Horoscop
Înapoi la

3 femei din zodiac pe care toți bărbații le duc de nas

3 femei din zodiac pe care toți bărbații le duc de nas

Lorena Teacă

Trei femei ale zodiacului dau tot ce au mai bun într-o relație, fac cum le spun partenerii doar pentru a nu îi supăra și nu refuză nimic din ce li se cere.

Femeile sunt ființe vulnerabile, extrem de empatice și uneori nehotărâte. Astfel, unele dintre femeile zodiacului pot fi duse cu ușurință de nas, mai ales când partenerul le află slăbiciunile.

Iată care sunt cele 3 femei ale zodiacului care pot fi duse de nas de bărbați:

Gemeni

Femeia Gemeni este extrem de sensibilă și vulnerabilă, fapt pentru care refuză să se certe cu partenerul, pentru a nu avea de suferit. Astfel, partenerul femeii Gemeni, care cunoaște această latură a iubitei sale, poate profita cum știe el mai bine de aceasta. Nativa Gemeni nu poate refuza nimic din ce îi cere partenerul, pentru că este conștientă că un refuz ar conduce spre o ceartă. Așadar, iubitul acestei native este un bărbat extrem de alintat și răsfățat, deoarece partenera va face întotdeauna exact cum vrea el, doar pentru a nu-l supăra în vreun fel.

Bărbat care ține în brațe o femeie

Balanță

Nativa Balanță este o femeie foarte nehotărâtă, care nu poate lua vreodată o decizie pe cont propriu. De fiecare dată când apare o problemă, cere sfatul celor din jur și analizează situația în funcție de ce spun alții sau se lasă cu totul condusă de deciziile altora. Astfel, partenerul femeii Balanță trebuie să fie capul familiei, cel care ia întotdeauna deciziile, pentru că partenera nu deține această abilitate. În momentul în care partenerul nativei conștientizează acest defect, poate profita constant de el, pentru că partenera va face întotdeauna cum spune bărbatul. În lipsa puterii de a lua o decizie rapid și corect, nativa Balanță se lasă condusă de deciziile iubitului, pentru că are încredere oarbă în el.

Bărbat care ridica în sus o femeie

Săgetător

Femeia Săgetător se numără printre cele mai sensibile și empatice native ale zodiacului. Dacă treci printr-o perioadă mai delicată, fii sigură că ea va plânge cot la cot cu tine și te va sprijini. Partenerul acestei native trebuie să fie un bărbat extrem de puternic și hotărât, pentru a aduce un echilibru în viața sensibilă și empatică a acestei native. Partenerul femeii Săgetător poate să convingă cu ușurință această nativă să facă așa cum își dorește el, prin prisma faptului că o problemă a lui o afectează și pe ea din cauza empatiei exagerate de care dispune. Astfel, femeile Săgetător vor face întotdeauna cum spun bărbații de lângă ele, doar pentru a le arăta că sunt alături de ei.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (38)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.