Horoscop
Înapoi la

10 lucruri pe care numai zodia Berbec le înțelege

10 lucruri pe care numai zodia Berbec le înțelege

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Cine a zis că e ușor să fii Berbec... mai ales atunci când ai atâtea zodii de condus? Zodia Berbec este unul dintre cele trei semne de foc ale zodiacului, cel care are cea mai puternică energie și forță intuitivă. Independent, sigur pe el și hotărât, puțin impulsiv, dar întotdeauna optimist, Berbecul este chiar liderul zodiacului. Știi mai bine ca oricine că nimeni nu s-ar putea pune vreodată cu tine, Berbecule!

Te invit să afli din rândurile de mai jos care sunt cele 10 lucruri pe care doar un Berbec le-ar putea înțelege!

Ilustrație cu zodia Berbec pe fundal mov

10 lucruri pe care numai zodia Berbec le înțelege

Ești cam nerăbdătoare. Atunci când te hotărăști să începi un nou proiect sau când decizi să pleci într-o nouă vacanță, te aștepți ca lucrurile să se întâmple imediat. Nu înțelegi de ce apropiații tăi nu se mișcă la fel de repede ca tine și acest lucru poate fi frustrant, uneori. Trebuie să înveți să ai mai multă răbdare și să lași lucrurile să se întâmple, pur și simplu.

Ești un lider înnăscut. Îți place să iei mereu inițiativa și ești acea persoană care e gata oricând să se avânte într-o nouă aventură, fie că este vorba de planul profesional sau de cel personal. Chiar și atunci când nu ești foarte sigură pe ceea ce faci, nu lași acest lucru să se observe. Din exterior ești văzută ca o persoană foarte hotărâtă și sigură pe ea. Ai calitățile unui lider, fără doar și poate!

Ești foarte activă. Ai foarte multă energie și întotdeauna ești în căutarea unor activități care să te ajute să o consumi. Poți încerca să faci sport sau să îți găsești noi hobbyuri cu care să îți ocupi timpul. Acest lucru te va ajuta să te mai relaxezi.

Nu termini tot ce începi. Ești foarte creativă și întotdeauna îți vin noi idei de proiecte. Ei bine, entuziasmul tău de a le pune pe toate în practică, te poate face să nu mai duci la bun sfârșit niciun proiect. Încearcă să iei lucrurile treptat și să termini tot ceea ce ai început.

Ești foarte directă și punctuală. Nu te ascunzi după deget! Preferi să fii sinceră și directă cu toată lumea pentru a putea evita situațiile neplăcute care ar putea apărea în viitor. Îți asumi tot ceea ce faci și ce zici pentru că ești foarte sigură pe tine.

Vezi și care sunt cele 10 motive de invidie față de zodia Berbec

Nu te ferești de o nouă provocare. Ești cu adevărat curajoasă și ești pregătită de orice, chiar și atunci când, de fapt, nu ești. Dacă cineva îți spune că nu poți face ceva, ei bine, devii foarte motivată și vei face tot posibilul să îi demonstrezi acelei persoane că se înșală.

Începi prea ușor o nouă relație. Atunci când placi pe cineva, devine foarte greu pentru tine să-ți ascunzi sentimentele. Începi prea ușor o nouă relație și, uneori, sari peste anumiți pași care sunt chiar esențiali. Pentru tine lucrurile sunt simple. Dacă placi pe cineva, îți dorești să fii continuu lângă acea persoană, chiar dacă nici nu o cunoști prea bine.

Ești foarte competitivă. Fie că e vorba de colegii de muncă sau de prietenii tăi, pur și simplu, tu trebuie să fii mai bună ca ei. Pentru tine nu există opțiunea de a nu câștiga și de a nu fi în centrul atenției. Îți dorești ca toată lumea să vadă ce persoană capabilă ești tu.

Ai tendința de a acționa înainte de a gândi. Proiecte noi, hobbyuri, relații... ești de acord cu absolut orice! Doar că înainte de a începe ceva nou, uiți să planifici și felul în care vei putea duce la bun sfârșit toate lucrurile în care te-ai băgat.

Ești independentă. Nu ai nevoie de ajutorul celorlalți, nu ești interesată de părerile lor și nici nu accepți vreodată vreun sfat. Tu știi totul, chiar și atunci când nu știi și ai certitudinea că te vei descurca singură, orice ar fi. Nu vrei să faci compromisuri și ești de părere că dacă cineva te place sau crede în tine, va trebui să te urmeze și atât. Nu ai un spirit de echipă foarte bine dezvoltat, deși ai putea lucra la acest aspect.

Acestea au fost cele 10 lucruri pe care doar un nativ al zodiei Berbec le poate înțelege. Tu ce crezi? Te-ai regăsit în ele?

Citește și: Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Berbec

Surse articol: Vogue, Allure, Purewow

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Scorpionului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.