Horoscop
Înapoi la

3 femei din zodiac care sunt în orice situație mai deștepte decât bărbații

3 femei din zodiac care sunt în orice situație mai deștepte decât bărbații

Redactor Divahair.ro

Despre femei se spune că sunt reprezentantele sexului slab. Mai exact, forma fizică nu ne permite să concurăm cu un bărbat și de aceea nu ne bucurăm de egalitate în acest sens. Totuși, există alte calități care ne pot ajuta să îi întrecem pe reprezentații sexului tare. De la agilitate, flexibilitate și până la inteligență, toate acestea arată clar că putem fi mai bune decât bărbații în anumite situații.

În ceea ce privește zodiacul, există femei care pot întrece bărbații atunci când vine vorba de inteligență. Principalele trăsături care le poziționează în această categorie sunt simțul practic, imaginația, dar și simțul responsabilității. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

femeie cu telefon in mana

Iată care sunt femeile care sunt în orice situație mai deștepte decât bărbații!

Taur

Nici nu trebuie să ne surprindă că femeile care pot fi mai deștepte decât bărbații în anumite situații sunt semne de pământ! Taurul este prima femeie din această categorie deoarece este extrem de răbdătoare, dar și cu picioarele pe pământ. Tocmai aceste trăsături o ajută să ia cele mai bune decizii atunci când vine vorba de serviciu, dar și în viața de zi cu zi. Încăpățânarea și determinarea o susțin pe femeia Taur să obțină tot ce își dorește, chiar și în viața amoroasă. Este o femeie senzuală, extrem de atentă cu jumătatea sa, dar și indulgentă.

Fecioară

Femeia Fecioară are o inteligență nativă, care o ajută să ia cele mai bune note la școală și să aibă parte de succes în cel mai scurt timp. Este o femeie practică, meticuloasă, care analizează toate variantele posibile înainte de a lua o decizie. Nu se aruncă cu capul înainte atunci când vine vorba de aspecte serioase și poate fi destul de dură atunci când vine vorba de serviciu. Tocmai de aceea poate avea orice meserie și poate să facă față cu brio chiar și într-un mediu cu bărbați.

femeie langa sosea

Capricorn

Această nativă este mai înțeleaptă decât orice bărbat și poate să facă față oricărei situații mai bine decât reprezentanții sexului tare. Este ambițioasă, disciplinată, precaută și răbdătoare. Se dedică 100% la locul de muncă și nu se dă bătută până nu obține ceea ce își dorește. Succesul profesional este extrem de important pentru această femeia, dar și întemeierea unei familii. Știe cum să echilibreze cele două planuri și să aibă o viață perfectă.

Acestea sunt cele 3 femeie care sunt mai deștepte decât bărbații în majoritatea situațiilor. Vezi și care sunt femeile care au parte de cei mai buni bărbați.

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui
Incepe quiz
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (73)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.