Horoscop
Înapoi la

3 zodii pentru care anul 2021 ar putea fi cel mai greu! Ce schimbări au de făcut

3 zodii pentru care anul 2021 ar putea fi cel mai greu! Ce schimbări au de făcut

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Știm cu toții că 2020 nu a fost un an tocmai ușor, iar încă din primele zile ale lui 2021 întrebarea care a stat pe buzele multora a fost: "Ce va fi de acum încolo?" Astrele ne oferă răspunsurile pe care le așteptăm și potrivit configurației celeste există trei nativi din horoscop care vor trebui să depună mai multe efoturi decât ceilalți pentru a reuși tot ce își propun.

Pentru ei, anul 2021 se anunță a fi unul cu multe provocări, crize existențiale și zile întunecate. Acest lucru se întâmplă mai ales din cauza tranzitului planetei Saturn în zodia Vărsătorului, pe data de 9 ianuarie, iar energia sa va fi resimtiță în viața fiecărei zodii, cu impact direct pe toate planurile. 

Trei zodii care vor avea multe "zile de foc" în 2021

Vărsătorul este năpădit de emoții

Se arată foarte multe schimbări pe masa destinului tău în acest an. La jumătatea lunii februarie, toate privirile sunt îndreptate către tine și vibrația ta. Pe data de 11 februarie, planetele Venus, Jupiter, Saturn și Mercur, împreună cu Soarele și Luna, vor poposi în semnul tău astrologic. În timp ce aceste conjuncții indică o creștere a energiei, este o aliniere planetară foarte intensă, care te va face să te simți compleșit de emoții în cea mai mare parte a timpului. Mercur va fi și el retrograd și, deși s-ar putea să te simți în elementul tău, natura retrogradului lui Mercur îți va pune câteva bețe în roate și te va face să te poticnești. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe meditație și respirație măcar timp de cinci minute pe zi, pentru a putea să reziști acestor schimbări cosmice foarte ciudate. 

Citește și: Singurele 5 zodii de care vei regreta amarnic, într-o bună zi, că te-ai despărțit

Geamănul trebuie să acționeze împotriva firii sale

Există două întâmplări majore în semnul tău astrologic în 2021, care se vor întâmpla simultan. Primul eveniment este Mercur retrograd (al doilea din cele trei din acest an) de pe data de 29 mai până pe 22 iunie. Deși ai un avantaj, pentru că planeta Mercur este guvernatoarea ta, când este în fază retrogradă lucrurile nu sunt prea distractive. Întrucât ești o persoană sociabilă, simți nevoia să fii înconjurat mereu de oameni și discuții interesante, însă în această perioadă abilitățile tale de comunicare vor fi alterate. Al doilea eveniment cosmic este Eclipsa de Soare din Gemeni, de pe data de 10 iunie, concomitent cu Mercur retrograd, ceea ce te va forța să nu ieși prea mult în evidență sau să spui lucruri pe care mai târziu ai putea să le regreți amarnic. Fă orice este necesar pentru a stinge înflăcărarea momentului și care te-ar putea face să îți pierzi cumpătul și să strici relațiile cu cei din jur. 

Săgetătorul trebuie să se ferească de situațiile tensionate

Vei fi zguduit de energia eclipselor în 2021. Pe data de 26 mai Eclipsa de Lună din semnul tău astrologic va avea un impact major asupra ta și, pentru ca lucrurile să fie și mai complicate, va avea loc o altă eclipsă, de această dată de Soare, șase luni mai târziu, pe data de 4 decembrie. Din cauza faptului că, probabil, ești cel mai impulsiv nativ din horoscop, va fi nevoie să faci eforturi suplimentare în această perioadă pentru a te relaxa și a gândi limpede. O modalitate excelentă de a atenua aceste emoții este să petreci cât mai mult timp în conexiune cu natura. Dacă timpul sau circumstanțele nu îți permit, poți aduce natura la tine în casă, adică poți cumpăra o plantă pe care să o îngrijești și să care are posibilitatea de a-ți oferi un sentiment de liniște. 

Surse articol: StyleCaster / Astrology / Ganeshaspeaks

Surse foto: istock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Cel mai greu test de cultura generală
Incepe quiz
Cel mai greu test de cultura generală

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.