Horoscop
Înapoi la

3 femei prea bune pentru bărbații de astăzi

3 femei prea bune pentru bărbații de astăzi

Redactor Divahair.ro

Deși toți bărbații își doresc femei inteligente, cuminți și puternice, adevărul este că uneori exponenții sexului tare pur și simplu nu le pot face față. Majoritatea bărbaților din ziua de astăzi sunt mult mai superficiali, nu își doresc relații serioase și nu apreciază astfel de femei. Din acest motiv, multe femei deștepte și independente sunt singure.

Trei semne zodiacale pur și simplu sunt prea bune pentru bărbații de astăzi și din acest motiv tind să fie de cele mai multe ori subapreciate, ignorate și părăsite de bărbații slabi. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

femeie la malul marii

Iată care sunt cele 3 femei prea bune pentru bărbații de astăzi!

Rac

În cazul femeii Rac, sensibilitatea acesteia este de cele mai multe ori văzută ca un defect. Adevărul este că această nativă are o inteligență emoțională aparte și este capabilă să vadă dincolo de aparențe, dar și să prețuiască cele mai importante lucruri ale vieții, așa cum sunt iubirea și familia. Deoarece este o familistă convinsă, majoritatea bărbaților de astăzi o înțeleg greșit și se despart de aceasta într-un timp extrem de scurt. Femeia Rac trebuie să știe că acest lucru se întâmplă din cauza faptului că este prea bună pentru societatea de astăzi și că doar un bărbat care îi va aprecia cumințenia și sensibilitatea îi va merita dragostea și atenția.

Fecioară

Femeia Fecioară este una dintre cele mai inteligente femei din zodiac. Este extrem de selectivă în ceea ce privește potențialii parteneri și rămâne doar alături de persoane care reușesc să se ridice la nivelul așteptărilor. Totuși, bărbații de astăzi sunt speriați de intuiția acestei femei, dar și de faptul că mereu anticipează mișcările și gândurile partenerului. Din acest motiv, majoritatea bărbaților o părăsesc pentru o femeie mai simplă.

femeie care sta cu laptopul in pat

Capricorn

Nativa din Capricorn este, cu siguranță, cea mai puternică femeie din zodiac. Muncitoare, inteligentă, independentă și cu o carieră de succes, această femeie poate părea foarte interesantă în ochii bărbaților. Totuși, atunci când ajung să o cunoască, majoritatea renunță la gândul de a fi împreună cu ea, deoarece știu că niciodată nu se vor ridica la nivelul așteptărilor acestei femei. Nativa din Capricorn este prea bună pentru bărbații de astăzi și din acest motiv îi este foarte greu să își găsească jumătatea.

Femeile din zodiac prea bune pentru bărbații de astăzi trebuie să știe că doar timpul le va aduce un bărbat care să le aprecieze pentru inteligența lor și că pierzători sunt cei care le părăsesc!

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (95)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.