Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum să-și găseasca zodiile echilibrul pentru noua ordine a lumii

Otilia Geavlete

Lumea pare să fie în preajma unei mari schimbări, care va afecta toate dimensiunile existenței, atât sociale cât și familiale. Configurația astrelor în perioada care urmează marchează practic aceste transformări, care ne voi zgudui din temelii viața. 

Valul de energie planetară se va transmite în fiecare segment al vieții noastre, influențându-ne deciziile, schimbându-ne planurile și aducând neliniște în sufletele noastre. Mai mult decât atât, planeta armoniei va avea o mișcare retrogradă în Gemeni, ceea ce va face ca efectele sale perturbatoare să fie și mai ample. 

femeie echilibru

Cum să-ți găsești echilibrul în noua ordine a lumii

Berbecul

Îți găsești echilibrul ancorându-te în prezent, menținându-ți atenția trează și concentrându-te pe lucrurile frumoase din fiecare clipă. Găsești tot timpul ceva de făcut, ești creativă și plină de energie, chiar dacă Universul se schimbă în jurul tău. Te focusezi pe cei dragi și le oferi permanent sprijinul tău, iar acest lucru te face să te eliberezi de teamă. 

Taurul

Îți este greu să ieși din fostele tale rutine și tiparele prestabilite de gândire. Trebuie să lucrezi intens cu tine, pentru a te adapta noilor condiții. Inerția ta proverbială și nevoia de stabilitate sunt piedici în calea dobândirii echilibrului. În condițiile de izolare pe care le trăiești, este vremea să lași mintea să iasă din zona ei de confort și să-ți găsești echilibrul în propria ta transformare.

Gemenii

Pentru tine, este o perioadă stimulativă și plină de provocări, dincolo de senzația inerentă de teamă sau incertitudine. Găsești prilejul să discuți cu diferite persoane despre valul de schimbări, iar aceste conversații te ajută să-ți pui ordine în idei și să te relaxezi. Ai mai mult timp de gândire, dar și de reconectare cu persoanele care contează pentru tine. 

Racul

Îți găsești echilibrul în iubirea pe care o dăruiești celor din jurul tău, pentru că știi că acest lucru nu se va schimba niciodată. Nu îți lași mintea să zăbovească prea mult pe lucruri care îți provoacă anxietate, ci încerci să le diminueazi teama celor vulnerabili din familie, prin optimismul și încrederea ta. Chiar dacă ar fi să se prăbușească lumea, iubirea rămâne vie în sufletul tău. 

Leul

Multe dintre proiectele tale par să se stopeze și îți este destul de greu să renunți la lucrurile pe care se bazează prestigiul și statutul tău. Faci față destul de greu acestei perioade de schimbare și nsimți că-ți pierzi pilonii interni ai propriei identități. Anxietatea și depresia te pândesc la tot pasul și nu găsești resurse exterioare pentru a le combate. Poate că este vremea unei călătorii inițiatice, de descoperire a ființei tale autentice și a resurselor profunde. 

transformare

Fecioara

Încerci să răzbați prin această perioadă concentrându-te pe muncă și pe lucrurile pe care le menții stabile în viața ta. Știi că ai puterea să susții anumite rutine, chiar dacă lumea se schimbă cu repeziciune în jurul tău. Valorile tale personale rămân stabile și îți conferă o axă la care te poți raporta mereu. Le dai putere celor dragi și le arăți cum pot să rămână fermi, indiferent ce se întâmplă în jurul lor. 

Balanța

Toate transformările mult prea rapide din lume te aduc într-o stare de confuzie și perplexitate. Te simți prinsă în capcană și nu știi încotro să-ți îndrepți pașii. Viața ta socială, foarte importantă pentru tine, este mult mai redusă, așa că nu poți găsi echilibrul în prieteni și relații. Creativitatea ta te poate ajuta în aceste momente, precum și capacitatea de a lucra în continuare, chiar și în condiții de stres maxim. 

Scorpionul

Faci apel la resursele tale profunde, precum încrederea în tine însăți și convingerea că Universul are un scop pozitiv pentru a te regla în această perioadă de criză. Nu lași starea de pasivitate să te blocheze, ci contnui să lucrezi și să te implici în diferite proiecte, chiar dacă o faci de la distanță. Puterea ta inerioară este mai mare ca a altor semne și te ajută să-ți regăsești balanța corectă. 

Săgetătorul

Ești dintre persoanele cele mai optimiste și încrezătoare din zodiac și faci tot timpul haz de necaz, îi încurajezi pe cei din jur și încerci să vezi numai partea plină a paharului. Ai și tu temerile și nesiguranțele tale, dar le treci în plan secund, menținându-ți vie curiozitatea și spiritul de căutătoare. Ești foarte interesată cum vor evolua lucrurile și urmărești atent orice schimbare. 

Capricornul

Ești capabilă să  reconstruiești Universul după chipul și asemănarea ta și nimic nu te poate îndepărta de la scopurile tale. Chiar dacă ești nevoită să schimbi unele lucruri, pentru a te adapta lumii. ai grijă să menții ceea ce îți aduce stabilitate, fie că este vorba de proiecte sau relații. Se știe că semnul tău este cel al marilor înălțimi, de la care poți privi netulburată frământările lumii. 

Vărsătorul

Pentru tine schimbarea lumii este ceva ce trebuia să se întâmple demult, pentru că mereu ai fost convinsă că sunt prea multe nedreptăți și inegalități în ordinea socială de până acum. Idealismul tău iese la iveală în această perioadă mai mult ca oricând și ești gata să pornești la luptă pentru orice cauză. Chiar dacă echilibrul tău este schimbător, nu-l pierzi niciodată complet, pentru că îl hrănești din țelurile tale. 

forta

Peștii

Îți regăsești echilibrul lăsând latura ta empatică și plină de compasiune să se manifeste liber și dedicându-te total celor din jurul tău. Ești un adevărat balsam pentru cei dragi și îi încredințezi mereu că totul o să fie bine. Chiar ai convingerea că Binele o să triumfe, întocmai ca în poveștile care îți sunt atât de dragi. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Marţi, 3 august 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (63670 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46732 vizite)
  3. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (43060 vizite)
  4. 3 zodii pentru care luna august va fi cu totul și cu totul de aur (24431 vizite)
  5. Horoscopul dragostei al lunii august: ultima lună din vară stă sub semnul provocărilor pe plan amoros (23097 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  4. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  5. Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou! (nota 4.5)
  1. Kathy Griffin, diagnostic dur din partea medicilor - cancer la plămâni! (0 comentarii)
  2. BLUZAT SUMMER FEST 2021! (0 comentarii)
  3. Scandal fierbinte la Casa Regală: soțul prințesei Eugenie, petrecere cu modele pe yacht, în absența acesteia (0 comentarii)
  4. Acvatic Bebe Club oferă lecții gratuite de educație acvatică la Mamaia (0 comentarii)
  5. Hepatita: Care este cel mai bun tratament pentru a evita ciroza? (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!