Horoscop
Înapoi la

3 zodii care îşi trădează marea dragoste în octombrie

3 zodii care îşi trădează marea dragoste în octombrie

Ionelia Olteanu

Melancolia şi senzaţia de tristeţe sunt la ordinea zilei la mijloc de toamnă. Această perioadă aduce cu sine o serie de stări ostile, în care orice cuvânt sau gest pot stârni certuri şi conflicte.

Astrele indică prezenţa unor tensiuni în viaţa zodiilor, astfel că 3 dintre ele vor ajunge să îşi dezamăgească marea dragoste luna aceasta. Deşi a fost nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a-şi găsi sufletul pereche, zodiile sunt prinse pe picior greşit.

cuplu care se cearta

Iată cele 3 zodii care îşi trădează marea dragoste în octombrie!

Berbec

Se spune despre nativa zodiei Berbec că este cea mai puţin loială dintre toate zodiile. Se află în permanentă căutare de aventuri şi escapade, iar acest lucru nu o împiedică să calce peste promisiunile pe care le-a făcut actualului partener. Se pare că nu ştie prea bine ce vrea de la viaţă, tocmai de aceea zboară din floare în floare şi este partenerul ideal pentru relaţiile extraconjugale.

Luna octombrie este un palpitantă pentru femeia Berbec, pentru că se lasă pradă tentaţiilor şi este dornică să îşi facă remarcată pasiunea şi senzualitatea. O să întâlnească o persoană care o va determina să îşi piardă interesul pentru actualul ei iubit, care va rămâne dezamăgit de trădarea ei.

Gemeni

Aşa cum îi spune şi numele, femeia Gemeni are două feţe, pe care le foloseşte în funcţie de situaţia în care se află. Este în stare să iubească două persoane în acelaşi timp, ceea ce o face să se împartă între două tabere. Îşi pierde foarte uşor interesul şi se plictiseşte uşor, aşa că simte nevoia să caute distracţie în altă parte.

Pentru a-i fi păstrată atenţia, femeia Gemeni are nevoie constant de acţiune în relaţie, iar dacă nu are parte de ea va renunţa fără să se mai uite în urmă. Încă nu a învăţat cum să reziste tentaţiilor care apar la fiecare pas, aşa că în octombrie își va trăda partenerul, dar fără să aibă intenţia de a-l răni. Ştie doar că nu se mai simte bine în relaţie şi că trebuie să facă ceva în acest sens.

femeie singura

Săgetător

Libertatea şi aventura sunt două plăceri la care femeia Săgetător nu poate renunţa sub nicio formă. Spera însă că va reuşi să se liniştească odată ce şi-a găsit sufletul pereche. Lucrurile se schimbă atunci când apare o persoană ce îi stârneşte interesul. Nu se mai gândeşte la câte eforturi a trebuit să depună pentru a ajunge la stabilitatea pe care acum o încalcă atât de uşor.

Nativa născută în zodia Săgetător se va simţi împlinită doar dacă trăieşte într-o aventură permanentă, aşa că cel de lângă ea va trebui să ia o decizie. De cele mai multe ori, femeia Săgetător rămâne singură pentru că, până la urmă, nimeni nu este dispus să ierte o infidelitate la nesfârşit.

Octombrie este luna în care 3 dintre zodiile feminine vor greşi faţă de parteneri şi le vor trăda încrederea. Marea dragoste pe care pretindeau că le-o poartă va fi abandonată pentru o simplă aventură.

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cat noroc ai in dragoste?
Incepe quiz
Cat noroc ai in dragoste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (35)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.