Horoscop
Înapoi la

4 zodii care vor fi infidele iarna aceasta. Uită de tot și se aruncă în brațele dragostei interzise

4 zodii care vor fi infidele iarna aceasta. Uită de tot și se aruncă în brațele dragostei interzise

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Infidelitatea este ceva cu care orice om s-a confruntat, într-un moment sau altul al vieții sale. Trădarea poate surveni în multe moduri într-un cuplu, însă este la fel de dezamăgitoare în fiecare caz. Iarna aceasta există patru nativi din horoscop care vor cădea pradă tentațiilor și vor înșela fără resentimente.

Se vor juca cu sentimentele mai multor persoane și vor gusta din fructul interzis. Iarna aceasta, patru nativi vor fi infideli și vor trăi vieți paralele, fiind adevărați maeștri în disimulare și minciuni. Vor încălca orice limită a loialității, iar configurațiile astrale nu le sunt deloc favorabile, pentru că sunt născuți să păcălească și să ascundă adevărul. În hărțile lor natale este scris clar că, la un moment dat, vor ajunge să înșele și iată că acum a venit acea clipă.

Geamănul înșală din plictiseală

Persoana născută sub semnul astrologic al Geamănului are de obicei relații întâmplătoare și se plictisește cu ușurință. Chiar dacă una dintre personalitățile ei este dedicată monogamiei, cealaltă ar puta să nu fie. În mintea și sufletul Geamănului se petrece mereu o luptă între a face bine sau rău, însă în această iarnă balanța se înclină către trădare. Va avea o poftă nestăpânită de a se distra și de a renunța la monotonie. Va simți nevoia de varietate și va considera că partenerul de viață îl plictisește. Așadar, va începe să caute iubirea în altă parte și chiar va trăi în paralel ceva timp. Va jongla cu noua și veche iubire, fără să îi pese că sunt multe sentimente implicate în jocul său. 

Scorpionul are remușcări

Dintre toți nativii, Scorpionul este unul dintre cei mai loiali. În general, îi este credincios până la capăt partenerului, dar asta nu înseamnă că nu patinează și pe calea greșită. În această iarnă, un gest al partenerului îl va face pe Scorpion să decidă să înșele. Va trăda din răzbunare și din cauza faptului că va avea răni emoționale, considerând că acesta este singurul lucru care poate să îl vindece. Însă, cum Scorpionul este foarte sincer, va avea remușcări că și-a înșelat partenerul și va decide să recunoască totul, într-un final. Va învăța multe din această experiență pentru că nu îi place să își dezamăgească partenerul sau să îl facă să sufere. 

Citește și: Zodia căreia îi pune Dumnezeu mâna în cap iarna asta: totul îi merge fără cusur!

Săgetătorul are chef de flirt

Nativul Săgetător este extrovert prin natura lui și este mai predispus să îl părăsească pe partenerul actual dacă observă că "iarba este mai verde în altă parte". Spiritul de aventură îl conduce de fiecare dată către noi experiențe și chiar dacă are o relație serioasă nu crede că trebuie să dea explicații sau că nu are voie să mai flirteze cu alte persoane, din când în când. Este destinat să își trădeze partenerul și o face fără să clipească. În această iarnă, va considera că altcineva este demn de atenția lui și nu va ezita să trăiască o poveste de dragoste interzisă, în paralel cu relația actuală.

Berbecul este distras

Berbecul este guvernat de Marte, care este planeta acțiuniii, a agresivității și a sexualității. Berbecul este nativul care înșală fără să se gândească de două ori. Impulsul și dorința de a face ceva nou și interzis este mai presus de sentimentele partenerului. Dacă o altă persoană îi atrage mai mult atenția, se va arunca fără regrete în brațele acesteia, chiar dacă acasă îl așteaptă nerăbdător partenerul. Berbecul va avea probleme să ascundă aventura cu celalată persoană. Nu va recunoaște nimic în fața partenerului și va minți până în ultima clipă că nu s-a întâmplat nimic.

Surse articol: Bustle / YourTango / Cosmopolitan.com

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Ce cuvânt te definește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce cuvânt te definește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.