Horoscop
Înapoi la

3 zodii care vor minți în dragoste în 2018

3 zodii care vor minți în dragoste în 2018

Alexandra Dragoi

Dragostea este un subiect atât de amplu. Declarații de iubire, cine romantice, promisiuni și... minciuni. Da, minciuni! Fetelor, nu puteți să spuneți că nu v-ați mințit partenerul niciodată. O minciună, fie ea cât de mică, tot ați scăpat. Dacă minciuna nu are consecințe grave, nu trebuie să ne simțim vinovate. Totuși, să nu faceți din asta o obișnuință!

Anul acesta, trei femei din zodiac o să cam umble „cu fofârlica” și e posibil să fie prinse. Consecințele nu se anunță atât de roz!

Iată care sunt cele 3 zodii care vor minți în dragoste!

Femeia Taur este una dintre cele mai sincere native din zodiac. Chiar dacă are foarte mult de pierdut din cauza sau datorită sincerității, ea alege să spună lucrurilor pe nume. Anul acesta se întâmplă ceva ciudat cu ea și o să se transforme radical.

Din femeia sinceră și deschisă cu care s-a obișnuit iubitul ei, va deveni o mincinoasă de primă mână. O să mintă și atunci când o să o întrebe iubitul dacă a mâncat ceva. Trebuie să realizeze cât mai repede că nu este în regulă cum procedează. Asta până nu se trezește cu un bilet de adio din partea iubitului care s-a săturat să îi asculte minciunile. Totul depinde numai de ea!

Nativa din zodia Gemeni este cunoscută ca fiind înșelătoare și foarte alunecoasă. Dacă până acum iubitul ei i-a acceptat micile minciuni, anul acesta nu o va mai ierta. O minciună serioasă o să îl determine să pună punct relației. Ce poate să fie mai rușinos decât faptul că te-a prins cu minciuna?

De ceva timp ai pus ochii pe un tip cu care îți tot trimiți mesaje, iar ieșirile în oraș le maschezi sub forma „merg la o prietenă”. Minciuna asta nu o să mai țină mult timp, mai ales că trecutul tău nu este unul tocmai lipsit de „păcate”.

Primul loc pe podiumul zodiilor care vor minți în 2018 este ocupat de nativa din Leu. Minciunile o să stea lipite de buzele tale și o să vină o vreme în care nici tu nu o să mai realizezi când spui adevărul și când minți. Și atunci... ce pretenții să mai ai de la cei din jurul tău? Să nu te miri dacă iubitul o să te verifice mereu, prietenii o să te evite și părinții o să își pună semne de întrebare la absolut orice lucru pe care îl spui.

Încearcă să te temperezi și să îți dai seama că minciuna are picioare scurte. Nu alege să minți ca să scapi pe moment de unele consecințe. O să se întoarcă asupra ta și atunci nu o să mai poți ieși din acest cerc vicios!

Spune întotdeauna adevărul, chiar dacă este dureros pentru moment. Consecințele minciunilor pot fi dezastruoase, ducând la despărțiri neașteptate. Vezi care sunt zodiile care o să se despartă în 2018!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.