Horoscop
Înapoi la

3 zodii care vor fi mințite în dragoste în vara 2018

Redactor Divahair.ro

Atunci când intrăm într-o relație, cu siguranță dorim ca aceasta să fie bazată pe respect, iubire, dar și pe onestitate și încredere reciprocă. Totuși, cum nu toate relațiile sunt făcute ca să reziste, de multe ori ne trezim în situații neplăcute, care ne determină să ne despărțim de cea mai importantă persoană din viața noastră.

În vara 2018, trei zodii vor fi mințite în dragoste. Dacă au crezut până acum că au relația perfectă, se pare că influența astrelor le va determina să se confrunte cu situații nu tocmai plăcute în relația de cuplu. Deși unele zodii vor lua decizia de a pune capăt acestei relații, unii nativi vor alege să treacă cu vederea peste acest lucru. Ești curioasă care vor fi aceste zodii? Află mai jos!

femeie care sta la masa

Zodii care vor fi mințite în dragoste

Leu

Îți place să preiei mereu controlul, chiar și atunci când vine vorba de relația cu cel drag. Totuși, faptul că ești destul de radicală cu perechea ta îți va aduce o mare dezamăgire în vara 2018. Persoana iubită îți va ascunde lucruri importante, care îți pot schimba părerea despre aceasta. Secretul nu va fi însă păstrat prea mult timp, deoarece vei afla adevărul de la o persoană apropiată. Vei fi profund dezamăgită și este posibil chiar să iei decizia de a pune capăt acestei legături.

Balanță

Deși vei avea parte de un început de vară promițător, sfârșitul sezonul cald te va face să realizezi care este, de fapt, realitatea din relația în care te afli. Instinctul a încercat să te avertizeze, însă ai preferat să îl ignori și să te încrezi în cel drag. Se pare că cele mai mari temeri ale tale se vor adeveri și vei avea neplăcerea de a afla că cel drag nu a fost tocmai sincer cu tine în ultimul timp. Toate aceste minciuni vă vor distruge relația. Deși vei avea parte de o perioadă nefericită, trebuie să știi că decizia de a vă despărți este cea mai bună pe care o puteai lua în acest caz.

femeie in iarba

Scorpion

Atunci când vine vorba de relații, îți place să crezi că cel drag este la fel de sincer ca tine. Pui accentul pe onestitate și poți avea o încredere oarbă în cel drag când iubești cu adevărat. Totuși, acest lucru nu este tocmai indicat, deoarece îți poate provoca foarte multă suferință. Deși vei fi mințită în legătură cu niște lucruri nu tocmai grave, vei lua decizia de a pune capăt unei legături nesigure.

Zodiile care vor fi mințite în această vară trebuie să se gândească foarte bine la deciziile pe care le vor lua, deoarece pot să își piardă sufletul pereche din cauza unor minciuni nevinovate!

Surse foto: Unsplash, Pixabay

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.