Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

3 zodii pentru care iulie e cea mai neagră lună din ultimii 2 ani

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cu Venus eliberată de mișcarea sa retrogradă încă din 25 iunie, cu Soarele intrând în semnul său preferat, Leul, la sfârșitul lui iulie și cu Saturn revenind în zodia lui de domiciliu, Capricornul, de pe 2 iulie, ne-am aștepta ca toată luna următoare să se desfășoare sub cele mai bune auspicii. Mai ales că este mijlocul verii și cu toții dorim să ne relaxăm și să ne bucurăm de viață. 

Și, într-adevăr, astrele protejează majoritatea zodiilor, asigurându-le o perioadă estivală lipsită de griji și plină de distracții. Totuși, trei dintre semne nu vor lua parte la acest festin...

plans

Semnele care vor suferi în iulie

În primul rând vor fi afectate semnele care se află sub oblăduirea lui Mercur. Mica planetă va fi retrogradă până pe 12 iulie, aducând tulburări în viața anumitor zodii, în special legate de relații și comunicare. Aflat în cuadratură cu Marte pe 8 iulie, Mercur ar putea declanșa un adevărat război al nervilor, care va marca existența unor semne. Pe de altă parte, Jupiter va avea un traseu destul de agitat în luna iulie. Aflat în opoziție cu Soarele pe 14 iulie, gigantul planetar își va reflecta umbrele întunecate în sufletul semnului pe care îl reprezintă, înflăcăratul Săgetător. 

Deci, care vor fi zodiile care nu se vor bucura de binefacerile lunii iulie

Gemenii

Mercur retrograd va scoate la iveală dureri nevindecate din trecutul tău și  te va face să te simți la capătul lumii și al puterilor. Starea de confuzie pe care o generează astrul în sufletul tău va fi amplificată de o serie de evenimente exterioare, în special în jurul datei de 8 iulie, când Mercur este în cuadratură cu Marte. Vei intra în confruntări greu de controlat cu colegi de serviciu sau cu șefi și nu vei mai putea da înapoi, ci va trebui să iei o decizie radicală. Unele relații pe care te bazai vor înceta și reconcilierea va fi imposibilă. Sextilul de pe 22 iulie dintre Mercur și Uranus ar putea aduce haos și în viața ta familială. O problemă financiară își va pune amprenta asupra relației tale de cuplu, aducând tulburare și certuri frecvente, din care îți vei reveni greu. Singura strategie prin care te poți proteja este să te depărtezi de toate aceste probleme și să petreci o perioadă numai cu tine însăți, într-o zonă înconjurată de natură. 

Fecioara

Nici pe tine nu te va scuti Mercur retrograd, iar data de 8 iulie, când este în cuadratură cu Marte ar putea rămâne pentru totdeauna în memoria ta. Este posibil să treci printr-un necaz în familie, printr-un conflict major cu un membru important al căminului tău, care va avea consecințe nebănuite pe termen lung. deși lucrurile vor intra într-un echilibru aparent pe 21 iulie, când Mercur este în cuadratură cu Chiron, sfârșitul lunii va ridica iar valuri periculoase, Pe 27 iulie, mica ta planetă protectoare va fi din nou în cuadratură cu Marte și conflictele declanșate la începutul lui iulie vor lua amploare. Luna se va încheia într-o notă dramatică, dat fiind că pe 30 iulie, Mercur se află în opoziție cu Jupiter, în trigon cu Neptun și în cuadratură cu Lilith. Așa că ia-ți adio de la planurile de vacanță și de la liniștea sufletească și pregătește-te să înfrunți această încercare dificilă, pentru care vei avea nevoie de toate reursele interioare. 

deprimata

Săgetătorul

Nu te încrede în liniștea aparentă cu care te întâmpină perfidul iulie, pentru că, în realitate, este doar calmul dinaintea furtunii. Pe 14 iulie Soarele se va afla în opoziție cu protectorul tău, Jupiter, iar norocul s-ar putea să te abandoneze. Planurile tale profesionale se vor prăbuși unul câte unul, iar visele de vacanță se vor dovedi simple amăgiri. Vei avea nevoie de bani ca să rezolvi o problemă urgentă și va trebui să apelezi la împrumuturi și să muncești excesiv, ceea ce îți va da o stare de epuizare și de depresie. Spre sfârșitul lunii, Jupiter în sextil cu Neptun și în cuadratură cu Lilith te va face să îți pierzi total încrederea în oameni, când vei descoperi că există un adevărat complot împotriva ta, țesut din intrigi și bârfe. Înarmează-te cu răbdare și pune-ți armura ta de cavaler, pentru că spiritul tău neînfricat te va ajuta să treci, în cele din urmă, peste această lună de foc. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta