Horoscop
Adevarata Stare de Bine

3 femei din zodiac prea finuțe pentru lumea asta

Marţi, 10.10.2017
de Andreea Marinescu

Fiecare femeie se remarcă printr-o serie de calități, dar oricine are și defecte. Deși de cele mai multe ori nu poți judeca un om după aparențe, exteriorul acestuia nereflectându-i și sufletul, mai există momente în care îți poți da seama cum este o persoană după alegerile pe care le face în materie de îmbrăcăminte, dar și după gesturile acesteia și modul în care interacționează cu cei din jur. Acesta este și cazul celor 3 femei din zodiac prea finuțe pentru lumea asta.

Ele nu doar că se fac remarcate extrem de ușor în mulțime prin modul în care se îmbracă și se comportă, ci reușesc să se strecoare și în sufletele celor din jur prin firea blândă și deschisă, dovedind că sunt niște femei cu adevărat adorabile!

femeie hippy care se uita intr-o parte

Iată care sunt cele 3 femei din zodiac prea finuțe pentru lumea asta!

Gemeni

Sufletul cald al acestei femei se va reflecta întotdeauna în modul în care zâmbește, în care vorbește dar... și în care se îmbracă. Nativa din Gemeni se va diferenția de celelalte femei prin stilul vestimentar feminin, sexi, uneori provocator. Orice gest al acestei femei este încărcat cu o semnificație aparte, și de aceea bărbații rămân fără cuvinte atunci când își dă părul pe spate sau când își așază cămașa. Femeia Gemeni îți va inspira delicatețe și subtilitate, și tocmai din acest motiv face parte din categoria femeilor prea finuțe pentru lumea aceasta.

Rac

Femeia născută sub acest semn este una dintre cele mai blânde zodii. Nu ai cum să nu remarci ochii calzi, dar și trăsăturile mămoase, care te fac să te simți confortabil în prezența ei. Deși nu pune un accent atât de mare pe modă, felul de a fi al femeii Rac te va face să crezi că este o făptură magică, care are un suflet prea bun prea această lume. Mereu alături de tine atunci când ai nevoie, este și o iubită loială, care ar face orice pentru persoana dragă. Având în vedere toate aceste trăsături, putem spune că Racul este una dintre zodiile de femei finuțe ale zodiacului.

femeie care isi tine mainile pe gat

Pești

Ușor timidă, dar mereu înclinată spre oameni și spre legarea de prietenii – așa ar descrie-o apropiații pe această nativă. Fiind un semn de apă, zodia Pești va fi întotdeauna acel gen de femeie care știe cum să îți ajungă la suflet doar printr-o privire. Nu ai cum să nu îi îndrăgești toanele copilăroase, dar și firea deschisă. Este o femeie finuță, căreia îi place să se remarce prin simplitate. Cele mai frumoase trăsături fizice ale aceste femei sunt părul, pielea, dar și mâinile.

Cele 3 femei din zodiac prea finuțe pentru lumea aceasta trebuie să învețe să își pună în evidență mai mult calitățile, dar și să fie mai selective cu privire la persoanele din jur. De cele mai multe ori, cei în fața cărora își deschid sufletul nu au cele mai bune intenții, și astfel pot fi rănite extrem de ușor.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (48)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!