Horoscop
Înapoi la

Cea mai bârfitoare zodie

Cea mai bârfitoare zodie

Ionelia Olteanu

Una dintre pasiunile principale ale femeilor, deloc onorantă, se numeşte bârfa. Atunci când se întâlnesc la o cafea sau pur şi simplu pe stradă, subiectele de discuţie sunt legate întotdeauna de viaţa altor persoane.

Astrele joacă un rol destul de important în imprimarea anumitor trăsături de comportament şi caracter asupra fiecărei persoane. Acest lucru poate determina şi cât de tare ies în evidenţă unele dintre caracteristici.

fete care barfesc

Iată care este cea mai bârfitoare zodie şi care sunt trăsăturile care o definesc!

Zodiacul o indică pe femeia născută în zodia Gemeni ca fiind cea mai bârfitoare. Se pare că invidia ce o caracterizează constituie motivul pentru care îi place să vorbească despre orice şi oricine. Ieşitul la o cafea cu prietenele constituie pentru ea ocazia perfectă de a se pune la curent cu ultimele „ştiri” legate de viaţa celor din jur. Deşi informaţiile pe care le află nu îi sunt cu nimic de folos, îi place foarte mult să ştie absolut tot ce fac cei de lângă ea. Bârfa reprezintă o banalitate pentru zodia Gemeni. Deşi nu o face neapărat cu răutate, cert este că nimeni nu scapă de gura ei.

Îi place să fie întotdeauna în centrul atenţiei şi să fie plăcută de toată lumea. Datorită astrului care o guvernează, Mercur - planeta comunicării, are obiceiul de a vorbi atât de mult încât devine dificil de urmărit de către cei cu care vorbeşte. Obişnuiește să abordeze cele mai neînsemnate subiecte şi nu reuşeşte să transmită un mesaj clar. Este o persoană care are o latură duală. Adoptă mai multe tipuri de comportament, iar asta îi afectează relaţia cu cei din jur. Dacă se implică în conflicte, o face pentru că aşa vrea şi pentru că îi face plăcere. Bagă strâmbe de fiecare dată când are ocazia şi nu se dă în lături de la a crea scenarii total neadevărate legate de alte persoane.

Persoanelor din zodia Gemeni le lipseşte pacea interioară şi echilibrul sufletesc. Probabil că aceste lipsuri le determină să se implice în discuţii nesfârşite despre vrute şi nevrute. Acest lucru porneşte şi de la faptul că zodia Gemeni este guvernată de Mercur, care este planeta comunicării.

Talentul ei este de a-i implica şi pe ceilalţi în jocul bârfei, iar persoanele din jur nu pot rezista tentaţiei de a se alătura discuţiilor. Începând de la discuţiile despre cupluri, bani sau haine, orice subiect picant trebuie întors pe toate părţile. Dacă se întâmplă să se certe cu cineva, aceasta dispută va deveni a doua zi principalul subiect de discuţie.

Aspectul pozitiv al zodiei Gemeni în acest caz este acela că îi pare rău imediat după ce a bârfit, mai ales în cazurile în care îşi dă seama că acest lucru a cauzat rău.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (18)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.