Horoscop
Înapoi la

3 zodii care se despart de Ziua Îndrăgostiților

Redactor Divahair.ro

Ziua Îndrăgostiților este un prilej nou pentru a ne sărbători dragostea, dar și pentru a întări legătura cu cel drag. Deși mai este o lună până la această sărbătoare a iubirii, cu siguranță ai început să planifici deja această zi specială și să te gândești cum să o faci de neuitat.

Deși majoritatea zodiilor vor petrece momente romantice împreună cu perechea lor, trei nativi au toate șansele să aibă probleme în relația de cuplu și chiar să se despartă de Ziua Îndrăgostiților. Principalele motive vor și înșelatul, spiritul lor critic, dar și încăpățânarea la care nu vor renunța nici măcar în această zi a iubirii. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

cuplu care se plimba

Iată care sunt cele 3 zodii care se despart de Ziua Îndrăgostiților!

Berbec

Într-o relație, Berbecului îi place să grăbească mereu lucrurile. Astfel, deși nu a trecut mult timp de când a început să iasă la întâlniri, acest nativ va avea multe pretenții de la cel drag, dar și așteptări în ceea ce privește planificarea acestei zile. Deși personalitatea puternică a acestuia a ajutat în cucerirea actualului partener, în acest an, de Ziua Îndrăgostiților, tocmai caracterul îl va face să se despartă de persoana cu care are o relație. Nu va înceta să își domine jumătatea nici măcar în această zi, ceea ce va duce la multe discuții în contradictoriu.

Fecioară

Se știe despre Fecioare că sunt cele mai critice semne din tot zodiacul. Acest nativ îngreunează întotdeauna o relație cu grijile lui, cu gelozia, dar și cu perfecționismul de care dă dovadă. Deoarece este o persoană destul de negativistă, aceasta nu se va bucura de cadoul pe care i-l va face persoana iubită și chiar îl va refuza. Tocmai acest lucru va duce la despărțirea definitivă de jumătatea sa.

femeie care sta pe picioare

Scorpion

Femeia Scorpion este una dintre cele mai periculoase femei din tot zodiacul. Îi place să controleze totul și este cunoscută ca o femeie cu inimă de gheață și necruțătoare. Deși este sinceră și loială într-o relație, în acest an există șanse mari să își înșele perechea și să se lase vrăjită de alt bărbat. Deși această aventură va dispărea la fel de repede ca o furtună, jumătatea ei nu va accepta acest lucru și va dori să pună capăt acestei legături chiar de Ziua Îndrăgostiților!

Zodiile care se vor despărți de Ziua Îndrăgostiților trebuie să fie mult mai conștiente de importanța acestui eveniment și să își aprecieze mai mult perechea. Doar așa vor putea să se bucure de sărbătoarea iubirii alături de cel drag!

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.