Produsul ideal de îngrijire a pielii pe timp de iarnă, pentru toată familia

Produsul ideal de îngrijire a pielii pe timp de iarnă, pentru toată familia

Redactor Andreea Baluteanu

Știi cu siguranță că iarna e cel mai dificil anotimp pentru pielea ta, care are de suferit în urma expunerii la temperaturile scăzute și care se usucă mai repede din cauza lipsei de umiditate din aer. La fel se întâmplă și cu pielea celorlalți membrii ai familiei: copii, bunici, bărbați și femei, cu toții au de suferit din cauza acestor factori.

Chiar dacă nu ai pielea sensibilă, trebuie să știi că iarna e cazul să suplimentezi îngrijirea cu produse special concepute pentru a ajuta bietul tău derm să treacă peste toate aceste provocări. Noi mai avem o veste bună: îți recomandăm acum un produs pe care îl poți folosi liniștită nu doar pentru tine, ci pentru întreaga ta familie. Află despre ce e vorba din rândurile de mai jos!

Produsul must-have pentru toată familia în prag de iarnă

Chiar și pielea care nu ți-a pus niciodată probleme în restul anului începe să dea semne de epuizare în timpul iernii. Nici nu e de mirare: nu te mai hidratezi atât de bine ca vara, trebuie să te lupți cu frigul și chiar și mai periculoase sunt diferențele de temperatură: trecerea de la cald la rece usucă tenul mai rău decât orice. Ce să mai spunem despre pielea delicată a fetiței, despre tenul matur al mamei sau despre dermul adesea neglijat al iubitului tău? E de la sine înțeles că suferă dacă nu mai mult, cel puțin la fel de tare ca al tău.

Din fericire, ACM ne sare în ajutor prin intermediul gamei Sensitelial, special concepută pentru toată familia ta. Sunt produse cu adevărateficiente, potrivite pentru pielea cu tendință atopică și pentru dermatită, dar minunate mai ales pe timp de iarnă, pentru întreaga familie. Partea și mai bună e că cele două produse Sensitelial se adresează cu dragoste copiilor cu vârste de peste 3 ani, sub acest prag fiind necesar să discuți cu medicul tău pentru a stabili dacă le poți folosi. E o veste super, dat fiind faptul că știm cât de riscante se pot dovedi produsele hidratante din comerț pentru pielea diafană a micuților noștri dragi.

Dar să vedem despre ce e vorba și ce ne promite gama ce ține piept provocărilor iernii, Sensitelial!

Începem cu Crema emolientă Sensitelial, pentru care pielea ta îți va mulțumi plină de fericire. Produsul are trei funcții esențiale, care se dovedesc potrivite pentru nevoile pielii tuturor membrilor familiei, și care răspund dorințelor tale.

În primul rând, este vorba despre relipidarea eficientă, care repară filmul hidrolipidic și menține la cote superioare nivelul de hidratare. În acest sens, crema emolientă conține unt de shea, jojoba, vaselină, ceară de albine și ulei din sâmbure de caise, ingrediente naturale care reuşesc să redea confortul și frumusețea pielii la care visezi de atâta vreme.

Hidratarea intensivă e de la sine înțeleasă în cazul unui produs care e atât de grijuliu cu pielea ta. Pe lângă elementele de mai sus, în același sens funcționează și glicerina și lactatul de sodiu, ce hrănesc și emoliază în profunzime.

Nu în ultimul rând, calmarea imediată a pielii va fi acel adevărat dar pentru care vei adora crema Sensitelial atunci când te întorci acasă după goana după cadouri sau în urma unei bătăi aprige cu bulgări. Alantoina e vedeta acum: ea reduce senzația de piele care ține, ce poate fi accentuată de băile lungi și fierbinți. De asemenea, acest ingredient atât de apreciat în skincare îmbunătățește relieful cutanat și îți va dărui cea mai frumoasă piele din viața ta.

Iar acestea nu sunt doar simple promisiuni, deoarece efectele cremei emoliente Sensitelial au fost măsurate printr-un studiu clinic desfășurat în februarie 2010 pe un grup de 11 femei cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. După o singură aplicare, acestea au constatat că nivelul de hidratare a crescut în mod semnificativ, iar aceste efecte au fost și mai vizibile pe măsura trecerii timpului, ajungând la un procent de 39% după doar 8 ore.

Bineînțeles, crema emolientă Sensitelial impresionează și deoarece prezintă o siguranță ridicată. Ingredientele sunt recunoscute pentru toleranța lor ridicată, iar pH-ul fiziologic e de 5,5. Crema nu conține parfum, nu are efect gras sau lipicios și nu irită ochii sau tenul. E, cu alte cuvinte, un potrivită pentru tine.

Ca să nu alterezi super efectele pe care crema emolientă Sensitelial le va avea asupra pielii tale, e cazul să renunți la gelul tău de duș obișnuit. Înlocuiește-l cu un produs de igienă blând, respectiv Gelul de curățare relipidant Sensitelial. Acesta are o bază de curățare gentilă, ce menține pH-ul natural al pielii și curăță în mod extrem de delicat. De asemenea, cumulul de agenți relipidanți refac filmul hidrolipidic al epidermului, o veste cu adevărat senzațională, de care trebuie neapărat să ții cont.

Prin urmare, îți putem spune că gelul de curățare relipidant Sensitelial curăță în mod delicat, având efecte chiar și asupra celor mai delicate tipuri de piele, fără a le usca deloc. Vei spune adio tuturor acelor momente când ieși de la duș și ai impresia că pielea ta e mai deshidratată ca niciodată.

De asemenea, gelul de curățare relipidant Sensitelial nu conține parfum, ceea ce îl face potrivit chiar și pentru cei mai tineri membri ai familiei tale. Se clătește ușor, astfel încât experiența dușului devine una extrem de plăcută și de reconfortantă.

Folosește cele două produse de două ori pe zi, dimineața și seara, sau de câte ori faci duș. Sunt potrivite pentru față și corp, pentru cei mici și cei mari, ceea ce le va transforma rapid în eroinele ritualului tău de îngrijire a pielii.

Gama ACM Sensitelial e răspunsul la problemele de iarnă ale pielii tale! Profită de efectele sale de hidratare, calmare și protejare și apelează la ea oricare ar fi tipul tău de piele, pentru orice membru al familiei. Află mai multe informații despre produse de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania/. Așa ai grijă de familia ta în iarna 2018!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Totul despre regenerarea pielii: de ce este importantă
Totul despre regenerarea pielii: de ce este importantă
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.