Horoscop
Înapoi la

3 zodii care au parte de cea mai grea suferință în dragoste în luna noiembrie

3 zodii care au parte de cea mai grea suferință în dragoste în luna noiembrie

Redactor Divahair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Poveștile de dragoste nu sunt întotdeauna roz și de cele mai multe ori nu au un final fericit. Uneori, iubirea noastră este pusă la încercare și trebuie să trecem prin clipe mai puțin plăcute pentru a ne da seama că cel de lângă noi este persoana potrivită, alături de care să ne petrecem tot restul vieții. Sau se întâmplă tocmai invers și realizăm că iar am fost victimele unui scenariu nefericit în amor.

În luna noiembrie, 3 zodii vor avea mari suferințe în dragoste, care le vor ajuta să își înțeleagă mai bine sentimentele, dar și statutul relației lor. Astfel, aceste native vor avea parte de despărțiri, împăcări și chiar momente de confuzie. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

cuplu certat

Iată care sunt cele 3 zodii care au parte de cea mai grea suferință în dragoste în luna noiembrie!

Berbec

După 11 noiembrie, Venus îți va influența pozitiv sectorul amoros. Vei simți nevoia să te așezi la casa ta și să investești mai mult timp și sentimente într-o relație pe termen lung. După 21, lucrurile vor începe să se complice. Un musafir neplăcut se va infiltra în viața ta și îți va provoca multe episoade de gelozie. Astfel, certurile cu persoana iubită îți vor aduce multe clipe de dezamăgire, dar și suferință. Încearcă să ai mai multă încredere în jumătatea ta și să nu lași pe nimeni să vă tulbure fericirea.

Capricorn

Simți nevoia să stai mai mult timp singură, iar acest lucru îți va aduce multe neînțelegeri în relația de cuplu. Scopurile ambițioase pe care ți le-ai setat și agenda încărcată te vor determina să iei o pauză de la relația pe care o ai în acest moment și să te concentrezi mai mult asupra carierei. Totuși, acest timp va fi extrem de benefic pentru tine, deoarece te va face să realizezi să sentimentele pentru cel drag sunt adevărate și că el este cel alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții. Luna plină de pe 14 noiembrie va aduce o schimbare pozitivă în relația ta. După furtună, răsare și soarele! După 21, Soarele se va afla în Casa Tranziției și vei începe să faci schimbări pozitive pe plan sentimental.

femeie suparata la birou

Vărsător

Până pe 21, Soarele îți va influența succesul. Vei deveni mult mai conștientă de capacitățile tale, iar ambiția te va face să îi ignori pe cei din jur doar pentru a-ți îndeplini toate țelurile. Discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită nu vor înceta să apară și chiar vei fi acuzată că îți neglijezi perechea. Vei alege să pui împlinirea profesională pe primul loc, iar acest lucru îți va aduce cea mai mare suferință în noiembrie. Există riscuri mari ca persoana iubită să te părăsească sau să propună să luați o pauză. Fii mai atentă la nevoile celui drag în această lună și nu lăsa ca acest lucru să se întâmple!

Cele 3 zodii care vor avea parte de cea mai mare suferință în luna noiembrie trebuie să fie mult mai atente cu partenerul lor, deoarece doar în acest mod vor putea evita aceste evenimente nefericite.

Surse foto: iStock, Unsplash

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Care e cea mai sexy parte a corpului tau?
Incepe quiz
Care e cea mai sexy parte a corpului tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.