Horoscop
Înapoi la

3 zodii care își bârfesc prietenii. Nimeni nu scapă de critica lor

3 zodii care își bârfesc prietenii. Nimeni nu scapă de critica lor

Redactor Divahair.ro

Prietenii există pentru a se susține la bine și la greu, dar și pentru oferi sfaturile lor prețioase. Într-o relație de prietenie, lucrurile pe care le avem în comun cu amicii noștri și sinceritatea sunt cele mai importante. O legătură fără respect nu se poate numi prietenie. Totuși, cum nu toate relațiile pe care le avem cu cei din jur sunt făcute ca să dureze o viață întreagă, de multe ori constatăm cu dezamăgire că persoana în care aveam cea mai mare încredere nu ne era tocmai prietenă.

Zodiile care își bârfesc prietenii tocmai din această categorie fac parte. Deși ai impresia că le cunoști și că îți sunt alături, acestea se lasă ușor influențate de cei din jur și îți întorc spatele atunci când ai cea mai mare nevoie de ele. Nu există prieteni adevărați pentru cele 3 zodii care își bârfesc prietenii, ci doar persoane de care se folosesc pentru a obține ceea ce își doresc. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

 fete care barfesc

Zodiile care își bârfesc prietenii. Ocolește-le!

Gemeni

Nici nu este de mirare că Gemenii se află în topul zodiilor care își bârfesc și critică prietenii! Această zodie cu două fețe poate fi destul de greu de descifrat, mai ales atunci când îți dă impresia că este cel mai bun prieten al tău. Deși îi place să fie înconjurat de prieteni, nativul din Gemeni preferă să păstreze o anumită distanță față de persoanele în care nu are deplină încredere. Astfel, dacă aveai impresia până acum că îți este fidel, fii sigură că vorbește despre tine cu alte persoane și chiar critică deciziile pe care le iei.

Fecioară

Fecioara își critică doar prietenii care i-au greșit cândva. Atunci când cineva îi demonstrează că îi este 100% fidel, această nativă poate fi cea mai bună prietenă pe care ai avut-o vreodată. Își ajută pritenii de câte ori are ocazia, știe că păstreze secrete și nu este deloc egoistă atunci când vine vorba de împărțit. Totuși, dacă ai reușit să îi pui încrederea la încercare, fii sigură că nimic nu va mai fi așa cum a fost. Vei simți răzbunarea Fecioarei treptat, mai întâi cu mici critici, apoi prin trădări și bârfe.

 femeie care ii sopteste ceva altei femei

Balanță

Rafinată, cochetă și mereu în pas cu moda, nativa din Balanță este una dintre cele mai dificile prietene pe care le poți avea. Mereu judecă după aparențe și se înconjoară doar de persoane care îi împărtășesc gusturile distinse și care sunt la fel de false, așa că nu poți avea deloc încredere în ea. Deoarece aparența este mai importantă decât esența, aceasta te va bârfi cu oricine va avea ocazia. Nimeni nu scapă de critica acestei native, nici măcar cele mai bune prietene sau familia.

Zodiile care își bârfesc prietenii trebuie să știe că nu putem trăi fără amici și de aceea este mai bine să trecem cu vederea micile defecte. Nimeni nu este perfect și nu ar trebui să aibă așteptări prea mari din partea celor din jur.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce vor prietenii tai sa schimbe la tine?
Incepe quiz
Ce vor prietenii tai sa schimbe la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.