Horoscop
Înapoi la

2021 este anul iubirii pentru ele! 6 cupluri total imprevizibile care se pot forma în perioada următoare

2021 este anul iubirii pentru ele! 6 cupluri total imprevizibile care se pot forma în perioada următoare

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

"Eu sunt Săgetător, el este Taur, avem vreo șansă împreună?" - este întrebarea cea mai frecventă în rândul oamenilor care vor să afle gradul de compatibilitate al cuplului recent format. Pe măsură ce astrologia devine din ce în ce mai relevantă în viața de zi cu zi, probabil ți se întâmplă și ție deseori să apelezi la astre pentru a afla dacă te potrivești sau nu cu o persoană născută sub un anumit semn astrologic.

Ne aflăm în era divorțurilor și a "romantismului pe ducă", astfel că mulți dintre noi visăm la o conexiune sufletească profundă și semnificativă cu omul de care ne îndrăgostim. Dar oare cum găsim acea persoană atunci când a rândul nostru suntem confuzi emoțional?

Anul 2021 este promițător din punct de vedere amoros pentru toate zodiile, însă există șase cupluri care se vor forma într-un mod imprevizibil și inedit și care au șansa să dăinuie până la finalul vieții, formând o legătură foarte profundă și sudată.

În astrologie harta compatibilității se numește sinastrie. Aceasta reprezintă legătura dintre astrogramele partenerilor cu implicații directe în relația de iubire, prin stabilirea gradului de înțelegere. Este mai puțin vorba despre dezvoltarea personalității individuale și mai mult despre nevoile spirituale, sexuale și mentale ale fiecăruia, care facilitează modul în care este construită relația. 

Cuplurile vedetă de zodii din 2021

Leu și Rac. Primul este semn de Foc, al doilea de Apă, însă ambele împărtățesc anumite trăsături care îi ajută să conviețuiască pașnic, precum optimismul, tandrețea și ambiția. Acest duo puternic se formează mai ales atunci când ambele persoane ating un nivel superior de maturitate spirituală. Leul învață în timp să fie mai maleabil, în timp ce Racul renunță la bunătatea de complezență. Între cei doi va exista o atracție magnetică, iar atunci când ajung să se cunoască foarte bine, legătura lor se manifestă mai ales printr-o relație pasională și de dependență.

Berbec și Balanță. Semnele de Foc și Aer au dificultățile lor în relațiile amoroase, însă acest cuplu formează vedeta horoscopului din punct de vedere al compatibilității. Ambii sunt sociabili și le plac relațiile serioase. Unde mai pui că aceste două semne zodiacale adoră să primească, dar și să ofere complimente și știu exact ce are nevoie fiecare să audă, în orice secundă a zilei. Totodată, tind să aibă aceleași preferințe în privința oamenilor din gașca de prieteni, astfel că nu vor exista niciodată neînțelegeri cu privire la acest aspect. 

Capricorn și Vărsător. Cei doi nativi reușesc cu brio să își exprime sentimentele și înafara dormitorului. Adevărul este că Vărsătorul are nevoie de un partener cu care să rezoneze din punct de vedere emoțional, iar Capricornul este perfect pentru acest rol. Vărsătorul este câteodată prea ocupat să rătăcească în propriile gânduri decât să îi acorde atenție partenerului, însă este în regulă pentru că persoana născută sub semnul Capricornului își va petrece o mare parte din timp pentru a planifica activitățile de cuplu. Este o relație în care fiecare știe când și de ce să îi acorde celălalt libertate și spațiu.

Citește și: Singurele 5 zodii de care vei regreta amarnic, într-o bună zi, că te-ai despărțit

Gemeni și Scorpion. Două persoane cu personalități extrem de puternice, două "pietre tari" dacă putem să spunem așa, însă cu toate acestea reușesc să formeze unul dintre cele mai sudate cupluri. Geamănul este perceput ca fiind o persoană neloială și incapabilă să formeze o legătură amoroasă de durată, însă acest lucru se întâmplă doar atunci când nevoile lui esențiale nu sunt satisfăcute. Atunci când Geamănul nu este supus unei presiuni sau partenerul său nu are așteptări nerealiste, abia atunci decide să rămână pentru mult timp. Din fericre, Scorpionul știe exact cum să facă față acestor cereri și, în ciuda naturii lui posesive este foarte empatic cu partenerul. În plus, ambii sunt pasionați de călătorii și noi aventuri. 

Berbec și Capricorn. Berbecul are capacitatea extraordinară de a captiva Capricornul cu talentul lui de conducere. Cei doi nu s-au cuplat dintr-o atracție de moment. Sunt șanse foarte mari să se fi întâlnit la o conferință, unde acești doi alfa au decis că sunt pregătiți să cucerească lumea împreună. Capricornul nu se mulțumește cu jumătăți de măsură, dar nici Berbecul. Aceste aspecte ale personalităților lor sunt ideale pentru ca cei doi să fie o pereche excelentă.

Săgetător și Fecioară. Ies scântei cu siguranță atunci când acești nativi se îndrăgostesc. Iubirea este extrem de pasională la început, cu șanse mari de alterare pe parcurs, însă pot conviețui o perioadă foarte lungă de timp dacă ambii parteneri au ajuns la un anumit nivel al maturității. În acest caz, Săgetătorul este foarte consecvent în acțiunile sale de cuplu, iar Fecioara învață să nu mai ia lucrurile atât de în serios. Mai mult decât atât, Săgetătorul rezonează cu gândirea în detaliu a Fecioarei și știe cum să o liniștească în momentele de tensiune. 

Surse articol: Thoughtcatalog / Astrology-zodiac-signs / Ganeshaspeaks

Surse foto: istock

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (23)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.