„Sunset pastel”, culoarea de păr HOT din această primăvară

„Sunset pastel”, culoarea de păr HOT din această primăvară

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

2017 a fost anul în care noile nuanțe de păr au primit denumiri de băuturi. De la culoarea de păr roz-șampanie și până la cea vin fiert, toate aceste tonuri ne-au încântat privirile și ne-au delectat papilele gustative. Totuși, în 2018 ne inspirăm de la Mama Natură în denumirea nuanțelor de păr, iar sunset pastel este doar unul dintre marile trenduri influențate de peisajele din jurul nostru, care ne pot lăsa mute de admirație.

Culorile caleidoscopice ale acestui trend în materie de păr au reușit deja să facă furori pe Instagram, unde multe fashioniste l-au adoptat în 2018. Nu e de mirare: ne inspirau deja diferitele nuanțe de coral, iar acum acestea sunt combinate cu alte tonuri pastelate, desprinse dintr-un apus de primăvară. Află mai jos cum arată noul trend din 2018!

„Sunset pastel”, culoarea de păr HOT din această primăvară

O explozie de nuanțe de roz pudrat, violet subtil și galben cremos - așa ar putea fi descris cel mai nou trend în materie de păr. Sunset pastel creează impresia unui apus de primăvară și abundă în tonuri și texturi mătăsoase.

femeie cu par sunset pastel

Sursă foto: Instagram

Această nuanță poate fi aleasă îndeosebi de femeile care au părul deschis la culoare, deoarece trecerea se face mult mai ușor. Totuși, merge de minune și la femeile care au tenul măsliniu.

Având în vedere faptul că această nuanță de păr a început deja să facă furori în rândul fashionistelor și pe Instagram, considerăm că este doar primul pas într-o explozie de trenduri inspirate din natură.

În ceea ce privește vestimentația, abordează alături de outfituri minimaliste, ca să lași părul să se remarce. Dacă ești curajoasă, încearcă să asociezi cu culorii vii: vei fi remarcată pretutindeni!

Tu ce părere ai despre noua nuanță hot? Te tentează? Noi recunoaștem că ne-a cucerit și nu ne mai putem lua ochii de la ea!

Surse foto: Instagram, Pinterest

Articolul urmator
Cum vopsești părul alb cu frunze de nuc
Cum vopsești părul alb cu frunze de nuc
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.