai spectaculoase tipuri de machiaj: machiajul de intinerire si machiajul in tehnica gel eyeliner cu glitter.


Cele 8 ore de seminar au inclus prezentarea notiunilor teoretice ale fiecarui tip de machiaj, o demonstratie sustinuta de Paulina Buldumea si un nivel practic, in care cursantele au putut pune in aplicare tehnicile invatate. Practica a fost realizata pe modele in carne si oase, asigurate de organizator, astfel incat participantele au avut ocazia sa aplice principiile de machiaj invatate in functie de morfologia fetei si texturii pielii fiecarui model.


In postura de trainer, Paulina Buldumea a ghidat si a raspuns intrebarilor adresate de cursante, impartasindu-le secretele acumulate de-a lungul a peste 10 ani de experienta in machiajul de televizune si cel editorial.

Sub indumarea sa, participantele au invatat cum pot sterge ani de pe chip prin machiajul de intinerire, dar au dobandit si un nou nivel de precizie cu ajutorul tehnicii in eyeliner gel. Pe langa experienta acumulata in timpul seminarului, fiecare cursanta a primit o diploma de participare care ii atesta prezenta la curs.


Seminarul  Style IQ s-a desfasurat in Plaza Beauty Center, din incinta Hotel West Plaza, unde cursantele au beneficiat de un decor perfect pentru a-si pune creativitatea la incercare: o ambianta stylish si o atmosfera relaxanta, unde au putut testa cele mai recente inovatii in materie de beauty.

Daca iti doresti si tu sa iei parte la urmatorul seminar de makeup organizat de Style IQ, fii cu ochii pe pagina de Facebook Style IQ Makeup si fii prima care afla ultimele noutati!

Articolul urmator
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Cele mai frumoase actrițe franceze și secretele lor de beauty
Ce produs de make-up esti?
Incepe quiz
Ce produs de make-up esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.