Horoscop
Înapoi la

Suferinţele zodiei Gemeni

Suferinţele zodiei Gemeni

Ionelia Olteanu

Născuţi între 22 mai şi 21 iunie, nativii din zodia Gemeni au caractere destul de dificile, mai ales pentru cei din jur. Sunt semne de Aer, iar constelaţia le oferă un caracter atrăgător şi binevoitor, gata să se căiască dacă au greşit şi cu un spirit inventiv. Au excelente aptitudini pentru negoţ, sunt suflete nobile şi foarte vorbăreţe, dacă au ocazia să atingă subiectul preferat.

gemeni

Persoana născută sub semnul Gemeni se află sub influenţa planetei Mercuri, de aceea este foarte inteligentă, dar și dispersată şi instabilă. Nu poate să se concentreze prea mult pe un singur lucru şi se pierde repede cu firea atunci când simte că pierde controlul. Indecizia şi instabilitatea care îl caracterizează pe nativul din Gemeni îi provoacă foarte multe suferinţe, fiind mereu măcinat de contradicţii şi ezitări. Deşi la prima vedere afişează o imagine de om vesel şi cu chef de viaţă, el este singurul care ştie ce îl frământă.

Iată care sunt suferinţele zodiei Gemeni!

Geamănul este extrem de dinamic, îi place să se ocupe de o mie de lucruri în acelaşi timp, dar de foarte multe ori nu reuşeşte să termine ceea ce a început. Acest lucru îl descurajează şi îi scade considerabil moralul. Din cauza sferei largi de interese pe care le are, tinde să fie superficial în prioritizarea lucrurilor.

Adesea îl încearcă stări lungi de anxietate, deprimare şi nesiguranţă, ceea ce poate avea efecte negative asupra organismului său. De multe ori, nativul din Gemeni poate să pară neserios, iar cei din jur nu au curajul să se bazeze tot timpul pe el.

Este o fire expansivă, aşa că nu poate să stea prea mult într-un loc fără să se plictisească. Acesta este motivul pentru care evită să îşi ia angajamente lungi sau, şi mai grav, pe termen nelimitat.

În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, Geamănul are nevoie să fie întotdeauna în centrul atenţiei, să i se arate cât este de important pentru cel de lângă el. Dacă nu primeşte acest lucru, se supără extrem de repede, uneori prea repede. Cel mai mult este deranjat de minciună şi de lipsa de atenţie.

Cu toate calităţile şi defectele pe care le are, nativul din Gemeni este una dintre prezenţele de care avem nevoie în viaţa noastră, pentru că este un sprijin important, mai ales pentru persoanele la care ţine.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (145)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.