Nuanţa de păr a sezonului: piersica neon

Nuanţa de păr a sezonului: piersica neon

Ionelia Olteanu

Trebuie să recunoaştem că vara aduce cu sine cele mai inedite şi frumoase look-uri. Machiajul strălucitor este scos din sertare, rujurile puternice îşi recâştigă locul în geanta fiecărei femei, iar părul colorat este la ordinea zilei.

par in nuanta piersica neon

Foto: Instagram @amyj.hayes

Acesta este motivul pentru care trendul nuanţei de păr piersică-neon te va face să te simţi plină de viaţă în lunile de vară. 

Nuanţa a fost descoperită întâmplător în salonul unui stilist american care a realizat o combinaţie inedită de culori. Rozul luminos a fost amestecat cu un portocaliu strident, astfel că a rezultat senzaţia acestei veri. 

nuanta piersica neon

Foto: Instagram @amyj.hayes

Deşi există o gamă variată de coloranţi pe care îi poţi folosi acasă, dacă vrei ca schimbarea să fie una rezistentă şi să dureze mai mult de o săptămână, ar trebui să mergi la stilişti, pentru că ei stăpânesc cel mai bine arta colorării. Și asta mai ales pentru că ei știu și cum să obțină nuanța în așa fel încât să nu îți distrugă structura firului de păr. 

par piersica neon

Foto: Instagram @thejesjjewel

Așa cum spuneam mai sus, produsele pe care le foloseşti acasă pot fi extrem de dăunătoare şi îţi pot afecta sănătatea părului. Dacă te gândeşti că te scuteşti de o cheltuială în plus va trebui să iei în calcul că te poate costa de două ori mai mult să repari o greşeală decât să urmezi sfaturile stiliştilor de la început.

Vara asta este momentul în care toate schimbările sunt binevenite. Vei fi o adevărată apariţie dacă eşti dornică să adopţi o schimbare de look pe cât de neobişnuită, pe atât de surprinzătoare. Părul în nuanța piersica neon face regulile în lunile călduroase de vară!

Surse foto: Instagram/Pinterest

Articolul urmator
5 idei de machiaj pentru pungile de sub ochi
5 idei de machiaj pentru pungile de sub ochi
Ce nuanta de oja a sezonului ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce nuanta de oja a sezonului ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.