Horoscop
Înapoi la

3 zodii vor fi înșelate până de Paște

3 zodii vor fi înșelate până de Paște

Alexandra Dragoi

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și cuplurile încep deja să își facă planuri împreună. În vreme ce unele își organizează vacanțe în țară sau în străinătate, altele o să stea în sânul familiei sau cu prietenii. 

Cu toate acestea, unele zodii din horoscop trebuie să se pregătească pentru o despărțire, cu multe cutii de șervețele, filme siropoase și caserole de înghețată. Deși orice despărțire este grea, una care vine chiar înaintea sărbătorilor pare să prevestească sfârșitul lumii. 

Vezi în articolul de mai jos care sunt zodiile care vor fi înșelate până de Paște și cum vor reuși să treacă peste dezamăgire! 

Iată cele 3 zodii care vor fi înșelate în curând!

femeie care plange

Zodia care are cel mai mult de suferit de pe urma despărțirii este Capricornul. Fiind una dintre cele mai sensibile native, femeia Capricorn va trece printr-o perioadă dificilă și va avea nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste acest moment neplăcut. În general, investește toate resursele în relație și își pune sufletul pe tavă în fața partenerului. Pentru ea, încrederea și respectul sunt două aspecte care trebuie să stea la baza cuplului și este profund dezamăgită de partenerul care alege să o înșele. 

Pentru că are încredere oarbă în iubitul ei și pentru că îl iubește nebunește, femeia Capricorn îl va ierta, pentru că o să cadă în capcana lacrimilor lui și se va resemna cu ideea că nu a fost singura femeie din viața bărbatului pentru care și-ar fi dat și viața. 

Nu atât de sensibilă este femeia Taur, care nu mai vede altă variantă decât despărțirea definitivă, odată ce i-a fost trădată încrederea. Într-o relație, Taurul este foarte posesiv, dar asta pentru că nu vrea să își piardă jumătatea. Totuși, unii bărbați se pot simți încătușați și cu prima ocazie o să evadeze în patul unei alte femei. 

Taurul își recunoaște de foarte puține ori greșelile și acest lucru ar putea să îl coste scump. Chiar dacă este posibil ca și ea să fi greșit, femeia Taur este de părere că înșelatul nu merită iertare, iar dacă iubitul nu mai este fericit, unica variantă este comunicarea. 

Femeia care trece cel mai repede peste o despărțire este cea din zodia Leului. Chiar dacă își iubește partenerul și cu fiecare ocazie nu ezită să îi demonstreze acest lucru, această nativă are totuși unele rezerve. Crede foarte mult în imprevizibil și merge pe principiul „ai grijă cât de sus urci, pentru că s-ar putea să te doară foarte tare atunci când cazi”. 

Pentru femeia Leu, o despărțire nu este sub nicio formă o tragedie. Crede că orice eveniment este o altă experiență din viața ei și că destinul are alte planuri pentru ea. Dacă stăm să ne gândim, este una dintre cele mai fericite zodii, pentru că nu caută explicații, ci se bucură de fiecare moment și capătă experiență din fiecare. 

Acestea sunt zodiile care vor fi înșelate până la Paște, dar vezi aici dacă tu ești una dintre semnele astrale infidele ale anului 2018!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți de Paște?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.