Horoscop
Înapoi la

4 zodii care sunt lapte și miere (până le rănești)

4 zodii care sunt lapte și miere (până le rănești)

Ramona Jurubita

Cum trebuie să se comporte un om sensibil ca să nu îi fie călcată în picioare bunătatea? Unii profită de apropiații lor care le tolerează anumite greșeli, uitând să se oprească înainte de a întrece măsura. Oare a cui să fie vina – a celor care permit sau a celor care își forțează norocul?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Anumiți nativi din zodiac sunt mai dulci decât mierea și, în general, nu fac reproșuri sau scandal. Evită să se certe sau să își exprime nemulțumirile, încercând să mențină pacea în jur. Cu toate acestea, există persoane care au impresia că au dreptul să se joace permanent cu inimile lor și le rănesc în mod repetat.

Pentru fiecare există o limită, așa că semnele zodiacale exagerat de bune pot deveni, într-un moment de furie, cele mai de temut fiare. Din păcate, unele dintre ele așteaptă prea mult până să își expună punctul de vedere, iar această alegere le poate costa scump. Vor irosi timp, energie și vor aduna multă negativitate. Dar când se conving că nu mai au de ce să lupte, renunță imediat.

Machiaj artistic - jumătate înger, jumătate demon

Iată despre cine este vorba:

Leu
Este întotdeauna dispus să-și facă prieteni noi și își pune inima pe tavă în fața tuturor. Ar fi în stare să le ofere tot ce are, numai să îi știe pe toți alături de el în momentele grele. Are standarde înalte și nu rămâne lângă oamenii care îl tratează necuviincios, așa că foarte rar acordă a doua șansă. Se întâmplă să îi ierte doar pe cei la care a ajuns să țină enorm. În schimb, pe ceilalți îi va elimina din viața sa la prima abatere. Este bun ca pâinea caldă până când vede că un apropiat îi face rău. Atunci este în stare să anuleze toate planurile pe care le aveau împreună și să rupă complet legătura cu el. Îi tratează bine doar pe aceia care știu cum să îi mângâie orgoliul și să îl facă să se simtă special.

Scorpion
Acest nativ ține întotdeauna garda sus și nu lasă pe oricine să se apropie de el. De aceea, durerea sa este mult mai mare când îl rănește o persoană pe care a ținut-o aproape. Se presupune că trecuse toate testele și că merita să îi fie alături la bine și la greu. Din păcate, uneori Scorpionul trebuie să învețe că nu poate cunoaște un om nici după mulți ani. Oricum, știe cum să trateze situația și cum să se îndepărteze de oricine îi arată că nu merită prietenia sau iubirea sa. Din omulețul de turtă dulce devine o limonadă greu de digerat. Se poate schimba la 180 de grade dacă vede pe cineva încercând să îl înjunghie pe la spate și ajunge să se răzbune în cele mai neașteptate moduri.

Balanță
Oferă o mulțime de șanse și renunță foarte greu chiar și atunci când își dă seama de intențiile rele ale cuiva. Nu se poate detașa prea ușor și odată ce ajunge să țină la cineva, nu îl poate scoate din inimă fără mari eforturi. Balanța este zodia care vede întotdeauna binele în orice și în oricine, așa că poate ierta de zeci de ori aceeași persoană. Totuși, când simte că nu mai este respectată, devine de nerecunoscut. Când i se atinge limita și este mult prea rănită, nu mai poate trece nici măcar peste o greșeală minoră. Și știi ce? Nici măcar nu se va simți vinovată pentru deciziile dure pe care le va lua. Nu va mai privi nicio clipă înapoi și îi va lăsa în spate pe toți care au dezamăgit-o.

Fecioară
Nu lasă aproape niciodată inima să facă alegerile pentru ea și în ciuda acestui fapt, are și ea momente în care este rănită. Dacă o persoană dragă o supără cu un gest nepotrivit sau cu o vorbă urâtă, relația lor nu va mai exista. Din cea mai bună prietenă și cea mai mare susținătoare se poate transforma într-o străină rece și fără pic de interes. Cine i-a greșit nu mai ajunge să stea de vorbă cu ea nici măcar pentru a-i oferi explicații. Fecioara are prea multe de făcut și nu poate pierde vremea cu oameni care nu merită grija și atenția ei. Știe când trebuie să se oprească și evită să își facă rău singură, astfel că încearcă să nu ofere o a doua șansă.

Dacă ai în anturajul tău persoane care se regăsesc pe lista de mai sus, ai face bine să nu le dezamăgești. În caz contrar, le vei pierde pentru totdeauna, fiindcă bunătatea și blândețea lor ascunde un întuneric profund.

Citește și: Patru zodii care au încredere fix în cine nu trebuie și ajung să fie profund rănite

Surse foto: iStock

Surse articol: CollectivePinkvillaBestlifeonline

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Planifică-ți luna de miere de vis și îți spunem când te căsătorești!
Incepe quiz
Planifică-ți luna de miere de vis și îți spunem când te căsătorești!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.