Horoscop
Înapoi la

4 cupluri din zodiac care se formează în 2021 și nu se mai despart niciodată

4 cupluri din zodiac care se formează în 2021 și nu se mai despart niciodată

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Dragostea aceea pură, adevărată, chiar există. Însă noi ne trăim viața cu o rapiditate fantastică, prinși între activitățile zilnice, stres și probleme, iar câteodată uităm să întreținem armonia în cuplu și așa se ajunge la despărțire. Poate nu ar trebui să fie totul atât de complicat și dacă am reuși să credem în iubire am fi mult mai fericiți. 

Din punt de vedere amoros, opt norocoși din zodiac vor fi protagoniștii unor povești de iubire ca în filme și vor forma noi cupluri în anul 2021, ce vor dura până la finalul vieții. Configurația astrală le este favorabilă și vor avea șansa să își întâlnească sufletul pereche, acea persoană cu care vor rezona încă din primele secunde și de care se vor îndrăgosti iremediabil. Află care sunt cuplurile magice ale anului ce urmează, în rândurile de mai jos.

Capricorn și Balanță

La început, între cei doi va exista doar o relație de amiciție, însă cu timpul își vor da seama că există chimie și sunt convinși că dacă vor să fie împreună pe viață trebuie mai întâi să fie cei mai buni prieteni. Atât Balanța, cât și Capricornul prețuiesc relația și se dedică complet, însă în moduri complet diferite. Capricornul este ceva mai rezervat decât Balanța atunci când vine vorba de exprimarea deschisă a iubirii. Elocvența și romantismul sunt importante pentru Balanță, în timp ce expresiile practice ale iubirii sunt la fel de importante pentru Capricorn.

Berbec și Taur

Berbecul este un semn zodiacal care are nevoie de un entuziasm constant în viață și care tânjește mereu după iubire. Atunci când îl întâlnește pe pasionalul Taur vor ieșii scântei pentru că el știe cum să își facă partenerul fericit și împlinit. Taurul este puternic, romantic, însă nu este visător și ia în considerare dorințele partenerului. Iar asta este tot ce își dorește Berbecul de la o relație, anume devotament și determinare. Și chiar dacă Taurul nu va face niciodată primul pas, Berbecul se va bucura să aibă această sarcină pentru că este dornic în orice secundă de acțiune și nu îl deranjează să își ghideze partenerul. 

Citește și: Cum să-și găseasca zodiile echilibrul pentru noua ordine a lumii

Săgetător și Pești

Săgetătorul și Peștii formează cuplul vedetă a lui 2021 pentru că știu cum să comunice eficient și să își ofere reciproc tot ce au nevoie. Ambii sunt înclinați să caute ce este mai bun în celălalt, iar acest ideal le întărește legătura. Uneori mai apar mici certuri, din cauza faptului că Săgetătorul este franc și direct, iar observațiile lor brutale pot afecta emoțiile fragile ale Peștilor. Cu toate acestea, ambele semne zodiacale au un real sentiment de devotament față de partenerul lor și cred cu tărie în capacitatea lor de a face o relație să funcționeze. 

Leu și Scorpion

Leul este energic, mândru și puternic, iar Scorpionul este mistic, intens și logic. Formează un cuplu indestructibil și invidiat de toată lumea. Leul nu este doar conducătorul zodiacului, ci este și un "vânător" de inimi care adoră să cucerescă. Prin urmare, atunci când îl întâlnește pe misteriosul și evazivul Scorpion, este atras de el instant. Pe de altă parte, forța și încrederea pe care le arată Leul este ceea ce îl captivează pe Scorpion încă de la începutul relației. Scorpionul și Leul sunt ambii pasionați și ambițioși în felul lor divergent, dar complementar. Acest lucru îi ajută să își construiască relația și să creeze o legătură unică, ce durează pe viață.

Surse articol: GaneshaSpeaks / Horoscopeslovetoknow / Ask-oracle

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (16)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.